Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Shinkokyuu Kritikus: Lion Aláírt

Szia:D

 

És erre nem voltak képesek írni?!? Egek! Nagyon jó, tetszett, amit írtál, főleg a vége:D:D Olyan aranyos volt Naruto... a kis értetlenke:D  Annak is örülök, hogy nem sajnálod a párbeszédeket. Kissé kiakasztó, hogy sokan szinte csak monológikus, gondolat leíró mondatokkal tömik tele az írásaikat.

Egy aprócska dologra felhívnám a figyelmet:

 

Eltelt 2 év, a számot betüvel írjuk ki, kivéve akkor, ha az nagyon hosszú lenne pl. 1254.

Dátum: 2012.11.17 9:55

Dátum: 2017.12.12 14:18 [Jelentés írása]
Cím: You are so far Kritikus: Lion Aláírt

Ez nagyon szívhez szóló volt, főleg a vége.

Dátum: 2012.02.13 15:06

Dátum: 2017.12.11 17:11 [Jelentés írása]
Cím: Eső Kritikus: Lion Aláírt

Nagyon szívhez szóló történetecske volt:)

Annyira felhívnám a figyelmedet, hogy nem gond az, ha többet használod a neveket:)Szerző válasza:

Természetesen direkt van így írva :D Mert az elején nem lehet tudni a neveket, csak sejteni lehet, a végén derül ki, hogy ki a két illető.

Dátum: 2011.12.05 3:05

 

Dátum: 2017.12.11 16:54 [Jelentés írása]
Cím: Boldog születésnapot, Usoratonkachi Kritikus: Lion Aláírt

Szia:D

 

Nagyon aranyos szösszenet volt:D Szépen fogalmaztál:D

Egy aprócska elírást észrevettem:

de- - Azonban nem 

Dátum: 2012.10.26 11:39

 

Dátum: 2017.12.11 16:46 [Jelentés írása]
Cím: Forgiven Kritikus: Lion Aláírt

e kis piás:D Hát miket alkotsz itt nekünk:D Gratulálok, nagyon nagyot alkottál:D Az a sok érzelem szinte magával ragadott, olyan szomorú, de mégis gyönyörű!

 

Néhány apróságra felhívnám a figyelmed:D

 

Ne sírj. Már itt vagyok. - Arcomat  - egy entert nyomj a pont után. Párbeszédnél az a lények, hogy a beszélő miként mondja el azt, amit mond, mivel itt nem a beszélő arcáról van szó, ezért így nem helyes a párbeszéd.

miközben a halamat birizgálta. - gondolom: hajamat

- Naruto... Emlékezz, hogy ki voltam. - Sírógörcsöt kaptam. Tudtam, hogy valami nagyon nem jó. Éreztem. - És emlékezz, hogy ki lehettem volna... Melletted. - Sírtam. Megállás nélkül hullottak a könnyeim és nem tudtam megálljt parancsolni nekik. De talán nem is akartam. - mivel Naruto sír, ezért így nem jó a párbeszéd, ha Sasuke tenné, akkor igen.Szerző válasza:

Köszi!!! Mivel tényleg piásan írtam, ahhoz képest nem lett sok elgépelés ^^ Már kijavítottam a hibákat :) Köszönöm szépen a lelkes kritikákat, nagyon sokat jelentenek nekem. Most már lesz több időm, úgyhogy ez több frisst is jelent. Végre valahára tudom folytatni a Never let me go-t, az Álom és valóságot és a By your side-ot is! Már ideje, tudom, hiszen megérdemlitek.

Millió puszi!

Szeretettel ölel: Senna.

Dátum: 2012.12.14 9:44

Dátum: 2017.07.30 12:44 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: Lunajanka Aláírt

Hát ez... ez... aranyos volt. Meg persze más is de ez az első ami beugrik. Nem tudom te mit akartál elérni de nekem aranyos. És nagyon tetszik. Valahogy sikerült eltalálni az ők kapcsolatát még ha így "fordítjuk" is a dolgokat. Alapvetően nem szeretem vagyis nem szerettem a slasht de rájottem, hogy vannak megkapó párosk. Pont mint Naruto és Sasuke és mint ez a történet. Bizakodva várja a fejleményeket: Lunajanka

Dátum: 2014.05.02 9:49 [Jelentés írása]
Cím: Vérvörös bűnök Kritikus: Nahoa Aláírt

Köszönöm Sasuke szemszögét is! Jó volt tudni, hogyan látta ő a dolgokat. 

