Kritikát kapja: Vágy mit irántad érzek
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 15 Kritikus: Nahoa Aláírt

Basszus! Nm hiszem el! Ilyen nincs! Miért.....? Miért? Nyem akarom! >< Könyörgöm írd meg a folytatását! *.*Szerző válasza:

Fogok írni. Ha haza jövök, megcsinálom.

Dátum: 2012.12.20 16:00 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 15 Kritikus: evelyn Aláírt

Szia!

Ezt a történetet még valamikor egy másik oldalon olvastam és már akkor is nagyon megfogott.Végig érezni lehetett a két fiú között azt a tipikus se veled se nélküled érzést.A történet során időnként megmutatták egymásnak,hogy igen mást is éreznek egymás iránt a gyűlöleten és haragon kívül,aztán jött valami amin szépen összekaptak és megint a gyűlölködés volt előtérben.Pedig valójában mindkét fiú túlságosan mélyen szerette a másikat de a makacsságuk határtalan.Bár ha jól belegondolok akkor Neruto volt az aki valójában meg akarta ölni a feketét hiszen amikor harcoltak akkor Sasuke bár mindent beleadott de nem éreztem,hogy gyilkolási vágya lett volna.Sokat töprengtem azon,hogy Naruto miért is vállalta ezt az egészet azon kívül,hogy Sasukét vissza akarta vinni Konohába.De egy biztos,egyik fiúnak sem volt könnyű az az időszak amit Orochimarunál töltöttek,végig viaskodtak saját magukkal és egymással is.Sasuke szerintem azt akarta,hogy Naruto álljon Orochimaru elé és mondja meg neki,hogy a feketét szereti.Tudom,hogy miért érintette rosszul Sasukét amikor a szőke erre nemet mondott,mert ugyan dühében azt mondta,hogy addig amíg Naruto annak a kígyónak a szeretője marad addig ő sem fog szakítani Kabutoval,de igazából egészen addig ő maga távol tartotta a testétől és saját magától a férfit,de mikor az akit szeretett közölte,hogy oka van annak,hogy ne akarjon szakítani akkor a fekete is visszament a másikhoz.Sasukét elég gyakran sértette meg a szőke,főleg az volt szemét húzás,hogy a küldetésükről mikor visszaértek és összekaptak akkor Naruto ment és elmondta annak a kígyónak,hogy Sasuke miatt nem hozták el a tükröt amiért a férfi csúnyán elbánt vele.Naruto nagyon jól tudta,hogy Sasuke miért akart erősebb lenni de sértettségében minden lehetőséget elvett a fiútól csak,hogy bosszantsa és aztán pedig elég csúnyán megsebezte.De úgy érzem,hogy amit el akart érni az sikerült.Meggyógyította a fekete lelkét aki már nem is igazán akar bosszút állni és már nem akarta annyira,hogy az a kígyó edzen vele,de a sebeit nem tudta meggyógyítani.Végül Sasuke visszakerül Konohába és rendbe hozzák de aki igazán fontos lenne neki azt viszont elveszítette.Akkor mikor ezt olvastam a másik oldalon azt írtad,hogy lehetséges lenne egy folytatást írni ehhez amiben Naruto végül is nem halt meg és nekem nagyon tetszett volna az ötlet,most megkérdem,hogy ez a történet marad-e így vagy lehetséges lenne-e,hogy tényleg legyen neki folytatása,mert én biztos azt is imádnám :) De ha nem akarsz neki folytatást azt is megértem :) Várom továbbra is nagy lelkesedéssel a történeteid újabb részeit :) Puszillak,evelyn      Szerző válasza:

Igen, terveztem neki egy folytatást, és el is kezdtem írni, de amikor vírusos lett a gépem nem tudtam lementeni egy lemezre sem, mert ha megteszem a vírust is mentettem volna vele együtt, így kénytelem voltam törölni. De most szeretném újra kezdeni, és hamarosan meg is fog ez történni. Remélem tetszeni fog majd. Igyekszem sok történetet feltölteni:)

Dátum: 2012.05.04 3:08 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 15 Kritikus: Mary32 Aláírt

nagyon jó lett bár nem szokványos a vége de nagyon tetszett köszi szépen, hogy olvashattamKacsintás

MarySzerző válasza:

Nagyon szívesen. Köszönöm a kritikát. Régen hallottam felőled.

Dátum: 2012.05.03 7:29 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.