Kritikát kapja: Az én mesém
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Igazság Kritikus: Skywalker Aláírt

Szia!

Ez egy istenkirály történet! Olyan karaktereket is megszerettem amiket amúgy utálok szóval megy a +10. A főszereplőt úgy bírom ahogy van, ha való életben létezne és osztálytársak lennénk testvéremmé fogadnám XD.

Csak most olvastam, és látom, hogy szünetel.  Van e még esély a folytatásra?

 Szerző válasza:

Szia!

Örülök, hogy tetszik, és igen, mindenképpen folytatni fogom, csak épp elfogyott hozzá az ihletem... De amint visszatér, máris folytatom! :)

Dátum: 2016.07.10 15:48 [Jelentés írása]
Cím: Ez... őrület! Kritikus: Sue Aláírt

Szia!

 Te jössz :D Tetszik, hogy 2000 szószámosak a fejezeteid. Remélem jó sokat tudok hozzászólni. Ritka, ha csak jót írok, becsüld meg, nah kezdem:

Miért kell így leszögeznünk, hogy az apukája egy férfi? Nem gondoltam amúgy mást :( Értem, miért nem azt szögeztük le, hogy a szeretője férfi... Úgy megértettem volna ;) legnagyobb szomorúságomra megismerek valakit, aki még csak azt sem tudom milyen nemű, nem utalsz rá. Hogy valaki úgy menjen el otthonról, hogy nem nézett a tükörbe. Ha belenézetted volna a tükörbe, akkor tudnánk, hogy néz ki, mert kénytelen lettél volna leírni. Tessék leírni! Apust és a szeretőt is leírhatod és a kettejük történetét, mert ugye hol van anyuci? Szóval lány, mert csúfolják a lányok, legalábbis asszem lány... Végre hallunk anyusról, de a főszereplőnk testalkatát és kinézetét még mindig nem ismerjük... Viszont a gondolatai egész részletesek, ez tetszik. Tetszik, hogy részletesen leírod a gyermek traumáját és azt is belszövöd, hogy a telefont nem bírta használni sokáig. Remélem nem azért részletes, mert személyes tapasztalat... Tetszenek a leírásaid... De még mindig nem tudjuk, hogy ki hogy nézett ki. Bár elképzelhettem volna anyust.

Én is mindig verekedtem, de ha volt rá okom, csak azért kaptam igazgatóit, mert megtörtént, nem azért, mert nem értettek velem egyet. Én fiúkat vertem, nem lányokat... Az igazgatónak meg kellett volna értenie az okot...

Megint egy különleges szempár. legalább a haja emberi színű :D Tetszik az estéjének a leírása, bár a karaokéről és a barátairól nem esik szó, ami szomorú :( Jó a szarkazmus, tetszik, szeretem.

Összegzem:

Egész jól írsz, csak nem vezetted be a sztorit, még mindig nem tudom, hogy néz ki a csaj, apus, a szerető, és stb. Ez szükséges. Nem tudjuk elpépzelni a sztorit, ha nincsenek arcok, meg nemek... Ezt ne hagyd ki kérlek, mert így nem jó... Tetszik, hogy leírod az apró gondolatfoszlányokat, ez jó!!! A helyet tájat, ilyesmit leírhatnád, hogy el tudjuk képzelni, szeretem a tájképeket. Nyugodtan lehet belerakni jó sokat. Néha lelassítasz és élvezhető az egész, aztán egy félmondattal leírsz egy fél napot. A karaoke fölött úgy átugrottunk, mintha ott se lett volna. Nem baj, ha nem érdekes, de így meg ugrálunk és ez kizökkenti az olvasót, tessék gördülékenyen írni. Mivel dicsérni dicsértem ahogy kellett volna, más nem jut eszembe: TÖBB LEÍRÁST!!!! Olyan jó lett volna... meglepően jó lett volna...Szerző válasza:

Szia!

Nagyon köszönöm, hogy írtál, és hogy próbálsz segíteni csiszolni a történeten. Megpróbálom majd betartani a következő fejezeteknél a tanácsaidat.

Azért nem írtam le egyébként, hogy Mana lány, mert azt gondoltam, hogy a nevéből rá lehet jönni, de ezek szerint nem... bocsi mindenkitől, aki nem értette! :(

Az időkezelés még nem megy olyan jól, de majd próbálok rajta javítani, lassítani, de ha valamit nem érzek fontosnak, akkor azt valószínűleg átugrom. A karaktereket is megpróbálom minél jobban kidolgozni majd.

Még egyszer köszi a kritikát, az ilyenek a legjobbak, mert tényleg azért írják őket, hogy segítsenek a szerzőnek, szóval tényleg köszi! :)

Dátum: 2016.03.02 13:56 [Jelentés írása]
Cím: Ez... őrület! Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Szerintem nagyszerű történet lesz, feltéve, ha folytatod. Én is rengeteg olyan történettel találkoztam, ahol a főszereplő belecsöppen az animék világába, viszont ilyen szintű változást a történetben nem csinál egyik sem, ráadásul, most nem egy életképtelen vagy túl tökéletes karakterrel van dolgunk, szóval ez is egy sablonoktól mentes, eredeti sztori lesz...

KacsintásLegyen szép napoood!!KacsintásSzerző válasza:

Köszönöm szépen! Remélem rajtad kívül még sok mindenkinek tetszik a történetem! Örülök, hogy elnyertem vele a tetszésed és (remélem) a figyelmed. Lassan, de biztosan érkezni fognak a fejezetek. Köszönöm a kritikát!

Neked is legyen szép napod! :)

Dátum: 2016.02.21 6:39 [Jelentés írása]
Cím: Ez... őrület! Kritikus: thekla Aláírt

Szia!

 Én már sok ehhez hasonló történettel találkoztam... van a főszereplő, aki egyszer csak Konohába csöppen... Nekem ez egy picit sablonosnak tűnik. De! A te sztoriddal ellentétben a többi,amiket olvastam, mind ilyen  langyos... Nagyon szépen, részletesen mesélsz, megkockáztatom, hogy te még meg is tudsz lepni engem, feltéve, ha folytatod, aminek nagyon örülnék :-) Jah, és tetszenek a párbeszédek ;-) Szóval folytatást követelek! :D

Legyen szép napod!

Dátum: 2016.02.02 16:20 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.