Egyébkét úgy tudom nem lesz vége teljesen, lesz vmi féle folytatása, habár ebből mi igaz nem tudom. :)Szerző válasza:

Igen, ilyet még nem írtam, hogy két szemszögből, de remélem nem lett annyira rossz. :) Én köszönöm, hogy elolvastad! :)

Dátum: 2014.02.14 16:14 [Jelentés írása]
Cím: Vérvörös bűnök Kritikus: Nahoa Aláírt

Huuuh,. érdekes, nagyon is! Sasuke ragaszkodása, aztán a faggatózása Végül Naruto mindent elmondott neki, és megtörtént a harmadik csókjuk :3 A legvége meg... elkönyvelhetünk egy szerelmi vallomást!

Köszi érte, olvasom is tovább! ;)Szerző válasza:

Én köszönöm, hogy elolvastad! :)

Dátum: 2014.02.14 16:09 [Jelentés írása]
Cím: Vigyázz rám Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

Ez nagyon édes volt.A gyermeki szív a legőszintébb és bár ritkán fordul elő,de néha bizony előfordult,hogy amit gyermekként ígértünk soha nem felejtjük el,főleg ha erős érzelmek társulnak hozzá.A gond akkor van,ha mindkét fél azt hiszi a másik már nem emlékszik és hagyják elúszni a lehetőséget csak mert félnek és ezért inkább nem is beszélnek arról a régen tett ígéretről.Szerencsére itt Naruto elég bátor volt,hogy beszéljen Sasukével és mikor oda dobta neki azt a játék gyűrűt,már ő is tudta,hogy nem küldheti el a szőkét.Talán soha nem is akarta,hiszen az érzései komolyak voltak ha már megvette az igazi gyűrűket is,de talán ő maga is félt,mert nem akarta elveszíteni a másikat.Az ő szerelmük a szívük legmélyéről fakad és olyan erős,hogy semmi nincs a világban ami ezt elszakíthatná.Történhet bármi,mostantól bárhol élhetnek,bárhova viheti az útjuk nem számít,hiszen a legfontosabb mindig velük lesz.Amíg együtt vannak addig nem számít,hogy hova vezet az útjuk,mert nekik ott van az otthon ahol a másik is,a lényeg,hogy együtt legyenek a többi nem számít.Nagyon szép és aranyos történet volt.Köszönöm,hogy olvashattam.Puszi,evelyn  

Dátum: 2014.02.11 8:04 [Jelentés írása]
Cím: You are so far Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

Mivel eddig nem sikerült az összes töridet elolvasnom,úgy gondoltam,hogy amikor időm engedi folyamatosan fogok haladni és mindet a magamévá teszem :) Ez a történet is csodás és nagyon édes volt,még akkor is ha egy kicsit szomorú.Mindig fura volt nekem,hogy senki nem tudta megérteni Sasuke miért lett olyan amilyen,hogy miért a bosszújának él.Most Naruto végre megérti és nem is hibáztatja érte.Pusztán attól fél,hogy egyszer eljön az idő amikor már annyira elnyeli a sötétség a másikat,hogy már ő sem lesz képes egy kis fényt juttatni a sötétségbe és már nem fogja elérni,hogy ha egy kis időre is,de megtudja fogni a kezét,hogy egy picikét késleltesse az elkerülhetetlent.Sokan azt mondják,hogy ha az ember szeret,igazán szeret akkor el tudja engedni a másikat,de mi van akkor,ha ezzel csak azt érjük el,hogy a másik végleg elveszik.Mert Sasuke bár valóban egyre messzebb kerül,de Narutonak köszönhető,hogy még nem veszett el teljesen.Sasuke menekül,mert érzi,hogy ha enged a szőkének akkor nem tudja teljesíteni a bosszúját,de ha sikerül akkor talán sikerül visszatalálnia a fénybe.Az egyetlen amit jelenleg Naruto tehet,hogy nem engedi el a kezét,hogy érezze a másik,hogy nem akarja őt akadályozni,de nem is hagyja magára történjen bármi,őt soha nem fogja elfelejteni,soha nem fogja elengedni a kezét.Sasuke annyiszor ígérte már,hogy a következő alkalommal az egyikük meghal,de soha nem következett be.Talán ezután sem fog,talán a közönyösség álarcán sikerül átjutnia azoknak az érzéseknek amik Narutoból erednek,amit a szőke érez iránta.Addig is megmaradnak az álmok,ahol ők ketten együtt lehetnek,ahol Sasuke képes mosolyogni,ahol nincs sötétség és nincs bosszú.Talán egy nap valóra válik a szőke álma.Köszönöm,hogy olvashattam.Puszi,evelyn 

