Sorozat
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Egyéb
Tartalom:

Az Ősök Királysága egykor hatalmas, világméretű birodalom volt, behálózott mindent. Lakói természetfeletti teremtmények voltak, akiknek mágiája messze felülmúlta az emberekét, akiket szolgasorban tartottak. Elpusztíthatatlannak, legyőzhetetleneknek tűntek, ám egy napon a halál megérkezett az égből, a tengerek kiléptek medrükből, a világ pedig darabokra szakadt. A kataklizmában az Ősök kihaltak, csak monumentális városaik romjai, továbbá ereklyéik maradtak utánuk. Ezek közül legjelentősebb a Vörös Kristály volt, ami egykoron mágiájuk forrása, legfőbb fegyverük lehetett, ám szerencsétlen módon eltűnt.A jelenkorban, az azóta kialakult emberi birodalmak most egymással civakodnak, a világ mit sem sejt abból, hogy újabb apokalipszis közeledik. Csak néhányan ismerik az Ősök örökségét, csak néhányan kutatnak az egykori fegyver darabjai után, csak néhányan ismerik az igazi veszélyt, amivel a világnak hamarosan szembe kell néznie. A sorozat részei: 1. Az Ősök öröksége: Közelgő vihar (feltöltve) 2. Az Ősök öröksége: Vér és tűz viadala (tervezett) 3. Az Ősök öröksége: (nem eldöntött) 4. Az Ősök öröksége: Ébredő tenger 5. Az Ősök öröksége: Lángoló ég (A többi rész címe [?még 2-3?] jelenleg nem eldöntött.)


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: Fantasy
Nyitott: Saját
Tartalom:

Naoya édesanyja színésznőként dolgozik és egy munka miatt Angliába kényszerül utazni. Kezdetét veszi hát Naoya magányos élete, ami talán nem is lesz annyira magányos. A szomszéd hangos, a suli nehéz és sok hasonló probléma üti fel a fejét a fiú életében, de mind közül a legnagyobb: a szomszéd. Hogy miért? Kiderül, ha elolvasod! Jó szórakozást!


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: BL, Dráma, Erotikus, Humor, Idegen szavak, Romantikus
Nyitott: Saját
Tartalom:

A Duty and Immunity könyvsorozatom és minden, ami hozzá tartozik.


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Nincs
Műfaj: Akció, Dráma, Drabble, Haláltánc, Idegen szavak, Kaland, Novella, Progresszív, Sötét, Történelmi, Utópia
Nyitott: Saját
Tartalom:

\"...Az apám egy erős démon volt, az anyám viszont halandó ember. Apámat kivégezték, amikor kiderült, hogy egy emberrel állt össze, anyámat pedig én magam öltem meg, ösztönből, kb. egy évvel a születésem után...\"

rn

\"...Egy mocskos vámpír, Joshua Hart, a féltestvérem. Más apától származunk, ő egy nyomorult vámpírtól, én pedig magától az Ördögtől...\"

rn

\"...Előkelő családban nőttem fel, anyánk engem mindig is jobban kedvelt, mint Blacket. Igen, ha úgy nézzük, Black a bátyám...\"

rn

Három különböző, nem evilági lény, különböző származással, sorsokkal, célokkal. Egymásra vadásznak, vagy épp egymás elől menekülnek, és ami hajtja őket, az a hatalomvágy, a gazdagság, a szerelem; és bár a motivációik elég emberiek, ők maguk közel sem ártatlanok.

rn

\"...Hatalmas összeg jár annak, aki holtan visz a pokolba. Vagy ott végeztet ki. Vagy tökmindegy, csak megdögöljek. Így igaz, a levágott fejemért a Sátán akár tíz milliót is képes fizetni.\"

rn

A három fic ugyanazt a sztorit dolgozza fel, más karakterek szemszögéből nézve, más íróktól.


Kategória: Egyéb Kategória > Az éjszaka lényei, Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: Dráma, Erotikus, Fantasy, Pornó, Regény, Romantikus, Sötét
Nyitott: Saját
Tartalom:

Németh Krisztián és Gaál Kinga kalandjai.


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek, Anime
Szereplők: Nincs
Műfaj: Dráma, Erotikus, Fantasy, Pornó, Regény, Romantikus, Sötét
Nyitott: Saját