Sorozat
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Egyéb
Tartalom:

Az Ősök Királysága egykor hatalmas, világméretű birodalom volt, behálózott mindent. Lakói természetfeletti teremtmények voltak, akiknek mágiája messze felülmúlta az emberekét, akiket szolgasorban tartottak. Elpusztíthatatlannak, legyőzhetetleneknek tűntek, ám egy napon a halál megérkezett az égből, a tengerek kiléptek medrükből, a világ pedig darabokra szakadt. A kataklizmában az Ősök kihaltak, csak monumentális városaik romjai, továbbá ereklyéik maradtak utánuk. Ezek közül legjelentősebb a Vörös Kristály volt, ami egykoron mágiájuk forrása, legfőbb fegyverük lehetett, ám szerencsétlen módon eltűnt.A jelenkorban, az azóta kialakult emberi birodalmak most egymással civakodnak, a világ mit sem sejt abból, hogy újabb apokalipszis közeledik. Csak néhányan ismerik az Ősök örökségét, csak néhányan kutatnak az egykori fegyver darabjai után, csak néhányan ismerik az igazi veszélyt, amivel a világnak hamarosan szembe kell néznie. A sorozat részei: 1. Az Ősök öröksége: Közelgő vihar (feltöltve) 2. Az Ősök öröksége: Vér és tűz viadala (tervezett) 3. Az Ősök öröksége: (nem eldöntött) 4. Az Ősök öröksége: Ébredő tenger 5. Az Ősök öröksége: Lángoló ég (A többi rész címe [?még 2-3?] jelenleg nem eldöntött.)


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: Fantasy
Nyitott: Saját
Tartalom:

Naoya édesanyja színésznőként dolgozik és egy munka miatt Angliába kényszerül utazni. Kezdetét veszi hát Naoya magányos élete, ami talán nem is lesz annyira magányos. A szomszéd hangos, a suli nehéz és sok hasonló probléma üti fel a fejét a fiú életében, de mind közül a legnagyobb: a szomszéd. Hogy miért? Kiderül, ha elolvasod! Jó szórakozást!


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: BL, Dráma, Erotikus, Humor, Idegen szavak, Romantikus
Nyitott: Saját
Tartalom:

Az Eyes of Amaterasu történetem sokkal jobban kinőtte magát, mint azt az indításakor gondoltam. Nemrég azon kezdett járni az agyam, mi lenne, ha feltölteném azokat a jeleneteket, amik égül kivágásra kerültek/csak a poén kedvéért íródtak vagy eygszerűen csak utólag születtek meg, amikor a történet már túlhaladt a lehetőségen, DE még mindig beleillik a történetbe! És TÁDÁ! Sorozat let belőle. 

rn

Ha sikeresen megvalósul ez az egész, akkor három spin-off féle sztorival bővül ez az AU, de ha igazán belejövök akkor még többel is. ><

rn

Egyelőre azonban bemutatom az Eyes of Amaterasu kistestvérét, avagy \"Ayako túl fáradt volt, mikor ezeket a jeleneteket írta és a benne lévő humor haldokló maradványa sikoltozva tört a felszínre.\", avagy: Konoha Tizenkettő, amikor a Hokage arcok másfelé néznek.

rn

Jó szórakozást kívánok minden drága olvasómnak!

rn

IMÁDLAK TITEKET!


Kategória: Anime > Naruto
Szereplők: Aburame Shino, Akamaru, Akimichi Choji, Anko, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Maito Gai, Nara Shikamaru, Rock Lee, Saját/más Szereplő, Sarutobi Asuma, Senju Tsunade, Subaku no Gaara, Tenten, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yuuhi Kurenai
Műfaj: Akció, AU, Fantasy, Humor, Idegen szavak, OOC, Regény, Saga/Hőstörténet
Nyitott: Saját
Tartalom:

A Duty and Immunity könyvsorozatom és minden, ami hozzá tartozik.