Dátum: 2014.02.11 7:45 [Jelentés írása]
Cím: Vérvörös bűnök Kritikus: evelyn Aláírt

Szia drága!

Ez igazán szívbemarkoló volt.Annyira egyet gondolnak,annyira eggyek,hogy az már önmagában fájdalmas.Naruto végre visszakapta a legjobb barátját,de meg van zavarodva a szentem,mert azt hiszi,hogy bűn az ha szereti a másikat.Talán attól fél a legjobban,hogy a másik nem így érez iránta,ezért inkább feledni akarna,de a fekete hajú nem hagyja.Sasuke visszatért,vissza a gyerekkora színterére oda,ahol boldog egy kis ideig,ahol megélte az élete legnagyobb tragédiáját ahol aztán bár küzdött ellene mégis talált egy igazán jó barátot,aki a világ végére is utána ment volna,de el kell mennie,hogy beteljesítse a sorsát.Meg tette és most igyekszik rendbehozni mindazt amit elrontott és visszaállítani azt a köteléket amit egykor ő maga akart elszakítani,de mégsem tudott teljesen.Meg akarja ismerni az új Narutot aki nélküle lett azzá aki ma,de nem könnyű ha a másik el akar zárkózni.Sasuke valaha vissza akarta állítani a klánját,de most már ez nem fontos neki.Most csak Naruto a fontos,de ő nem beszél és Sasuke így nem tudja,hogy mit kéne tennie.Mindkettőnek ezer sem van a szívén ami még nem gyógyult be és az egyetlen gyógyír rá a szeretet,a szerelem.Amikor Naruto végre kiböki,hogy mi a baja,Sasuke megtette a saját lépését.Elég bátor volt hozzá,hogy odamenjen és nem szavakkal hanem tettekkel mondja el,hogy mit érez valójában,hogy miért akarja minden szabad percét a másikkal tölteni.Miért hiszi azt Naruto,hogy ez a szerelem bűn? Csak mert mind a ketten fiúk? Na és akkor mi van.A szerelem hegyeket képes megmozgatni és ez a szerelem képes begyógyítani a szívükön és lelkükön ejtett sebeket,mert ez a szerelem mindennél erősebb,mindent képes legyőzni,ereje és hatalma van.Ők ketten bármire képesek lesznek együtt.Szeretném hinni,hogy ez a csodás anime/manga ugyan ilyen csodásan fog befejeződni,mint ez a történet.Köszönöm,hogy olvashattam.Remélem,hogy azért mert az anime/manga véget ér,a történeteid még megmaradnak és tovább viszed a történetet a szereplőkkel,hogy ne veszítsük el őket csak azért mert az eredeti történetnek vége.Szeretnék még sok-sok csodás történetet olvasni róluk.Szeretnék egyszer egy olyan történetet is olvasni,ahol Sasuke és Itachi nem mennek ölre,ahol nem az cél,hogy bosszút álljon a kisebb,hanem ahol igazi testvérekként élnek egymás mellett.Remélem egyszer ez az álmom is valóra fog válni,de addig is örömmel fogadok bármilyen más törit a kedvenc szereplőimmel.Köszönöm,hogy minden alakalommal egy csodát élhetek át :) Puszi,evelyn  Szerző válasza:

Szia evelyn!

