Kritikát kapja: Véres szerelem
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Döntés Kritikus: alice20422 Aláírt

kb mikor lesz folytatás jaj remélem sasuke megmenti narutot úgy várom a kövi rész hamar fojtasd !!!!!NevetésSzerző válasza:

Örülök hogy tetszett :D Hát azt még nem tudom mikor jön a folytatás, de megteszek minden tőlem telhetőt erre szavamat adom. Köszi, hogy írtál ^^

Dátum: 2014.01.02 6:07 [Jelentés írása]
Cím: Döntés Kritikus: Ayako Aláírt

Kyaaaaaaaaaaa! Folytit! Folytit! Folytit!Szerző válasza:

Örülök, hogy tetszett ^^ Amint lehet folytatom :D

Dátum: 2014.01.01 4:44 [Jelentés írása]
Cím: Döntés Kritikus: Yuu Aláírt

Neko drágám, valamit elfelejtettél, mégpedig átküldeni nekem, mert ez a feji hemzseg a hibáktól, meg rosszul töltötted fel, de ezt a hibát javítottam. A legnagyobb hiba, h jelen időben írsz, múlt időben sokkal jobban hangzana :) Sok regény is múlt időben íródik. Pl: Egy jó darabig csak állnak a tisztáson, és egymást ölelik - helyesen: Egy jó darabig álltak a tisztáson, és egymást ölelték. Másik példa: Sóhajt egy nagyot Sasuke, és visszaül a székébe - helyesen: Sóhajtott egy nagyot Sasuke, és visszaült a székébe.

Ha nem is akarod, h lektoráljam tovább, akkor is többször nézd át a fejezetet :) Amúgy fogalmazásilag javult :) Szerző válasza:

Hupsz gonem ^^ Este már nem nagyon vagyok a toppon ^^" Másik átküldöm és még egyszer bocsánat 

Dátum: 2013.12.31 17:54 [Jelentés írása]
Cím: A találkozás Kritikus: NAKAL Aláírt

Mármint mind a nyolc fejezetet olvastam. De ahogy észrevettem olyan mintha az elsőhöz írtam volna, bár az egészre vonatkozik

Dátum: 2013.12.04 15:50 [Jelentés írása]
Cím: A találkozás Kritikus: NAKAL Aláírt

Szia!

Eddig nagyon tetszik a történeted, már legalább 4x olvastam el. Mikor lesz folytatás? Már tűkön ülve várom.KacsintásSzerző válasza:

Örülök, hogy tetszik ^^ Sajnos egy ideig nem lesz folyti. Suli, tanulás meg ezek miatt. Igaz, hogy már nyáron elkezdtem írni a 9.fejezetet, de megakadtam vele és most meg se erőm se időn nincs, hogy befejezzem >< Pedig a 10.fejezet már vár óra kész van a fejemben x'D Megpróbálom majd befejezni a 9.részt és remélhetőleg onnantól már nem lesz nagy problémám a többi fejezettel :D

Dátum: 2013.12.04 15:47 [Jelentés írása]
Cím: A találkozás Kritikus: Wolferly Aláírt

A szívbaj kerülgetett e miatt az elveszett történetesdi miatt :D Azt hittem ez is elveszik, de akkor falnak megyek :D.

Nagyon jó :D Csak így tovább, ne most eressz le, mert megyek kolbászt fejni ha nem lesz folytatva ><.

Üdv: (AFS: Army Angel) WolferlySzerző válasza:

Szia!

Megnyugtatlak mindenképpen be szeretném fejezni ezt a ficcet 2 dolog miatt is:

1: én is utálom ha nem fejeznek be egy olyan ficcet amit nagyon megszerettem,

2: hogy nézne az ki ha az első ficcemet félbe hagyom XD.

Nagyon örülök h írtál megígérem h NEM LESZ félbehagyva, csak lassabban fog menni a feltöltés most h nyári szüni lesz :)

Kellemes kikapcsolódást a nyárra és még 1x köszi h írtál :D

Nekoneko

Dátum: 2013.06.12 16:39 [Jelentés írása]
Cím: Új arcok Kritikus: Cortez0205 Aláírt

Szia!

