Kritikát kapja: Never let me go
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Negyedik fejezet - Érezni akarlak! Kritikus: Lunajanka Aláírt

Hát ez... ez... aranyos volt. Meg persze más is de ez az első ami beugrik. Nem tudom te mit akartál elérni de nekem aranyos. És nagyon tetszik. Valahogy sikerült eltalálni az ők kapcsolatát még ha így "fordítjuk" is a dolgokat. Alapvetően nem szeretem vagyis nem szerettem a slasht de rájottem, hogy vannak megkapó párosk. Pont mint Naruto és Sasuke és mint ez a történet. Bizakodva várja a fejleményeket: Lunajanka

Dátum: 2014.05.02 9:49 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik fejezet - Érezni akarlak! Kritikus: alice20422 Aláírt

mikor jön már kövi fejezet már úgy váróm remélem nem hagyod félbe!!!!!!!!!Szerző válasza:

Nem fogom, csak sokat dolgozom :)

Dátum: 2013.12.31 5:41 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik fejezet - Érezni akarlak! Kritikus: alice20422 Aláírt

huh de kiváncsi vagyok most már tényleg nagyon de nagyon érdekel ez a ficc csak naruto és sasuke között legyen minden rendben és itachira is kiváncsi vagyok Szerző válasza:

Köszönöm a kritikát!

Lesz még pár csavar a történetben, de az leginkább Itachira fog kihatni és Tsunadére. Nomeg Tsunadén keresztül Sasukére.

Puszi!

Dátum: 2013.12.13 13:00 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik fejezet - Érezni akarlak! Kritikus: Yuu Aláírt

Reméltem h NaruSasu lesz, de hát mindegy, így is jó :) csak most jobban passzolt volna Sasukéhez az uke szerep :) amúgy nagyon jó feji lett ez is ^^ kivi vagyok a titokra is :D hát h hogy lett Mangekyo Sharinganja Sasukénak? hát akkor itt egy másik kérdés, h lett Kakashinak Mangekyo Sharinganja? :D Szerző válasza:

Lesz még NaruSasu, kedves Yuu! Nagyon örültem a kritikádnak! *örül a feje*

Az meglepi, hogy Sasukének honnan van Mangekyouja, Kakashinak persze ugyanúgy Obitótól. :)

Millió puszi és ölelés!

Dátum: 2013.12.12 2:19 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik fejezet - Érezni akarlak! Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

Valóban, alaposan megbolygattad a kíváncsiságom :) Egyébként remek fejezet volt.Szeretem Sasukét ennyire emberinek és főleg érzőnek látni.Igazán perzselő a szenvedély ami a két fiú között van és igazán élvezetes volt látni ahogy egymást szeretik.Lehe

t,hogy ők olyanok mint a tűz és a jég vagy a yin és a yang,de a mondás is úgy tartja,hogy az ellentétek vonzzák egymást,kiegészítik egymást és soha el nem szakadó köteléket képeznek egymás között.Pont ezért nem képesek egymás nélkül élni.Ezért ilyen heves a viszonyuk.Nos örülök,hogy Sasuke hallgat Narutora és nem mennek azonnal,hogy a tekercset felhasználva megpróbálják felébreszteni Tsunadét,mert lehet,hogy így egy kicsit tovább fog tartani,de kizárják a rizikót vagy legalábbis elteszik a tekercset biztonságos utolsó mentsvárnak.Egy lehetőség ha már semmi nem maradt.De Sasuke hajlandó beszélni a bátyjával és már ez is haladás.Úgy tűnik,hogy Sasuke talán soha nem is volt képes olyan mértékben gyűlölni a testvérét mint amennyire hitte,hogy fogja.Nos ami a Mangekyou Sharingant illeti,ezen alaposan elgondolkoztam.Nem tudom,hogy miként lehet,de vagy van más megoldás is ennek elsajátítására mint megölni a legjobb barátod,vagy Sasukének volt Naruton kívül másik barátja akit viszont meg tudott ölni,mert a szőke láthatóan másként barát számára.Viszont ez nem hagyja békén az agysejtjeimet,szóval remélem,hogy hamar jön majd a kövi rész és megtudhatom,hogy miként is tett szert rá Sasuke.Ahogy az Itachival való találkozásra is nagyon kíváncsi vagyok és arra,hogy miként fog a dolgokra reagálni az idősebb.Hm lehet,hogy Orochimaru megölésével kapcsolatos a fiú Mangekyou Sharinganja? Nos imádtam és nagyon élveztem olvasni.Epekedve várom a folytatást :) Csak halkan jegyzem ám meg,hogy kicsit sajnáltam,hogy nem Sasuke volt az uke,de tényleg csak nagyon halkan :)) Várom a kövi fejezetet.Puszi,evelyn Szerző válasza:

Kedves evelyn! Köszönöm szépen a hosszú véleményt! Igen, szerintem is aranyos így Sasuke :) Igazàból szerintem Sasu sosem gyűlölte Itachit teljes szìvből, csak a körülmények àldozata. Neem, nincs màsik baràtja a feketének és Orochimarunak sincs köze a mangekyouhoz ^^ Igazàból egy àlom hozta az ötletet, így kívàncsi vagyok, hogy mit fogtok hozzà szólni. :D Nagyon örülök, hogy írtàl! Azért megsúgom, hogy lesz még Sasuból uke ;) Millió puszi!

