Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Az új Byakugan harci stílus Kritikus: Főnix Aláírt

Mikor lesz folytatás? Már nagyon várom a Neji és Naruto küzdelmét. Mikor fog Hiei  megjelenni?

Dátum: 2018.02.14 2:27 [Jelentés írása]
Cím: Az új Byakugan harci stílus Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Jó lenne ha folytatodna ez a történet mert nagyon tetszik mostanában elég kevés narutos történet van és a jók közül nagyon kevés a befejezett. Nevetés

Dátum: 2016.12.10 4:11 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege IV. Kritikus: hinata19 Aláírt

szia! 

Össze ültünk a csajokkal ma este és gondoltuk hogy mivel csak po19 aliasz Niki irt neked egy rövid kritikát ezért ugy gondoltuk hogy irunk neked egyet együtt ha már igy össze jüttönk.

po19: nagyon köszike hogy feltetted a részeket nagyon tetszett és a csajokkal most is gondolunk rád. Én várom a következő részt és boldog karit és új évet.

poroszka009: köszi a részt és várom a kövit. alig várom már a 3. fordulot.

cicuska007: tiszta bondos vagyok ezzel a 007-el de nem jutott jobb az eszembe. tetszet a rész nagyon én is várom a 3. fordulot és remélem az is igy kerül fel hamar egymás után. puszika nyuszika.

poroszkai34: már lassan a lányok mindent leirtak amit én akartam. de csatlakozom hozzájuk. nagyon tetszet izgi volt és várom a folytatást. 

nikike19: én is gratulálok az uj fejezethez mert net hiján én még csak most olvastam el. a csajoknak tényleg igaza volt mert frenetikus volt olvasni a részeket. élmény olvani a műved gratula.

hinata19: én kezdtem a gépelést és én is fejezem be. jó volt olvasni a fejezeteket és mióta itthon vagyok azóta már egyszer újra elolvastam. izgi és csúcs a leirás nagyon élvezetes olvasni. várom én is az új fejezetet remélem hogy minnél hamarabb olvashatom az új fejezeteket. Boldog Karácsonyt és boldog új évet kivánok én és a lányok egyaránt. Sok sikert az új évben is.Szerző válasza:

Sziasztok!

Köszi mind a hatotoknak a kritikát. Igyekszem a kövi fejezeten dolgozni, de van, hogy nincs ihletem. Megpróbálom újévre feltenni, de nem igérek semmit. Talán összejöhet. Nektek is Kellemes ünnepeket.

Dátum: 2014.12.26 15:16 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege III. Kritikus: po19 Aláírt

Köszönöm mind a két részt egy kriti ide és egy oda. jó lett a meglepi hinatanak.

Dátum: 2014.12.21 14:10 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege IV. Kritikus: puma Aláírt

Hehe...Minden animében akad perverz legyen az nő, vagy férfi. Hehe...isis kicseszés az a papír.  

Dátum: 2014.12.19 11:00 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege III. Kritikus: puma Aláírt

Hát igen. Az adott kitalált könyvsorozat címének magyar fordítása eléggé ...

Dátum: 2014.12.19 10:46 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: puma Aláírt

Bocsánat, de az oldal már megint duplázza a kritikát.  Hinata klánja olyan faszfejekből áll,mint anno Sasuke klánja, csak fehér-lila szeműben. 

Dátum: 2014.12.19 10:36 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege I. Kritikus: puma Aláírt

"gyors csinált"  - gyorsan létrehozott A már a szövegben többször is előfordul, és egy mondaton belül is. 

"gyors csinált"  - gyorsan létrehozott

A már a szövegben többször is előfordul, és egy mondaton belül is. 

Dátum: 2014.12.19 10:14 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege IV. Kritikus: evelyn Aláírt

Szia!