Nagyon jóóóó! :) Légyszíves  siess a következő fejezettel! :) 
Már nagyon várom mi fog történni :) VigyorSzerző válasza:

Nagyon örülök h tetszett :) Ígérem amint lehet folytatom, de lehet h a kövi is el fog húzódni egy kicsit :/ Mindenesetre megteszek minden tőlem telhetőt :D

Köszönöm kritikádat, nagyon örülök neki :D

Dátum: 2013.05.26 22:49 [Jelentés írása]
Cím: Alku Kritikus: Desischado Aláírt

Várom a folytatást! Arigatou!Szerző válasza:

Köszönöm :)

Amint lehet folytatom :)

Dátum: 2013.04.23 20:58 [Jelentés írása]
Cím: Konyhai kaland és fürdős történetek Kritikus: Desischado Aláírt

Na, végre az első izgalom! Kabutóék a halálnak sem hiányoztak! A konyhai jelenet aranyos volt. De a vérszívás, fujj! De olvasom is tovább, mert nagyon kiváncsi vagyok! Arigatou!Szerző válasza:

Örülök, hogy tetszett :D

Köszi a véleményed:)

Dátum: 2013.04.23 20:45 [Jelentés írása]
Cím: A vihar kezdete ( Egy barátság eleje) Kritikus: Desischado Aláírt

Mondom, nagyon gyorsan történnek itt a dolgok! Picit lassíts! Egy óra alatt kicsit hihetetlen, hogy máris kialalkul valami Sasuke és Naruto között! Amit a kidolgozásról írtam. Orochomaru jelleméről csak kevés információ van, de az biztos, hogy nem bánt gyengéden Narutóval. Narutónak bizalmatlannak, és vadnak kéne elvileg lenni, aki nem bízik meg könnyen - sőt inkább senkiben, -- bárkiben. Ehhez képest nagyon szelíd, mintha semmilyen atrocitás vagy trauma sem érte volna. Így az egész nekem hiteltelennek tűnik. Erre utaltam, mikor azt írtam, hogy jobban ki kellene dolgoznod a törit. Biztos nem örülsz, de ismétlem, nem az a célom, hogy bántsalak. Hanem az, hogy felhívjam a figyelmed a hiányosságaidra. Arigatou!Szerző válasza:

Nem bántasz meg vele ne aggodj :) Épp ellenkezőleg. Örülök, hogy felhívod a figyelmemet a hibáimra. Megpróbálok lassítani :) Naruto viselkedését illetően mivel próbálom visszaadni az animében és a mangában szereplő naiv fiúcska szerepét, bár lehet ez nem nagyon sikerül ^^". Természetesen Orochimaruval kapcsolatban valóban igazad van, de lényegében köszönhet is neki valamit. Hisz ha nem talált volna rá már lehet, hogy halott lenne, ki tudja, de amit vele tett az tényleg kegyetlen, végül is kihasználta, de azért Narutoban ott van legbelül a hála amiért megmentette őt. Hogy miért bízik Sasukéban? Nos, talán belső megérzés.... igazából magam sem tudom miért így írtam le, így akartam. Meg talán benne van az is, hogy az elején Kakashi lenyugtatta őt ezért bízik benne és Sasukéban. Hehe tudom zavaros a gondolkodásom ezért gomen és megpróbálok lassitani :)

 

Köszi, hogy írtál :)

Dátum: 2013.04.23 20:36 [Jelentés írása]
Cím: Naruto múltja Kritikus: Desischado Aláírt

Jól megkésve, (még most regiztem be ide), de viszontkivánom! Naruto kedvence a ramen, kissé viszolyogtató volt olvasni, hogy lapátolja a vért, de hát ő most egy vámpír, sajnos. Ha megengeded, szerintem egy picit jobban dolgozd ki a törit, kissé száraznak hat. Olyan gyorsan történik minden, a szereplők érzései cselekedetei nincsenek jól kifejezve, és ettől száraznak hat az egész. Például, Naruto szüleinek a halála, ennek drámainak kéne lenni, de semmilyen érzés nincs benne. Nem tett rám semmilyen hatást, pedig nagyon emocionális vagyok. Lehetett volna egy-két mondattal érzékeltetni ezt, de nagyon gyorsan kkivégezted az egészet. Nem kell egy pár mondattal elintézni a történéseket, egy kicsit iskolás ízűnek érzem a fogalmazásmódodat. Ne haragudj, nem bántani akarlak, azért írom, mert akkor legközelebb odatudsz figyelni, hogy miben kell még fejlődnöd. Maga az írás nem rossz, azért a történet eddig tetszik, de bárcsak jobban ki lenne dolgozva! Arigatou!Szerző válasza:

Köszönöm :)

Tudom, hogy nem a legjobb igyekszek jobb lenni, csak most lendültem bele az írásba, így hozzá kell szoknom ahogy, hogy jól megfogalmazzam a dolgokat. Tudom ez nem kifogás arra, hogy miért olyan amilyen, csak úgy gondolom az embernek tapasztalatra van szüksége és én ezzel a ficcel próbálom ezt megszerezni. Így plusz öröm ha valaki leírja a hibáimat mivel így tanulhatok belőle, hogy legközelebb jobb legyek, és ezért nagyon hálás vagyok amiért ezt leírtad nekem :) Köszi :) Naruto szüleinek halálával kapcsolatban elhiszem, hogy nem lett nagyon érzelgős - legalábbis másoknak nem, mivel én komolyan pityeregtem miközben írtam és magamban azt mondtam ,, muszáj nekem megölnöm őket?", de sajna muszáj volt, mivel így úgy gondoltam nem lenne értelme az egésznek. Természetesen nem azt terveztem, hogy kész, ennyi meghaltak azt pá, hanem a későbbiek folyamán egyre több mindenre fény derül. Miért halak meg, ki ölte meg őket stb.

Még egyszer köszi, hogy leírtad ezt nekem. Remélem a következőkben jobb leszek :) 

Dátum: 2013.04.23 20:26 [Jelentés írása]
Cím: Uzumaki Naruto Kritikus: Desischado Aláírt

Szegény Naruto! Orochimaru szeretőjének nem lehet valami kellemes! Kiváncsi vagyok, Sasuke hogy boldogul vele. Olvasom is tovább! Arigatou!Szerző válasza:

Köszi :) 

Hát igen nem könnyű.... De ha könnyű lenne ez a fic sem született volna meg :D

Örülök a véleményednek nagy örömömre szolgált elolvasni :)

Dátum: 2013.04.23 20:14 [Jelentés írása]
Cím: A szőke vámpír talán nem is olyan veszélyes? Kritikus: Desischado Aláírt

Érdekes, kiváncsan várom, mi lesz belőle! Azt azért megjegyezném, hogy először is Kakashi nem középkorú, hanem fiatal, max harmincvalahány éves! A másik, nem örülök, hogy Narutóból vámpírt csináltál, de egyelőre várakozó állásponton vagyok, olvasom tovább, mert kiváncsi vagyok! Arigatou!Szerző válasza:

Köszönöm a véleményed :) Jó jó beismerem nem vagyok nagyon tisztában Kakashi korát illetően szóval ezért gomen. A vámpír Narut illetően azért őt választottam mert vámpír Sasut sokszor láttam már, de vámpír Narut eddig még nem igazán (legalábbis nem magyar ficben) így hát úgy döntöttem ugorjunk ki eme szokásból és legyen Naru a vámpír :)

Azért remélem elnyeri idővel vámpír Naru a tetszésedet :) Köszi még 1x a kritit örülök neki :D

Dátum: 2013.04.23 20:08 [Jelentés írása]
Cím: Konyhai kaland és fürdős történetek Kritikus: LAlexa Aláírt

Sziasztok!