Dátum: 2013.12.10 17:50 [Jelentés írása]
Cím: Első fejezet – Emlékek és érzések Kritikus: Yuu Aláírt

héééé, szerintem pont úgy a jó, h Sasu az uke és Naru a seme, főleg OOC Sasuke miatt XDXD úgyhogy megne próbáld felcserélni Senna :P am örülök, h happy end lesz :DSzerző válasza:

Köszi a kritikàt, Yuu! A kövi fejezet is félig meg van. Annyit mondok a folytatàssal, kapcsolatban, hogy vagy ebben a fejezetben, vagy az azutàniban feltűnik Itachi is. :)

 

Dátum: 2013.12.03 11:51 [Jelentés írása]
Cím: Harmadik fejezet - Hazatérés Kritikus: alice20422 Aláírt

jaj de váram már szeretem ezt fic de várjál naruto a seme nem sasuke már nem azért de ez furi nekem gyorsan cseréljenek helyet és tökély alig várom a folytit  olyan jól meg tudod írni a kövi biztos nagyon jó lesz már látom is magam elöt jaj de váááárom sies jóZavarban vanCsókKacsintásSzerző válasza:

Igyekszem :) Köszi a kritikát! :)

Dátum: 2013.12.03 11:05 [Jelentés írása]
Cím: Harmadik fejezet - Hazatérés Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

No végre sikerült eljutnom idáig és most egyben olvastam el mind a három részt.Nagyon tetszett.Egy kicsit féltem,hogy hiába éreznek egymás iránt ilyen mélyen,Sasuke mégsem lesz képes visszatérni a szőkéhez vagy a szőke nem fog tudni megbocsájtani és a végén meggyűlöli a feketét,főleg mert Tsunadét kómába taszította és Naruto pedig úgy szereti az öreghölgyet,mintha a saját rokona lenne.Azon is meglepődtem,hogy Sasuke nem ment a bátyja után,hogy bosszút álljon rajta.Mióta megölte Orochimarut és megsebezte Tsunadét azon dolgozott,hogy megtaláljon egy olyan tekercset amivel meg tudja gyógyítani a nőt.Imádom amikor Sasuke képes érzéseket kimutatni és nem szégyenli a könnyeit.Ritkán fordul elő,hogy valaki ilyennek írja le Sasukét,de én kimondottan örülök neki,mert így annyira emberi és a szöszke igazán megérdemli,hogy az legyen mellette akit teljes szívéből szeret.Sasuke is végre bevallotta mit érez az ő dobéja iránt és nem akarja elhagyni,mindig mellette akar maradni.Remélem,hogy nem fog közbe jönni semmit.Nos gondolom,hogy először jól megszeretgetik egymást,csak azután mennek,hogy Tsunadét meggyógyítsák.Ezek után remélem,hogy nem fogják bántani őket,mert már így is többet szenvedtek mint amennyit ilyen idősen kellene egy fiatalnak.Azért arra is kíváncsi lennék,hogy most akkor mi is lesz Itachival és Sasuke bosszújával,hiszen Itachi végül is az öccse keze  által akart meghalni,így viszont nagyon nem biztos,hogy ez teljesül.Az is érdekelne,hogy a fülébe fog-e jutni,hogy az öccse visszatért a faluba és a szőke mellett akar végleg maradni.Ezek után nem tudom elhinni,hogy Itachi annyira rosszat akarjon neki,hogy ismét keresztül akarja húzni a számításaikat,megakadályozva,hogy végre nyugodtan éljenek egymás mellett.Ha Sasuke ilyen szinten el tudta intézni Tsunadét és Narutot akkor nem lehet gond elintézni Itachit,tehát remélem,hogy nem akarja majd újra elérni,hogy kiűzze a fiút Konohából,bár meg teheti,de remélem,hogy Sasuke elég erős,hogy ellen tudjon neki állni és inkább Narutoval közösen találnák ki,hogy mit is tegyenek.Annak méginkább örülnék ha kiderülne számukra,hogy Itachi miért is irtotta ki az egész klánt és a fekete nem akarna többet bosszút állni rajta és a falut sem akarná megsemmisíteni,Tsunade pedig segítene elintézni azokat akik parancsba adták ezt és arra kárhoztatták Itachit,hogy bűnözőként éljen a falujától távol és tönkre tették Sasuke gyerekkorát is.Nos nem tudom,hogy merre fog haladni a történet,de én imádom és reménykedem benne,hogy Happy and lesz a vége.Köszönöm,hogy olvashatom és nagyon várom a folytatást.Puszi,evelyn  Szerző válasza:

Szia!

