Kritikát kapja: Feelings
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Lion Aláírt

Szia!

Szívemből szóltál/írtál!

Nekem is k_b_sz_ttul elegem van ebből az országból. Hiába próbáljuk kikerülni a politikát, nem lehet, mert mindenbe belepofázik.

Nekem sincs munkám, állandóan azzal b_sz_gatnak, hogy nincs a kezembe a diploma. Kíváncsi leszek arra, hogyha meglesz, akkor mit fognak mondani, de szerintem azt, hogy menj a k_rv_ anyádba, csak éppen diplomatikusan.

Az ország nagy része a létminimum alatt él, és a drága politikusaink azt mondják, hogy havi 42 ezerből mindenki meg tud élni, nagy fenéket. Itt mindenkinek minimum 80 ezret kellene kapnia, és fejenként, nem családonként. Tudom... tudom, ez megint politika!

Az emberek kétségbe esetükben veszik fel a hiteleket, hátha így talpra állnak, ám ez az ország olyan g_ci, hogy már azt sem hagyják, hogy hitelt kapjon az ember, ha kap is, olyan kamatokkal, hogy azt képtelenség kifizetni. Hát, ha még lenne adósok börtöne, akkor az ország 90% ott csücsülne, méghozzá velem együtt.

A legnehezebb helyzetben viszont a kisgyermekes nagycsaládok vannak, hát igen, a drága politikusainkat még a gyerekek sem érdeklik... ez van.

Az ország valóban birkákból áll, mindenki csak tátja a száját, mint valami elmefogyatékos, bizony... bizony... sok elmefogyatékos vezeti ezt az országot:(

Hát, most igazán kemény szavakat használtam, de ez az igazság és a valóság, aki meg ezt megmeri cáfolni, az már biztosan elmefogyatékos.

Sokan, akik a kritikámat olvassák, biztosan azt kérdezik majd magukban, hogy nem fél ilyeneket kiírni a netre. Hát nem! Akinek ez fáj, akkor az igazságot nem tudja elviselni! Ez van! Nem félek kimondani az igazat, ha kell, egy ország elé is kiállok, és belevágom a politikusok pofájába!

Sajnos, ami most van, igenis a politikusok műve ez, és bizony ez nem politizálás, hanem az IGAZSÁG! Az ország szegényes helyzetéről beszélni nem politizálás, hanem a valós tények közlése!

Bizony, Yuu, sokan vagyunk így ezzel. Ha tehetném, segítenék rajtad, de hát én is ugyanolyan szerencsétlen vagyok, mint te. Csak annyit tudok neked mondani, hogy kitartás, és biz magadban. Tudom, hogy erős és kitartó vagy, bízom benned!

Még sose írtam ilyen hosszú kritikát (kivéve, amikor moderálok, de ez nem számít), ám ez egy olyan téma, amit nem lehet egy-két mondattal elintézni.

Erőt, egészséget és szeretetet kívánok neked, kedves barátnőm!

Üdv. LionSzerző válasza:

Nagyon édes vagy Lion, tudom h te megértesz engem ^^ hisz talán az egyetlen oylan barátnőm vagy, aki nem egy vállvonogatással intézi el a bajaimat :) hanem kiáll emllettem és megért ^^ Hát a politikusok rohadjanak meg ott ahol vannak, remélem kamatostul visszakapják azt, amit nekünk okoznak/okoztak. De a karma visszavág, és nem is kicsit. utálom alapvetően a politikát, nem is foglalkozom vele, mert nem éri meg. róbálok pozitívan gondolkozni, mert ebben a világban csak az élteti az embert a pozitiv gondolkodás, és a remény :) Igen a hitelek, sajna ismerős, hisz mondtam neked, h nem rég milyen levelet kaptunk, de ezt a hibát soha nem fogom elkövetni, mint anno anyu elkövetett. ha kell életem végéig albérletben élek, de nem veszek fel hitelt, semmi áron :) Köszi hogy írtál, nagyon sokat jelent ez nekem ^^ ha nem is tudsz segíteni, de nekem elég ha mellettem vagy :)

Yuu

Dátum: 2012.12.02 12:11

Dátum: 2017.08.19 11:45 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Koe29 Aláírt
Bizony így van s így mennek a dolgok ahogy leírtad. Mondhatom 31 éves fejjel, hogy bizony nagyon igaz.

Szerző válasza:

hát sajna igen, így mennek :) köszi hogy írtál :)

Dátum: 2012.12.02 16:03 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.