Ismét itt.Nem gond,most eléggé el lettünk kényeztetve,hiszen elég gyorsan kaptunk frisseket.A lényeg,hogy jönni fog és mi olvashatjuk,a mikor másodlagos,persze már most nagyon várom,de biztos más dolgod is van az íráson kívül.Szóval a fejezetről.Szóval a vén perverz Naruto keresztapja,hát elég nagy szégyen,hogy elsőre nem ismerte fel,pedig leszámítva a csíkokat az arcán tiszta apja.Na igen Danzou aki parancsba adta,hogy le kell mészárolni az egész Uchiha klánt és ezt úgy tűnik,hogy Narutoék még nem is tudják csak azt,hogy Narutoval mit akarna tenni.Érdekes volt látni,hogy az eredeti történethez képest miket változtattál meg,mint például,hogy Naruto elment az öreggel és a végén ő volt az akit majdnem kizártak mert késett és nem Sasuke,mint ahogy az eredetileg az animében és mangában történt.Tehát most roppant kíváncsi vagyok arra,hogy a nemesek között most is ott van-e az a kígyó,hogy itt is sikerül-e neki a terve,hogy a harmadik itt is meghal-e és a végén vajon Sasuke elhagyja-e a falut,hogy erősebb legyen és legyőzhesse a bátyját,vagy most egészen másként fog alakulni és a fiú nem megy el a faluból és nem válik szét a hetes csapat.Az eredetiben érthető volt,hiszen úgy érezte,hogy csak telik az idő,de nem jut sehová,ebben a történetben viszont már most sokkal erősebbek mint a társaik és még többet tanulhatnak,itt nem úgy tűnik,hogy visszarántják egymást hanem inkább kiegészítik a másikat és tanulhatnak egymástól.Már ez is nagyon sokat számít,az meg főleg,hogy nincs egyedül,számíthat rájuk és olyan egymásnak mint a testvérek,kivéve persze Narutot és Hinatát mert ők ugye szerelemesek egymásba.Szóval nem látom,hogy miért akarná mindezt ott hagyni a fiú azért,hogy azután a kígyó után menjen.Remélem a harmadiknak sem lesz semmi baja.Viszont megint gonosz helyen hagytad abba.Pont Sasuke az első aki küzdeni fog és pont itt befejezni,nem szép dolog mondhatom :) No a dupla résznek nagyon örültem,még mindig betegen de örömmel olvastam és pötyögtem neked némi véleményt.Kíváncsian várom a folytatást mint mindig :) Ha esetleg karácsony előtt nem sikerülne frissítened akkor kellemes ünnepeket,ha sikerül akkor is :) Pusz Szerző válasza:

Szia!

Nem igaz, hogy gonosz vagyok. Így is elég sokat írtam, és ha mindent, egy fejezetbe sűrítenék, nem olvasná el, senki, mert túl hosszú. De annyit elárulok, hogy megpróbálom újévi ajándékként, a kövi fejezetet felrakni, de nem igérek semmit. Tehát türelem, de semmi nem biztos. Oksa.

Dátum: 2014.12.16 17:29 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege III. Kritikus: evelyn Aláírt

Szia!

Mindjárt megyek a kövi részéhez,de gyorsan el akartam mondani,hogy hálám fog üldözni,hogy rögtön felpakoltad az ígért két részt amint meglett a megadott kritérium a kritikák számában :) Ja és ha már itt vagyok,akkor írok is valamit ehhez a részhez is.Tehát Gaara és a bátyja volt a fák között és nem kilesni akarták őket hanem Gaara akart beszélni Narutoval.Elég sok mindent megtudhattunk Gaaráról és a múltjáról ahogy arról is,hogy miért lett ennyire ember gyűlölő.Naruto megmutatta neki,hogy lehet beszélgetni a beléjük zárt démonnal és úgy tűnik,hogy Gaara rendesen meg is lepődött ezen és úgy tűnik,hogy azon is,hogy milyen valójában Kurama.Igaz ami igaz kinézetre tényleg egy fenevadnak tűnik,de a srácokkal jól megvan.Hm tehát Naruto megkérte Sasukét,hogy tegyen egy kicsit rendet a régi szülői házban,amíg ők Hinatával a fürdőben vannak és a szöszi megpróbálja megtanítani Sakuráéknak,hogy miként is kéne a vízen járni.Hm azért remélem,hogy nem a rózsaszín hajút fogod Sasuke nyakába varrni.Úgy érzem Sasuke ennél sokkal jobbat érdemelne.No de most futok is tovább a következő fejezetrészhez.

Dátum: 2014.12.16 16:40 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: nikike19 Aláírt

ha jol látom akkor enyém a hetedik kritika. érdekes a történet csak most kerültem az oldalra de tetszik. várom a fojtatást minél hamarabb. a szöveg jó tetszik a gondolat menet is csak igy tovább. puszantlak.

Dátum: 2014.12.16 13:52 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: poroszkai34 Aláírt

jo lett a fejezet csak igy tovább várom hogy ki van a fa mögött és hogy fog telni hina és naru közös élete.