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Nincs
Műfaj: Akció, AU, Fantasy, Humor, Idegen szavak, OOC, Regény, Saga/Hőstörténet
Nyitott: Saját
Tartalom:

Sokaknak ismerős lehet az Ouran Highshcool Host Club című anime, de ha mégsem, a történet úgy is olvasható. Novelláim ennek a sorozatnak az átiratai, ahol mindössze egy a lényeg: telve legyen Megane bishikkel - vagyis szexi szemüveges srácokkal!

rn

Ootori Kyouya, amikor éppen nem animékben szerepel, egy, a leghíresebb színészi munkájához kapcsolódó szervezet vezetője. Az egyik animestúdió kérésére létrehozott egy, az Ouran Highschool Host Club által megismert társulathoz hasonlót, amelynek elsődleges feladata, hogy azoknak az otaku lányoknak (és fiúknak) az igényeit szolgálják ki, akik oda vannak a megane bishikért. Hőseink a történet kezdetén éppen egy club gyűlésen vesznek részt, amelyen a Karácsonyi rendezvényüket szeretnék megszervezni. 

rn

Minden szereplő híresebb, vagy kevésbé híresebb színész, főképp neves, vagy kevésbé neves animékből, akik a szerepük szerint, vagy éppen a \"való életben\", de szemüveget viselnek. 

rn

~*~

rn

Ezek a történetek egy barátnőmnek, Dórinak íródtak, így hát érhető a szereplőválogatásom. Minden karakter az ő kedvencei közé tartozik. 

rn

DE, ha esetleg valakinek megtetszene a Megane Host Club munkássága, megrendelheti a szereplőket, egyenként, esetleg csoportosan! :D Ezt úgy értem, hogy ha úgy van, szívesen írok a sorozathoz újabb darabokat, amennyiben valaki szeretne saját összeállítást a saját karakteréhez, esetleg már létező szereplőhöz (akit én is ismerek, vagy jól be tud mutatni, hogy írjak róla). 

rn

 Irasshaimase Goshujin-sama! ^^


Kategória: Film/Könyv > Harry Potter, Anime > Free!, Anime > Kuroko no Basuke, Anime > D.Gray man, Anime > Kuroshitsuji, Anime > Naruto, Anime > Bleach
Szereplők: Aizen Souske, Claude Faustus, Komui Lee, Lau, Midorima Shintarou, Percy Weasley, Ryugazaki Rei, Saját/más Szereplő, Subaku no Gaara, Szayel Apollo Granz, Uryuu Ishida, William T. Spears
Műfaj: AU, Crossover, Humor, Novella, Shounen-ai
Nyitott: Saját
Tartalom:

Mint tudjátok, a Naruto a kedvenc animém és azon belül is a SasuNaru fandommal vagyok nagyon jóban. Imádok SasuNaru központú fictionöket olvasni, de írni is.

rn

Ebben a sorozatban a SasuNaru fandomú novelláimat és kisregényeimet találhatjátok, melyek többnyire dráma műfajúak. Aki ismer engem, vagy legalább is többnyire az írásaimat az tudja, hogy főképpen dráma kategóriában alkotok.

rn

Fogadjátok őket szeretettel. :)

rn

Tőlem, nektek.

rn

Szeretettel lel titeket: Senna.


Kategória: Anime > Naruto, Anime
Szereplők: Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto
Műfaj: BL, Dráma, Novella, Regény, Shounen-ai
Nyitott: Saját
Tartalom:

Sasuto Rasori I. - Száműzetés és szerelem

„Sohasem tudhatod, hogy kit szánt neked a Sors,
és hogy ki az, akinek rendeltettél.
S ez a személy akkor bukkan föl,
amikor nem is gondolnád.„
/ Senna Hikari Kaien /

rn

Az előzmények szörnyűek. Naruto a Kyuubi uralma alatt a falura támad, amit a tanács nem mindennapi ítélete követ. A fiút halálra ítélik. Sasuke jó baráthoz híven megmenti őt, ám el kell hagyniuk a falut. Egy kis házban találnak menedéket az eljövendő két évre. Vajon hogyan alakul kettejük sorsa? Barátságuk veszni látszik, de meddig fajul majd? Eltitkolt érzések kerülnek napvilágra, melyek megváltoztatják kettejük életét. Az új Hokage kitart mellettük, de mit tehet, ha a tanács nem tér jobb belátásra? Sasuke múltja mennyire árnyékolja be közös életüket? A legtöbb gondot mégis Sasuke bizalmatlansága okozza.