Nagyon örültem a kritikádnak és átérzem minden egyes gondolatod! Szeretem a kritikáidban azt, hogy nem sajnálod az időt arra, hogy végiggondold a történet fonalát és arra sem, hogy megjegyezd az érzéseket, hogy aztán leírhasd nekem. Ígérem, nem hagyom abba a párossal folytatott történeteket, hiszen ugyanúgy a szívemhez nőttek, mint neked. Azt hiszem, hogy mi ketten elég hasonló hullámhosszon pendülünk, így kíváncsian várom a további történeteimet hogyan éled át.

Puszi: Senna

Dátum: 2014.02.10 14:54 [Jelentés írása]
Cím: Vérvörös bűnök Kritikus: alice20422 Aláírt

Én is így érzek a naruto  és sasuke most mind ketten haldokolnak egyikük csak túléli vagy mind kettö oda vész vagy mind kettő élni fog de az túl kegyes lenne a rajongóknak furcsa bele gondolni hogy vége.... tényleg vége ennek az iszonyat hosszú  animének és mangának és hogy soha többé nem várhatunk tükön ülve részeket és többé nem lesz félelem a szivemben ha arra gondolok hogy a kövi részben mi lesz  hiszen soha többé nem lesz még egy ilyen anime/manga amiből ennyit tanulnánk. Az évek során  olyan mintha itt lettek volna velem  és most mintha elvesziteném őket néhány résznél olyan jó lett volna bekerülni a mangába és mind kettőnek leütni a fejét és elmondani nekik mi a helyes  főleg sasukénak vagy megölelni őket  mikor elvesztetek valakit mondjuk itachit vagy ero-senint. Bár Itachit is szívesen vigasztaltam volna! Olyan mintha a 2 nagyon kedves barátom vagy a két bátyám  e költözne és soha nem látnám őket többé csak ha vissza nézem az albumokat vagyis ez esetben a mangát/animét!Szerző válasza:

Szia!

Nagyon örültem a kritikádnak!

Teljesen egyetértek veled, hiszen az én életem is végigkísérték ők ketten. Akik olyanok, mint a tűz és a jég, a víz és az olaj. Mégis összetartoznak éppen azért, mert ennyire különbözőek.

 

Dátum: 2014.02.10 13:51 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: alice20422 Aláírt

mikor jön már kövi fejezet már úgy váróm remélem nem hagyod félbe!!!!!!!!!Szerző válasza:

Nem fogom, csak sokat dolgozom :)

Dátum: 2013.12.31 5:41 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: alice20422 Aláírt

huh de kiváncsi vagyok most már tényleg nagyon de nagyon érdekel ez a ficc csak naruto és sasuke között legyen minden rendben és itachira is kiváncsi vagyok Szerző válasza:

Köszönöm a kritikát!

Lesz még pár csavar a történetben, de az leginkább Itachira fog kihatni és Tsunadére. Nomeg Tsunadén keresztül Sasukére.

Puszi!

Dátum: 2013.12.13 13:00 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: Yuu Aláírt

Reméltem h NaruSasu lesz, de hát mindegy, így is jó :) csak most jobban passzolt volna Sasukéhez az uke szerep :) amúgy nagyon jó feji lett ez is ^^ kivi vagyok a titokra is :D hát h hogy lett Mangekyo Sharinganja Sasukénak? hát akkor itt egy másik kérdés, h lett Kakashinak Mangekyo Sharinganja? :D Szerző válasza:

Lesz még NaruSasu, kedves Yuu! Nagyon örültem a kritikádnak! *örül a feje*

Az meglepi, hogy Sasukének honnan van Mangekyouja, Kakashinak persze ugyanúgy Obitótól. :)

Millió puszi és ölelés!

