Kritikát kapja: Forgiven
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Megbocsájtás Kritikus: Lion Aláírt

e kis piás:D Hát miket alkotsz itt nekünk:D Gratulálok, nagyon nagyot alkottál:D Az a sok érzelem szinte magával ragadott, olyan szomorú, de mégis gyönyörű!

 

Néhány apróságra felhívnám a figyelmed:D

 

Ne sírj. Már itt vagyok. - Arcomat  - egy entert nyomj a pont után. Párbeszédnél az a lények, hogy a beszélő miként mondja el azt, amit mond, mivel itt nem a beszélő arcáról van szó, ezért így nem helyes a párbeszéd.

miközben a halamat birizgálta. - gondolom: hajamat

- Naruto... Emlékezz, hogy ki voltam. - Sírógörcsöt kaptam. Tudtam, hogy valami nagyon nem jó. Éreztem. - És emlékezz, hogy ki lehettem volna... Melletted. - Sírtam. Megállás nélkül hullottak a könnyeim és nem tudtam megálljt parancsolni nekik. De talán nem is akartam. - mivel Naruto sír, ezért így nem jó a párbeszéd, ha Sasuke tenné, akkor igen.Szerző válasza:

Köszi!!! Mivel tényleg piásan írtam, ahhoz képest nem lett sok elgépelés ^^ Már kijavítottam a hibákat :) Köszönöm szépen a lelkes kritikákat, nagyon sokat jelentenek nekem. Most már lesz több időm, úgyhogy ez több frisst is jelent. Végre valahára tudom folytatni a Never let me go-t, az Álom és valóságot és a By your side-ot is! Már ideje, tudom, hiszen megérdemlitek.

Millió puszi!

Szeretettel ölel: Senna.

Dátum: 2012.12.14 9:44

Dátum: 2017.07.30 12:44 [Jelentés írása]
Cím: Megbocsájtás Kritikus: Tami-Chan Aláírt

Szia!

Gyonyoru volt. Egyszeruen csodálatos! Nagyon tetszik ahogy leírtad az egészet. Az elején nem tudjuk mi/hol/hogyan, csak a végén jovunk rá, hogy Naruto fekszik a szobájában és álmodik. Amikor megtudtam, hogy álom egy világ dolt ossze bennem. Sok volt az érzelem. Imádom! Szerző válasza:

Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

Dátum: 2013.02.07 1:48 [Jelentés írása]
Cím: Megbocsájtás Kritikus: Nahoa Aláírt

Áááááá! Nem hiszem el! Nem akarom, hogy ez legyen! Miért? Miért?! Szegény Naruto.... de.. a vége.... áh...Azért örülök, hogy olvashattam! Köszi érte!^^Szerző válasza:

Én köszönöm, hogy elolvastad. :) Igazából legtöbbször ilyen témájú történeteket írok, így nem kell meglepődni nagyon a végen.

Az biztos, hogy ha valaki szereti a SasuNarut és a Shounen-ai-t, valamint szeretne egy picit pityeregni, vagy gondolkodni az érzelmek fontosságán, az én történeteim pont megfelelnek erre a célra. ^^

Köszönöm! Szeretettel ölel, Senna.

Dátum: 2012.12.15 5:45 [Jelentés írása]
Cím: Megbocsájtás Kritikus: Koe29 Aláírt
Úgy gondolom megérdemli a tízest a történet.

Szerző válasza:

Köszönöm szépen!

Dátum: 2012.12.14 3:31 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.