rn


Sasuto Rasori II. - A szerelem útjain

„Senki sem tudja milyen az,
mikor rátalálsz arra az emberre,
aki a világot jelenti,
aztán elveszíted.„
/ Senna Hikari Kaien /

rn

 
A két fiúnak furcsán indul a közös élet, amit a Hebi ex-tagjai még tetőznek az akcióikkal. A kettejük ellen irányult támadás kibillenti a két fiút, és szerelmük veszni látszik. Aztán csapatuk közbenjárásával mindent megbeszélnek, de a megtorlás csak még több fájdalmat szül, mivel Karin mérge halálosnak bizonyul. Naruto ekkor döbben rá, mennyit is jelent neki Sasuke. Vajon ki fogja bírni ezt a megpróbáltatást a szőke törékeny lelke? Meddig tart ki a remény, ha egyedül van és csupán a fényképek jelentenek számára vigaszt? Hiába bölcs az ész, ha gyermeteg a szív - mondják. Ha valami csoda folytán Sasuke visszatérne, vajon olyan lenne minden, mint régen?

rn


Sasuto Rasori III. - Én egyetlen Uchihám

„Ha elveszítenél, tudd hol keress.
De mivel a szívem a te lelked,
s a te lelked az én szívem;
így mindig visszatalálok hozzád.
Mert egyek vagyunk, s egyek leszünk;
és mikor hideg arcunk összeér,
egy új szív születik„
/ Senna Hikari Kaien /

rnA két szerelmes próbál továbbélni az átélt borzalmak után, de az új nindzsa mindent tönkretesz. Egyetlen támadás elegendő egy életen át tartó fájdalomhoz. Sasuke, haldokló szerelme felett ébred rá arra, hogy el sem tudná képzelni az életét Naruto nélkül és végre teljesen megbízik benne. De mit ér az egész, ha már elkésett? Vajon elégszer mondta neki, hogy, mennyire szereti? A fájdalom tehetetlenségbe torkollik, és a keserűség betölti a fekete lelkét. Számíthat arra az öreg hölgyre, aki annak idején őt is megmentette?
Sok a fájdalom, de ők már nem sírnak többé. Az időt nem lehet visszaforgatni.  Kimondattatik a végső ítélet a két fiú összefonódott végzete felett. Mikor a szenvedésnek vége, és lelkük megnyugodni látszik, az útjuk véget ér...

rn


Sasuto Rasori IV. - Új kezdet

„Valaki külső szemmel azt hiheti,
hogy eldobod az életed.
De te mosolyogva vállalod döntésed,
mert teljes szívedből érzed:
most kaptad vissza.„
/ Senna Hikari Kaien /

rn


13 év telt el Sasuke és Naruto halála óta. A falu élete folytatódott ugyan, de már semmi sem volt olyan, mint azelőtt. Sakura két fia azonban okot adtak egy s másra. Főleg úgy, hogy a fiúk inkább hasonlítottak Sasukéra és Narutóra, mint Leere vagy Sakurára. Egy félreértelmezett teszt miatt veszekedések törnek ki, de Sasuto sharinganja mindent helyretesz. Kiderül, hogy Sasuto és Naseto valójában Sasuke és Naruto reinkarnálódott lelke. Tsunade kiborul, és amúgy is összetört lelke még jobban szenved. A tartása megtörik, és kiadja magából a fájdalmat. Sasuke és Naruto emlékei visszatérnek, kivéve a Mika-sanról szóló eseményeket. Az emlékek visszaszerzésének reményében meglátogatják Ashitakát, akit Sasuke elengedtet.  Sakura hatalmas döntést hoz, mielőtt megkapja a - Tsunadét is fiatalító - pecsétet.