Nagyon örültem a hosszú véleményednek! Igazából nem akarom lelőni a poént, de szerintem annyit elmondhatok, hogy nagyon szeretem Itachit is, tehát kétlem, hogy meg fog halni a történetben. :) Természetesen Tsunadét is meggyógyítják, de azért tervezek egy-két dolgot még. Hogy mi sül még ki belőle, azt nem tudom, de remélem tetszeni fog :) Puszi, Senna.

Dátum: 2013.12.02 6:45 [Jelentés írása]
Cím: Harmadik fejezet - Hazatérés Kritikus: Koe29 Aláírt
Várom a folytatását. Én hibát nem találtam. Ha említeni kellene valamit az néhány fura szóismétlés. De alig észrevehető, szóval ... ^^
Dátum: 2013.11.30 8:20 [Jelentés írása]
Cím: Harmadik fejezet - Hazatérés Kritikus: Yuu Aláírt

ugye még van remény, h a végén happy end lesz? :) tudod, Naruto és Sasuke boldogan élnek még meg nem halnak öreg korukban XD nagyon nem szeretem a szomorú véget, elég szar így is az élet, nem kell még olvasnom is róla XD bár ismerlek, tudom h szereted a bad end-et de kérleeeeeek, itt jó vége legyeeeeen XD olyan kevés SasuNaru/ NaruSasu-s töri van :( manapság, sajna :( na remélem hamar olvashatom a folytit, tetszik ez a nagyon OOC-s sasuke XD Szerző válasza:

Szia Yuu!

Nagyon örülök, hogy ismét írtál :) Neem, ezúttal egyik főszereplő sem fog meghalni. :) Happy Endre tervezem, de még nem is akárhogy! Lesz még pár fordulópont a történetben és Itachi is fel fog bukkanni a színen. ;)

Millió puszi és szeretettel ölel: Senna

Dátum: 2013.11.30 7:25 [Jelentés írása]
Cím: Második fejezet - Never meant to... Kritikus: Yuu Aláírt

Na örülök a fejlemények haladásának :D h Sasuke megbocsátást akar nyerni, vagyis valami hasonlót :D még mindig reménykedem a Happy endben XDXDXD bár ismerve téged, ritkán írsz Happy Endet :D Az Álom és Valóságnak mikor lesz folytija? ha szabad kérdeznem ^^ Puszi

YuuSzerző válasza:

Még nem tudom, hogy mi lesz a vége :D annyira előre nincs meg a fejemben ^^" Az Álom és Valőség is készülget. :D Köszi a kritikát!

Dátum: 2012.10.22 3:29 [Jelentés írása]
Cím: Első fejezet – Emlékek és érzések Kritikus: Tami-Chan Aláírt

Szia! 

Imádtam. Alig várom a folytatást.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha ennyire szeretik egymást akkor most miért nincsenek egyutt? Mármint oké, hogy Sasuke elment Orochimaruhoz, hogy erosebb legyen de miért nem megy most vissza, ha ot is kínozzák az érzelmek?
Nagyon tetszik, ahogy leírtad Naruto érzelmeit. Nagyon jellemzo az emberekre, hogy amikor valami rosszul sult el megkérdezik maguktól "mi lett volna ha...", és bizony ez nagyon ossze tudja kutyulni az ember gondolatait. Azt is nagyon jónak találom, hogy Narutonak vannak barátai. (Sakura, Shikamaru) akik megpróbálnak segíteni, és nem úgy van, hogy mindenki utálja a Kyuubi miatt. 

:)Szerző válasza:

Köszönöm a véleményt! Ne aggódj, idővel kiderül, hogy miért is nincs most Sasuke a szőkével. Bizony van oka rá, ahogy arra is, hogy Naruto miért nem megy érte. A második fejezetben lesz utalás rá, de az első is sejteti, hogy valami nem okés.

"Szíve? Hát van neki olyan egyáltalán?"

Annyit elárulhatok, hogy Sasuke szörnyű dolgot követett el Naruto ellen, amit a szőke nem tud megbocsájtani (egyenlőre).

Dátum: 2012.10.21 6:35 [Jelentés írása]
Cím: Első fejezet – Emlékek és érzések Kritikus: Yuu Aláírt

Elolvastam, hát egy pár napig szemeztem a ficiddel, h most olvassam el vagy sem XD mert félelmeim vannak vele kapcsolatban, dráma, angst, szereplő halála, ez sose vezet semmi jóra, főleg nem happy endre. Tudni kell rólam, hogy nem szeretem az oylan történeteket amik nem végződnek Boldog véggel :D Mindegy olvasom tovább aztán majd elválik :)

YuuSzerző válasza:

Szia :) Jaj, nagyon örülök, hogy írtál hozzá! *ujjong örömében* Igen, de nem feltétlen Narutóra vagy Sasukéra vonatkozik a "Szereplő halála". Itachi is benne lesz (ahogy Sasuke megöli), és Orochimaru is kinyiffan. Műfajilag és legtöbbször drámát írok, mert szeretem megjeleníteni az érzéseket. Az Angst meg azért van bejegyezve, mert lesznek sötét gondolataik, mind Sasukénak, mind Itachinak és talán Narutónak is.

Dátum: 2012.10.12 1:16 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.