Kritikát kapja: Megtaláltalak!
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: NAKAL Aláírt

Szia!

Ígéretesnek néz ki a történeted, legalábbis nekem tetszik! Nekem egy kicsi furcsa, hogy ilyen hirtelen indul a cselekmény, de nincs bajom vele. 

Abban tudlak támogatni, hogy még én sem vagyok profi! Nagyjából egy éve kaptam kedvet az íráshoz. Nekem sokat segített, hogy sok történetet elolvastam. Neked is ajánlom, mert sok ihletet lehet belőlük szerezni.

Várom a folytatást! Kíváncsi vagyok a történeted alakulására!

Dátum: 2015.01.17 16:05 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Lunajanka Aláírt
Hali!
Itt valami nagyon alakul. Érdekes alapötlettel hozakodatál elő... na majd meglátjuk hogyan bontod ki a történetet és természetesen karaktereke. Ja, karakterek. Nem mondanám, hogy nagyon OOC, inkább csak minimálisan, de ez elkerülhetetlen. Viszont, ami nem elkerülhetetlen, az a helyesírás. Nincs túl sok, csak egy pár rosszul írt szó és egy vagy két értelmetlen mondat. És persze még a HOGY. Olyan megeröltető mindig kiírni az egész szót? Szóval mielőtt felteszed nézd át többször vagy keríts egy bétát, aki átnézi.
A fogalmazási móddal kapcsolatban pedig, csak annyit, hogy: Igen, még kiforatlan, de ez nem meglepő, ha még csak most kezdted el. És ezért is kell minél többet írni, mert lesz ez még jobb is. Talán azt tudnám mondani, próbálj meg több leírást írni, és itt nem csak a tárgyakra és a környezetre gondolok, hanem a történésekre és érzelmekre.
De mindenféleképpen írd tovább, szívesen olvasnám a folytatást.
Puszi: Lunajanka
Ui.: Nehogy kedvedet szegje bármi is, amit mondtam, nem venném a szívemre, ha megbántanálak. Mind ez amolyan építő kritika akart lenni. (De azért tessék komolyan venni!) Remélem valami hasznosat is mondtam. Na szóval, mindent bele.
Dátum: 2015.01.16 14:04 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.