Dátum: 2014.12.16 13:45 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: cicuska007 Aláírt

köszönöm a fejezetet nagyon tetszet csak a kritika miat regisztáltam de már régota olvasom amit irsz. csak igy tovább nagyon várom hogy ujra valami izgit olvasak.

Dátum: 2014.12.16 13:43 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: poroszka009 Aláírt

csá

nagyon jo érdekes most olvastam ilyet elöször nekem bejött jöhet a kövi fejezet. 

Dátum: 2014.12.16 13:05 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: evelyn Aláírt

Szia!

Hm tegnap három,ma már öt ha megvan,holnap mennyi véleménynyilvánítás lesz a limit?*kuncog* A fejezet viszont remek volt.Képes vagyok itt ülni betegen és neked pötyögni,tessék ezt értékelni :) Igazán gonosz helyen hagytad abba,most meg esz a fene,hogy kik vannak a fák mögött és leskelődtek utánuk.Remélhetőleg nem ellenségek mert akkor elég sok mindent meg tudhattak ha elég ideje voltak ott,bár érdekes,hogy egyikük sem vette észre.Hinata helyzete nem a legjobb,de legalább a csapatával maradhatott.Jól gondoltam,hogy Narutohoz fog menni és így érthető is,hogy azt kérte a Hokagétól,hogy vissza mehessen a családi birtokra,ott valószínűleg több lesz a helyük és nem kell kényelmetlenül érezniük magukat,így fokozatosan is tudnak haladni a kapcsolatukban.Érdekes volt amit a Hokage mondott Hiei-ről.Ezek szerint az Uchihákat is tanította?Mert úgy beszélt a fiatalok szüleiről,hogy abba Sasuke is beletartozott.Imádom Kakashit,hogy nem akarja elveszíteni a tanítványait.Kíváncsi vagyok,hogy Naruto miért hívta Sakurát és Inot el fürdőruhával a tóhoz Sasuke alakjában.Hehe Sakura ha tudná,hogy nem is Sasuke volt nála azt hiszem megütné a guta.Nos úgy gondolom,hogy ők hárman nagyon kiegészítik egymást és igazán nagy segítségére vannak egymásnak.Annyira kíváncsi vagyok,hogy mit látott volna a szőke ha Sasuke emlékeibe is bele tudott volna nézni,de persze,hogy pont a legfontosabb résznél zavarták meg őket.Pedig engem is nagyon érdekelne,hogy mitől változott át Sasuke.Egy biztos nagyon fen tudod tartani az érdeklődést a folytatás iránt :)Érdeklődve várom a következő fejezetet.Szerző válasza:

Szia!

Értékelem, hogy betegen is odaülsz a gép elé. Ami pedig a kritériumot illeti megváltoztattam 7-re és akkor a meglévő 2-t is felteszem. Utána sajna várnotok kell kicsit.

Dátum: 2014.12.15 15:47 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: hinata19 Aláírt

Szia! :D

po19 mutatta meg nekem az oldalt neki köszönhetem hogy ezt a történetet megismerhetem. Ez a fejezet is kiváló nem találok benne kivetni valót csodás leirás és még surolhanám. Várom a következő fejezetet. Nem tudom hogy az előző krititkám el ment e ugy hogy irtam neked most még egyet.Nevetés Szerző válasza:

Hali!

Az előző kritikád is jó volt, de ha holnapig meg lesznek a kritériumok megy fel a következő rész is. De ha írsz emailt akkor lehet spoilerkedek is kicsit a szereplőket illetően.

Dátum: 2014.12.15 12:28 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege II. Kritikus: po19 Aláírt

Szia!

nagyon jo volt várom a következő részt. csak igy tovább mindent bele. nagyon tetszik hogy Naruto és Hinata együtt lakik, és már nagyon kiváncsi vagyok hogy kik lepték meg a 7 csapatot. 

siess a folytatással Pussy po19 :)

ja és értékelés 10

Dátum: 2014.12.15 11:43 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege I. Kritikus: hinata19 Aláírt

Szia! :D

A barátnőmnek tényleg igaza volt, nagyon klassz ez a sztori ma kezdtem bele és már bele is szeretem. Nagyon érdekes és izgalmas. A fogalmazás módja is tetszett. Érdekes a történet menete és cselekménye. Várom a következő részt minél hamarabb. Persze a kedvencekben végzi. Szerző válasza:

Köszi a kritikát. Nem tudom ki ajánlotta, de mivel megvan a kritérium megy fel a következő. Remélem fennt vagy és olvasod.