Nagyon tetszik!!! Minél előbb folytasd!!! :D :DSzerző válasza:

Köszi igyekezni fogok:)

Örülök h tetszik

Dátum: 2013.04.04 10:03 [Jelentés írása]
Cím: A vihar kezdete ( Egy barátság eleje) Kritikus: Madalmaka Aláírt

Nekem nagyon tetszett! Megy a 10 az tuti. NAGYON ÜGYI VAGY!!Szerző válasza:

Köszi örülök neki, hogy tetszett :)

 

Dátum: 2013.04.01 5:25 [Jelentés írása]
Cím: A vihar kezdete ( Egy barátság eleje) Kritikus: Mary32 Aláírt

hm ez csodás lett mármint a Naru Sasu rész imádom őket nagyon aranyosak és nagyon kíváncsi vagyok vajon miért menne önként velük Naru de ehez gondolom Sasukénak is lesz egy két szava :) igazán kíváncsivá tettél? Nagyon várom a folytatást ? köszi a remek munkát és a csodás részt :) Ja és Kellemes Húsvétot kívánok neked:D

 

MarySzerző válasza:

Köszönöm a véleményedet és neked is Kellemes Húsvétot :)

Örülök, hogy tetszett.

Dátum: 2013.03.31 16:32 [Jelentés írása]
Cím: Naruto múltja Kritikus: Yuu Aláírt

Jó volt ez a feji, hosszabb is lett már, így büszke vagyok rád ^^ de nekem a végén egy kicsit fura volt az h már Sasuke beleszeretett Naru-ba, Nekem elsietés gyanús szaga van XD Bár nem tudom hány fejezetesre tervezed, de azért ennyire ne siessünk, ez csak egy tanács ^^ Először ismerkedjenek meg, alakuljon ki egy kötődés, és akkor lehet szó már mélyebb érzelmekről, de mondjuk, ha te az ilyn első látásra tipusú témákat szeretsz, az is jó ^^ Bár az tény, hogy sokan nem szeretik, ha ennyire elvan húzva  aszerelmi szál, olvastam már oylan történetet, ahol szinte csak a végén volt valami, hát az se épp jó, és nem is ajánlom :) Na de, egyre jobb leszel, ügyes vagy ^^Szerző válasza:

Köszönöm :) Örülök ha valaki büszke rám ez most nagyon jól esett :)

Tudom h úgy néz ki mindha Sasuke már szerelmes lenne Narutoba, de egyenlőre ez még csak egy talán. Lényegében úgy tervezem h apránként szépen lassan megszeret mindent Narutoban... egyenlőre még csak ott tart h a "szemeit szerette" úgymond meg. A végén lévő gondolat is úgy volt hogy ,,az nem lehet " ez arra utal h ő maga sem biztos mi az amit érez. Tudom kicsit zavaros a gondolatmenetem ezért bocsi ha nem érted, de a lényeg az h én sem szeretem azt ha valaki első látásra beleszeret valakibe mivel az a való életben is hamar tönkremehet. De ugyanúgy mint te a túlságosan elhúzottakat én sem szeretem, így igyekszem a kettő közé rakni, remélhetőleg sikerrel.

Még 1x köszönöm a kritikádat :)

Dátum: 2013.03.30 10:53 [Jelentés írása]
Cím: Naruto múltja Kritikus: Madalmaka Aláírt

Nekem nagyon tetszett!! Szomorkás és boldog is. Puszika!Szerző válasza:

Köszi szépen :) Örülök h tetszett :)

 

Dátum: 2013.03.30 10:18 [Jelentés írása]
Cím: Uzumaki Naruto Kritikus: Mary32 Aláírt

eddig nagyon tetszik, de azért kíváncsi vagyok, hogy akarja vissza vinni  Oro remélem nem fog neki össze jönni. Köszi szépen a remek munkát és a remek fejit:D

MarySzerző válasza:

Örülök, hogy tetszik. Nos, hogy összejön-e neki az titok :P

Köszönöm a kritikát. Ez most feldobta a napomat/estém XD

Dátum: 2013.03.27 7:37 [Jelentés írása]
Cím: Uzumaki Naruto Kritikus: Madalmaka Aláírt

Megint én vagyok. Bocsi, hogy megint zavarlak. Csak azt akartam mondani, hogy így tovább, és meg lesz a következő besteller szerzőnk.

Üdv: Egy rendszeres olvasód, és csodálód!Szerző válasza:

Azért a berteller nem hinném, hogy meg lesz, de köszi a bíztatástt XD

Neked is sok sikert.

Dátum: 2013.03.17 13:46 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.