Dátum: 2013.12.12 2:19 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

Valóban, alaposan megbolygattad a kíváncsiságom :) Egyébként remek fejezet volt.Szeretem Sasukét ennyire emberinek és főleg érzőnek látni.Igazán perzselő a szenvedély ami a két fiú között van és igazán élvezetes volt látni ahogy egymást szeretik.Lehe

t,hogy ők olyanok mint a tűz és a jég vagy a yin és a yang,de a mondás is úgy tartja,hogy az ellentétek vonzzák egymást,kiegészítik egymást és soha el nem szakadó köteléket képeznek egymás között.Pont ezért nem képesek egymás nélkül élni.Ezért ilyen heves a viszonyuk.Nos örülök,hogy Sasuke hallgat Narutora és nem mennek azonnal,hogy a tekercset felhasználva megpróbálják felébreszteni Tsunadét,mert lehet,hogy így egy kicsit tovább fog tartani,de kizárják a rizikót vagy legalábbis elteszik a tekercset biztonságos utolsó mentsvárnak.Egy lehetőség ha már semmi nem maradt.De Sasuke hajlandó beszélni a bátyjával és már ez is haladás.Úgy tűnik,hogy Sasuke talán soha nem is volt képes olyan mértékben gyűlölni a testvérét mint amennyire hitte,hogy fogja.Nos ami a Mangekyou Sharingant illeti,ezen alaposan elgondolkoztam.Nem tudom,hogy miként lehet,de vagy van más megoldás is ennek elsajátítására mint megölni a legjobb barátod,vagy Sasukének volt Naruton kívül másik barátja akit viszont meg tudott ölni,mert a szőke láthatóan másként barát számára.Viszont ez nem hagyja békén az agysejtjeimet,szóval remélem,hogy hamar jön majd a kövi rész és megtudhatom,hogy miként is tett szert rá Sasuke.Ahogy az Itachival való találkozásra is nagyon kíváncsi vagyok és arra,hogy miként fog a dolgokra reagálni az idősebb.Hm lehet,hogy Orochimaru megölésével kapcsolatos a fiú Mangekyou Sharinganja? Nos imádtam és nagyon élveztem olvasni.Epekedve várom a folytatást :) Csak halkan jegyzem ám meg,hogy kicsit sajnáltam,hogy nem Sasuke volt az uke,de tényleg csak nagyon halkan :)) Várom a kövi fejezetet.Puszi,evelyn Szerző válasza:

Kedves evelyn! Köszönöm szépen a hosszú véleményt! Igen, szerintem is aranyos így Sasuke :) Igazàból szerintem Sasu sosem gyűlölte Itachit teljes szìvből, csak a körülmények àldozata. Neem, nincs màsik baràtja a feketének és Orochimarunak sincs köze a mangekyouhoz ^^ Igazàból egy àlom hozta az ötletet, így kívàncsi vagyok, hogy mit fogtok hozzà szólni. :D Nagyon örülök, hogy írtàl! Azért megsúgom, hogy lesz még Sasuból uke ;) Millió puszi!

Dátum: 2013.12.10 17:50 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: Yuu Aláírt

héééé, szerintem pont úgy a jó, h Sasu az uke és Naru a seme, főleg OOC Sasuke miatt XDXD úgyhogy megne próbáld felcserélni Senna :P am örülök, h happy end lesz :DSzerző válasza:

Köszi a kritikàt, Yuu! A kövi fejezet is félig meg van. Annyit mondok a folytatàssal, kapcsolatban, hogy vagy ebben a fejezetben, vagy az azutàniban feltűnik Itachi is. :)

 

Dátum: 2013.12.03 11:51 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: alice20422 Aláírt

jaj de váram már szeretem ezt fic de várjál naruto a seme nem sasuke már nem azért de ez furi nekem gyorsan cseréljenek helyet és tökély alig várom a folytit  olyan jól meg tudod írni a kövi biztos nagyon jó lesz már látom is magam elöt jaj de váááárom sies jóZavarban vanCsókKacsintásSzerző válasza:

Igyekszem :) Köszi a kritikát! :)