Dátum: 2014.12.15 10:26 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege I. Kritikus: po19 Aláírt

szia! 

nagyon örülök az uj fejezetnek. nagyon izgalmas és érdekes is egyben. már sokszor elolvastam de sose unom meg. nekem különösen teszik hogy Naruto és Hinata együtt van. már alig várom a következő fejezetett.

ide is irok egy kommit és az anime fanfiction style- ra is. értékelés 10

puszika. :DCsók

Dátum: 2014.12.14 16:24 [Jelentés írása]
Cím: Események-tömkelege I. Kritikus: evelyn Aláírt

Szia!

Már nagyon vártam a következő részt és most sem csalódtam :) Sajnálom,hogy az előző kritikámat nem értetted eléggé,de majd hozzászoksz az én fura kritikáimhoz,amik inkább amolyan vélemény nyilvánítások mint kritikák.Nem tudom,hogy mi volt az amit nem nagyon értettél és bevallom mióta véleményezek még egyszer sem kaptam egyetlen véleményemre sem hasonló választ,de nem baj,nem vagyunk egyformák.A lényeg,hogy remélem azért értékeled és ígérem megpróbálom érthetőbbé tenni a kritikámat :) Lehet,hogy az a baj,én nem néztem a Narutot végig a többi animét aminek a szereplőit pedig beleszövöd a töriben már régen láttam és nem mindenre emlékszem,de nem szokott az ilyen zavarni.Nos a fejezetről.Imádom,hogy a hetes csapat ennyire messze túl tesz a többi geninen és sokkal magasabb szinten állnak.Sasuke is más mint általában,képes volt bocsánatot kérni Hinatától,bár nem mindenre emlékszik abból amikor megváltozott és ezt remek tulajdonságnak tartom,ahogy azt is,hogy képes volt az után is elnézést kérni,hogy félre értette Narutot mikor a vöröshajú nőről beszélt és ezzel megbántotta Hinatát.Kakashiék kiakadásán jókat vigyorogtam.Szegény Anko tényleg tönkre fog menni anyagilag ez alatt a két hónap alatt :) Nos a többiek most már tudják,hogy nem csak a tekercseket szerezték meg,hanem egészen mást is csináltak ők hárman az erdőben és még így is elsőként értek a toronyba.Kíváncsi vagyok,hogy Orochimaru itt is azt tervezi-e,hogy megjelenik majd a harmadik próbán más valakinek álcázva magát,mert ezt sejteti az,hogy Kabutoék visszaléptek.Hinata apja úgy tűnik,hogy még sem gondolkozott el eléggé azon amit Naruto klónja mondott neki és Neji mintha tényleg nagyon utálná Hinatát,persze nem tudhatja,hogy mennyivel lett erősebb,de Hinata legalább kiállt magáért,mikor az apja közölte,hogy át akarja rakatni egy másik csapatba,ahelyett,hogy büszke lenne rá,hogy a lánya egy ilyen erős csapat tagja akik egyetlen nap alatt letudták az erdős részt és még szökött ninjákkal is sikerrel végeztek.Ezek után nem csodálom,hogy Hinata közölte,hogy nem akar egy olyan klán tagja lenni ahol semmibe veszik őt és a boldogságát.remélem,hogy ez azt is jeleneti,hogy a hetes csapat tagja marad,mert nagyon nem lenne jó ha most szét választanák őket.Ha jól gondolom akkor most Narutohoz fog menni.Érdekelne,hogy mindehhez mit fog szólni a csapat másik két tagja,bár biztosan nem fogják őt elítélni ezért és arra is kíváncsi vagyok,hogy mit fog ehhez szólni Neji,már ha egyáltalán fog hozzá bármit is szólni.Reménykedem benne,hogy nem magukban fognak csupán edzeni hanem együtt is és közösen is fognak dolgozni azon,hogy fejlesszék tovább a képességeiket és újakat hozzanak létre,mert most még inkább szükségük lesz rá.Nekem tetszett és már most várom a következő részét.Pusz,evelyn   

 Szerző válasza:

Köszi megint a hosszú véleményt. Még 2 kritika más olvasótól és felteszem a kövi részt. Előbb nem.

Dátum: 2014.12.14 8:57 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.