Kritikát kapja: Ölelés
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Ölelés Kritikus: novellist Aláírt

Látom te ezeket a mini storykat szereted. Tömör érzelemdús egy pillanat leírások. El tudom képzelni, hogy ez a jelenet a valóságban is megtörtént! Nagyon realisztikusak a történeteid és mint egy forgatás jelenete úgy pörög le az olvasó előtt. Tiszta fogalmazás, csavarok és komplikáció nélkül. Nem gondoltam, hogy más is kedveli a Kat-tun-t.

Azt hiszem, majd még szemezgetek a történeteid között. tetszik ez a tapintható érzelem megnyílvánulás benne.

Várom az új történeteidet. Azt hiszem szereztél egy rajongót kedves Szerző!

Üdv: novellist

Ui.: Most kapod a 10-est! :)Szerző válasza:

Hú, örülök, hogy tetszenek az írásaim. Igyekszem jól megragadni az érzelmeket, ezek szerint sikeresen. Mondjuk azért vannak hosszabb írásaim is, csak még itt nincsenek fenn :) Még egyszer köszi^^

Dátum: 2014.03.28 14:36 [Jelentés írása]
Cím: Ölelés Kritikus: evelyn Aláírt

Szia drága!

Nos ebben a műfajban ezt a párost nagyon szeretem és ez a kis rövidke történet azt hiszem mindent elmond arról,hogy miként kell tudni megbocsájtani.Véleményem szerint arról is sokat elmond,hogy sokszor fordul elő,hogy valaki elfut egy ilyen helyzetben,de a távolság ráébreszthet arra,hogy igazából csak hirtelen döntést hozunk és nem gondoljuk át eléggé.Bár Jin amúgy is elment volna,de nem mindegy,hogy ezt miként teszi.Kame úgy gondolom,hogy lerohanta őt az érzéseivel és Jin nem tudott vele mit kezdeni ezért akkor olyat mondott amit akkor nem is gondolt komolyan.szerencsére Kame nem hagyta magát és bár rossz érzések kavarogtak benne,de nem adta fel.Gondolom ő úgy érezte,hogy annak is örülni fog tudni ha csak barátként van mellette a másik mert nélküle nem tud élni.Jin pedig a jelek szerint már el is felejtette,hogy mit mondott neki mikor elment és mivel messze volt a másiktól rájött,hogy mennyire hiányzik neki,mert igazából akkor tudatosul bennünk,hogy mit veszítettünk amikor már nem lehet velünk.A hazatérése és a reakciója pedig nagyon jól kimutatták,hogy Jinnek mennyire hiányzott a másik és bár erről igazából nem esett szó,de azért érezhető benne,hogy mennyire szereti.Egy férfi nem kezd el sírni csak úgy,mert újra láthatja egy régi barátját.Tehát úgy gondolom,hogy Jinnek kellett a távolság,hogy rájöjjön mit veszít azzal ha elüldözi magától Kamét és arra is,hogy mennyire hiányzik neki a másik.Köszönöm,hogy olvashattam ezt a kis rövidke ám de annál aranyosabb történetet,két barátról a megbocsájtásról és az igaz szeretetről :) Puszi,evelyn ( másik oldalon mei )  Szerző válasza:

Szia!

Mikor elkezdtem olvasni a kritikádat, ismerős voltál, a megfogalmazás stílusa, ahogy választékosan megfogalmazod a véleményed, ez a védjegyed :) Köszi, Mei, nem gondoltam, hogy itt is olvasol :)

Üdv: LL

Dátum: 2013.07.26 4:52 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.