Dátum: 2013.12.03 11:05 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

No végre sikerült eljutnom idáig és most egyben olvastam el mind a három részt.Nagyon tetszett.Egy kicsit féltem,hogy hiába éreznek egymás iránt ilyen mélyen,Sasuke mégsem lesz képes visszatérni a szőkéhez vagy a szőke nem fog tudni megbocsájtani és a végén meggyűlöli a feketét,főleg mert Tsunadét kómába taszította és Naruto pedig úgy szereti az öreghölgyet,mintha a saját rokona lenne.Azon is meglepődtem,hogy Sasuke nem ment a bátyja után,hogy bosszút álljon rajta.Mióta megölte Orochimarut és megsebezte Tsunadét azon dolgozott,hogy megtaláljon egy olyan tekercset amivel meg tudja gyógyítani a nőt.Imádom amikor Sasuke képes érzéseket kimutatni és nem szégyenli a könnyeit.Ritkán fordul elő,hogy valaki ilyennek írja le Sasukét,de én kimondottan örülök neki,mert így annyira emberi és a szöszke igazán megérdemli,hogy az legyen mellette akit teljes szívéből szeret.Sasuke is végre bevallotta mit érez az ő dobéja iránt és nem akarja elhagyni,mindig mellette akar maradni.Remélem,hogy nem fog közbe jönni semmit.Nos gondolom,hogy először jól megszeretgetik egymást,csak azután mennek,hogy Tsunadét meggyógyítsák.Ezek után remélem,hogy nem fogják bántani őket,mert már így is többet szenvedtek mint amennyit ilyen idősen kellene egy fiatalnak.Azért arra is kíváncsi lennék,hogy most akkor mi is lesz Itachival és Sasuke bosszújával,hiszen Itachi végül is az öccse keze  által akart meghalni,így viszont nagyon nem biztos,hogy ez teljesül.Az is érdekelne,hogy a fülébe fog-e jutni,hogy az öccse visszatért a faluba és a szőke mellett akar végleg maradni.Ezek után nem tudom elhinni,hogy Itachi annyira rosszat akarjon neki,hogy ismét keresztül akarja húzni a számításaikat,megakadályozva,hogy végre nyugodtan éljenek egymás mellett.Ha Sasuke ilyen szinten el tudta intézni Tsunadét és Narutot akkor nem lehet gond elintézni Itachit,tehát remélem,hogy nem akarja majd újra elérni,hogy kiűzze a fiút Konohából,bár meg teheti,de remélem,hogy Sasuke elég erős,hogy ellen tudjon neki állni és inkább Narutoval közösen találnák ki,hogy mit is tegyenek.Annak méginkább örülnék ha kiderülne számukra,hogy Itachi miért is irtotta ki az egész klánt és a fekete nem akarna többet bosszút állni rajta és a falut sem akarná megsemmisíteni,Tsunade pedig segítene elintézni azokat akik parancsba adták ezt és arra kárhoztatták Itachit,hogy bűnözőként éljen a falujától távol és tönkre tették Sasuke gyerekkorát is.Nos nem tudom,hogy merre fog haladni a történet,de én imádom és reménykedem benne,hogy Happy and lesz a vége.Köszönöm,hogy olvashatom és nagyon várom a folytatást.Puszi,evelyn  Szerző válasza:

Szia!

Nagyon örültem a hosszú véleményednek! Igazából nem akarom lelőni a poént, de szerintem annyit elmondhatok, hogy nagyon szeretem Itachit is, tehát kétlem, hogy meg fog halni a történetben. :) Természetesen Tsunadét is meggyógyítják, de azért tervezek egy-két dolgot még. Hogy mi sül még ki belőle, azt nem tudom, de remélem tetszeni fog :) Puszi, Senna.

Dátum: 2013.12.02 6:45 [Jelentés írása]
Cím: Never let me go Kritikus: Koe29 Aláírt
Várom a folytatását. Én hibát nem találtam. Ha említeni kellene valamit az néhány fura szóismétlés. De alig észrevehető, szóval ... ^^
Dátum: 2013.11.30 8:20 [Jelentés írása]
Nincs találat.
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.