Kritikát kapja: Vérvörös bűnök
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Második fejezet - Vérvörös bűnök - Sasuke POV Kritikus: Nahoa Aláírt

Köszönöm Sasuke szemszögét is! Jó volt tudni, hogyan látta ő a dolgokat. 

Egyébkét úgy tudom nem lesz vége teljesen, lesz vmi féle folytatása, habár ebből mi igaz nem tudom. :)Szerző válasza:

Igen, ilyet még nem írtam, hogy két szemszögből, de remélem nem lett annyira rossz. :) Én köszönöm, hogy elolvastad! :)

Dátum: 2014.02.14 16:14 [Jelentés írása]
Cím: Első fejezet - Vérvörös bűnök - Naruto POV Kritikus: Nahoa Aláírt

Huuuh,. érdekes, nagyon is! Sasuke ragaszkodása, aztán a faggatózása Végül Naruto mindent elmondott neki, és megtörtént a harmadik csókjuk :3 A legvége meg... elkönyvelhetünk egy szerelmi vallomást!

Köszi érte, olvasom is tovább! ;)Szerző válasza:

Én köszönöm, hogy elolvastad! :)

Dátum: 2014.02.14 16:09 [Jelentés írása]
Cím: Második fejezet - Vérvörös bűnök - Sasuke POV Kritikus: evelyn Aláírt

Szia drága!

Ez igazán szívbemarkoló volt.Annyira egyet gondolnak,annyira eggyek,hogy az már önmagában fájdalmas.Naruto végre visszakapta a legjobb barátját,de meg van zavarodva a szentem,mert azt hiszi,hogy bűn az ha szereti a másikat.Talán attól fél a legjobban,hogy a másik nem így érez iránta,ezért inkább feledni akarna,de a fekete hajú nem hagyja.Sasuke visszatért,vissza a gyerekkora színterére oda,ahol boldog egy kis ideig,ahol megélte az élete legnagyobb tragédiáját ahol aztán bár küzdött ellene mégis talált egy igazán jó barátot,aki a világ végére is utána ment volna,de el kell mennie,hogy beteljesítse a sorsát.Meg tette és most igyekszik rendbehozni mindazt amit elrontott és visszaállítani azt a köteléket amit egykor ő maga akart elszakítani,de mégsem tudott teljesen.Meg akarja ismerni az új Narutot aki nélküle lett azzá aki ma,de nem könnyű ha a másik el akar zárkózni.Sasuke valaha vissza akarta állítani a klánját,de most már ez nem fontos neki.Most csak Naruto a fontos,de ő nem beszél és Sasuke így nem tudja,hogy mit kéne tennie.Mindkettőnek ezer sem van a szívén ami még nem gyógyult be és az egyetlen gyógyír rá a szeretet,a szerelem.Amikor Naruto végre kiböki,hogy mi a baja,Sasuke megtette a saját lépését.Elég bátor volt hozzá,hogy odamenjen és nem szavakkal hanem tettekkel mondja el,hogy mit érez valójában,hogy miért akarja minden szabad percét a másikkal tölteni.Miért hiszi azt Naruto,hogy ez a szerelem bűn? Csak mert mind a ketten fiúk? Na és akkor mi van.A szerelem hegyeket képes megmozgatni és ez a szerelem képes begyógyítani a szívükön és lelkükön ejtett sebeket,mert ez a szerelem mindennél erősebb,mindent képes legyőzni,ereje és hatalma van.Ők ketten bármire képesek lesznek együtt.Szeretném hinni,hogy ez a csodás anime/manga ugyan ilyen csodásan fog befejeződni,mint ez a történet.Köszönöm,hogy olvashattam.Remélem,hogy azért mert az anime/manga véget ér,a történeteid még megmaradnak és tovább viszed a történetet a szereplőkkel,hogy ne veszítsük el őket csak azért mert az eredeti történetnek vége.Szeretnék még sok-sok csodás történetet olvasni róluk.Szeretnék egyszer egy olyan történetet is olvasni,ahol Sasuke és Itachi nem mennek ölre,ahol nem az cél,hogy bosszút álljon a kisebb,hanem ahol igazi testvérekként élnek egymás mellett.Remélem egyszer ez az álmom is valóra fog válni,de addig is örömmel fogadok bármilyen más törit a kedvenc szereplőimmel.Köszönöm,hogy minden alakalommal egy csodát élhetek át :) Puszi,evelyn  Szerző válasza:

Szia evelyn!

Nagyon örültem a kritikádnak és átérzem minden egyes gondolatod! Szeretem a kritikáidban azt, hogy nem sajnálod az időt arra, hogy végiggondold a történet fonalát és arra sem, hogy megjegyezd az érzéseket, hogy aztán leírhasd nekem. Ígérem, nem hagyom abba a párossal folytatott történeteket, hiszen ugyanúgy a szívemhez nőttek, mint neked. Azt hiszem, hogy mi ketten elég hasonló hullámhosszon pendülünk, így kíváncsian várom a további történeteimet hogyan éled át.

Puszi: Senna

Dátum: 2014.02.10 14:54 [Jelentés írása]
Cím: Második fejezet - Vérvörös bűnök - Sasuke POV Kritikus: alice20422 Aláírt

Én is így érzek a naruto  és sasuke most mind ketten haldokolnak egyikük csak túléli vagy mind kettö oda vész vagy mind kettő élni fog de az túl kegyes lenne a rajongóknak furcsa bele gondolni hogy vége.... tényleg vége ennek az iszonyat hosszú  animének és mangának és hogy soha többé nem várhatunk tükön ülve részeket és többé nem lesz félelem a szivemben ha arra gondolok hogy a kövi részben mi lesz  hiszen soha többé nem lesz még egy ilyen anime/manga amiből ennyit tanulnánk. Az évek során  olyan mintha itt lettek volna velem  és most mintha elvesziteném őket néhány résznél olyan jó lett volna bekerülni a mangába és mind kettőnek leütni a fejét és elmondani nekik mi a helyes  főleg sasukénak vagy megölelni őket  mikor elvesztetek valakit mondjuk itachit vagy ero-senint. Bár Itachit is szívesen vigasztaltam volna! Olyan mintha a 2 nagyon kedves barátom vagy a két bátyám  e költözne és soha nem látnám őket többé csak ha vissza nézem az albumokat vagyis ez esetben a mangát/animét!Szerző válasza:

Szia!

Nagyon örültem a kritikádnak!

Teljesen egyetértek veled, hiszen az én életem is végigkísérték ők ketten. Akik olyanok, mint a tűz és a jég, a víz és az olaj. Mégis összetartoznak éppen azért, mert ennyire különbözőek.

 

Dátum: 2014.02.10 13:51 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.