Kategória: Anime, Anime > Naruto
Szereplők: Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Neji, Juugo, Uzumaki Karin, Nara Shikamaru, Orochimaru, Subaku no Gaara, Sai, Saját/más Szereplő, Hoozuki Suigetsu, Senju Tsunade, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto
Műfaj: BL, Dráma, Erotikus, Regény, Romantikus, Shounen-ai
Nyitott: Saját
Tartalom:

\"...Az apám egy erős démon volt, az anyám viszont halandó ember. Apámat kivégezték, amikor kiderült, hogy egy emberrel állt össze, anyámat pedig én magam öltem meg, ösztönből, kb. egy évvel a születésem után...\"

rn

\"...Egy mocskos vámpír, Joshua Hart, a féltestvérem. Más apától származunk, ő egy nyomorult vámpírtól, én pedig magától az Ördögtől...\"

rn

\"...Előkelő családban nőttem fel, anyánk engem mindig is jobban kedvelt, mint Blacket. Igen, ha úgy nézzük, Black a bátyám...\"

rn

Három különböző, nem evilági lény, különböző származással, sorsokkal, célokkal. Egymásra vadásznak, vagy épp egymás elől menekülnek, és ami hajtja őket, az a hatalomvágy, a gazdagság, a szerelem; és bár a motivációik elég emberiek, ők maguk közel sem ártatlanok.

rn

\"...Hatalmas összeg jár annak, aki holtan visz a pokolba. Vagy ott végeztet ki. Vagy tökmindegy, csak megdögöljek. Így igaz, a levágott fejemért a Sátán akár tíz milliót is képes fizetni.\"

rn

A három fic ugyanazt a sztorit dolgozza fel, más karakterek szemszögéből nézve, más íróktól.


Kategória: Egyéb Kategória > Az éjszaka lényei, Egyéb Kategória > Saját történetek
Szereplők: Saját/más Szereplő
Műfaj: Dráma, Erotikus, Fantasy, Pornó, Regény, Romantikus, Sötét
Nyitott: Saját
Tartalom:

Németh Krisztián és Gaál Kinga kalandjai.


Kategória: Egyéb Kategória > Saját történetek, Anime
Szereplők: Nincs
Műfaj: Dráma, Erotikus, Fantasy, Pornó, Regény, Romantikus, Sötét
Nyitott: Saját
Tartalom:

A TG világában játszódó történetek gyűjtőhelyei. AU, nem AU, romantikus, fluff, angst... Bármilyen műfajban.


Kategória: Anime
Szereplők: Nincs
Műfaj: AU, Dráma, Fantasy, Humor, Lemon, Novella, Romantikus, Sötét
Nyitott: Saját
Tartalom:

Egy újabb Fairy Tail fanfiction tőlem. Lucy lakbéréhez még hiányzik egy kis pénz, ezért néhányan úgy döntenek, hogy segítenek neki elvégezni egy kisebb munkát. A csapatot Natsu, Lucy, Gray, Erza, Wendy, Lisanna és Levy alkotja. De ez a kis munka egy nem várt fejlleményt hoz magával... :)


Kategória: Anime > Fairy Tail
Szereplők: Erza Scarlet, Gray Fullbaster, Levy McGarden, Lisanna Straus, Lucy Heartfilia, Natsu Dragneel
Műfaj: Akció, Erotikus, Fantasy, Romantikus
Nyitott: Saját
Tartalom:

Néha-néha írok verseket, most azokat itt gyűjtöm össze. Kategóriájuk sokféle, mikor miről szólnak, attól függ, mi ihlette azokat. 

rn

 

rn

UI: Ezeket is szépen egytől-egyig újra fel kell töltenem, mint MINDEN mást is. Sajnos. Egy részük elveszett, egy részük megmaradt a Wattpadnak hála. Nos, ami megvan, azokat teszem fel. ^^


Kategória: Egyéb Kategória
Szereplők: Nincs
Műfaj: Vers
Nyitott: Saját