Kritikát kapja: Sasuto Rasori Sorozat
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Sasuto Rasori II. - A szerelem útjain Kritikus: Nekoneko Aláírt

nagyon tetszett :)

Dátum: 2013.04.08 14:04 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori III. - Én egyetlen Uchihám... Kritikus: Nekoneko Aláírt

Istenem ez olyan gyönyörű.... Ohhh.....

Az első kötetet még régebben megnéztem és nagyon tetszett :) Újabb jó pont nekem mert az hót ziher, hogy én vagyok az egyetlen aki eddig nem vette észre a folytatást. Nagyon jó lett eddig az összes és alig várom, hogy belekezdjek a 4.-be.

Ügyi vagy IMÁDOM!!! És az az utolsó gondolat "Mindörökké Sasuto Rasori"... Hát nekem biztos, hogy örökre megmarad ez a történet.

Sok sikert a további történeteidhez:)

Dátum: 2013.04.08 14:02 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: LAlexa Aláírt

Szia :D

Most olvastam el egy huzamban az egészet!! Nagyon nagyon tetszett!! Olyan volt, mint egy jó könyv: nem tudtam "letenni" és nem tudtam betelni vele :D

Viszont lehet, én vagyok a béna, de nem találom a folytatást :'( Ugye meg van valahol??? Ugye, ugye, ugye??? Szerző válasza:

Készül, készül, de még nincs kész. Köszönöm a dicséretet, igazán jól esik :)

Dátum: 2013.04.05 13:46 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori I. - Száműzetés és szerelem Kritikus: Tami-Chan Aláírt

Szia!

Nos elolvastam mind a 4 kotetet, és azért ehhez a fejezethez írom a kritikámat, mert ez volt a kedvencem. Nagyon tetszik, hogy Sasuke képes kimutatni az érzéseit, képes sírni, mosolyogni és kimutatni, hogy mennyire szereti Narutot. Más torténetekben Sasuke egy érzéketlen tuskó. Ez a torténet olyan egyedi volt. Ez tetszett benne a legjobban. Meg az is, hogy a végén Sasuke és Naruto visszatért. Csodálom a fantáziádat, eléggé kulombozik az enyémtol.

Nagy hatással voltak rám a soraid, sokszor elhomályosultak a betuk, és bizony elpityeregtem magam, amikor Sasuke, vagy Naruto éppen haldoklott.

Nagyon viccesnek találtam azt a részt amikor Sakura osszeadta oket.

Ebben a fejezetben, meg ami a legjobban tetszett, az az, amikor Sasuke átolelte Narut, és a kis szoke azt mondta, hogy Sasu puha. Ez a kifejezés, hogy valaki puha, olyan szívmelengeto.
Meg amikor Sasuke rájott, hogy mit érez Naruto iránt, Naru-nak hívta, és aztán arra gondolt hogy: "Olyan vagyok, mint Saukra! Te jó ég!" Hát igen még a hideg Uchiha is el tudja veszíteni a fejét, ha szerelmes.

Az is nagyon tetszett, hogy olyan sok benne a párbeszéd. Meg nagyon sok érzelem van benne. Olyan mintha a szívedet is becsempészted volna a sorok kozé.

 

 

Ami hiányzott nekem, az a leírás. Hogy mi, hogy néz ki, hol helyezkedik el, korulbelul mekkora stb. Például amikor megtalálták azt a lila virágot az erdoben, nem nagyon értettem, hogy pontosan milyen szakadékról zuhantak le. Eloszor, egy kis fold alatti barlangot képzeltem el, aztán, ahogy olvastam tovább Naruto elohívta a nagy békát, és akkor már kicsit nehéz volt átváltani kis lukról, nagy sszakadékra. (lehet, hogy bennem van a hiba.)  Meg amikor a Yaoi részt olvastam, csak annyit írtál, hogy Sasuke bevitte Narutot a szobába, és lerakta az ágyra. Kihagytál egy (számomra) nagyon fontos információt: ult, vagy fekudt, esetleg térdelt? De amúgy az a rész elég részletes volt. :)

 

Alig várom a folytatást!

Dátum: 2012.06.09 11:06 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: puma Aláírt

Kedves SennaHikari! Ezek után már csak azt ne mondd, hogy visszahozod Naruto szüleit:)  Alig várom már a Kizunát.Szerző válasza:

:D Köszönöm :) Hát, Konohát  egy időre hanyagoljuk, úgy egy kötet erejéig. Aztán ismét Konoha jön. Hosszú lesz még, ne aggódj. Sasukének és Narutónak még sok mindent szánok.

Dátum: 2011.10.22 1:58 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: puma Aláírt

"– Azt mondta, hogy többre nézlek titeket nála." - A mondatba nem azt akartad írni, hogy többnek??Szerző válasza:

Ööö... Nekem így pattant ki a fejemből >.< De lehet, hogy úgy a helyes, ahogy te írod. :)

Dátum: 2011.10.22 1:50 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: puma Aláírt

Ez a folytatás  hozza azt a szintet - elgépelésektől eltekintve -, amit az előző három részben megszokhattunk tőled.Szerző válasza:

Köszönöm szépen. *.* Tudod, hiába nézem át sokszor, mivel nagyrészt éjszaka írok eléggé nagy az esély, hogy nem veszek észre valamit.

Dátum: 2011.10.22 1:44 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: puma Aláírt

A feejzeteket nézd át, mert láttam bennük elgépelést.Szerző válasza:

Csak ebben, vagy a többiben is? Pedig sokszor átnéztem... T.T

Dátum: 2011.10.22 1:39 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: puma Aláírt

Hali! Sasuto és Naseto Sasuke és Naruto 2.  Már ha fogalmazhatok ilyetén módon.Szerző válasza:

Szia! Ha elolvastad a történetet, akkor megérted, hogy miért van ez így. Nos, amikor a harmadik évad végén Sasuke és Naruto az életüket vesztették, Sakura jelen volt és az esemény után a lelkük Sakurába szált, így lett állapotos Sasutóval és Nasetóval. Egyszerűbben fogalmazva reinkarnálódtak, csak a baki, hogy Naruto fekete hajjal született :)

Dátum: 2011.10.22 1:35 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori IV. - Új kezdet Kritikus: puma Aláírt

Üdv SennaHikari! Egykoron én valahol máshol olvastam a Sasuto Rasori előző három részét ( bevallom, utána le is mentettem magamnak a gépemre, mert imádom a Naruto-Sasuke párost. Ők a két kedvencem a Naruto sorozatból). Igazából ezt te az írása megkezdésekor milyen hosszúra tervezted?Szerző válasza:

Szia. Nem :) mint írtam az Átvezetőben, eleinte csak one vagy three shotnak indult. De hát kinőtte magát és most nem tudok elszakadni tőle. :)

Dátum: 2011.10.22 1:28 [Jelentés írása]
Cím: Sasuto Rasori I. - Száműzetés és szerelem Kritikus: Mary32 Aláírt

Nagyon szeretem ezt a párost és szeretem ezt a történetet is / vagy is meg szeretem :)/ kíváncsian várom a folytatást ? Bocsi, hogy csak ennyit írok de fáradt vagyok/ köszi szépen

MarySzerző válasza:

Hamarosan jön a következő kötet és köszönöm, hogy elolvasod a történeteim:)

Dátum: 2011.10.21 11:04 [Jelentés írása]
Nincs találat.
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.