Kritikát kapja: Me o tojite
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Hunyd le a szemed Kritikus: Nahoa Aláírt

Huuuh.... megrázó. Nem is tudom mit mondhatnék. Talán azt, hogy folytatás? Nem, nem tudom. A végén a kérdés naaagyon jó! Mihez kezd ez után amaz, hogy meghalt Naruto?

Köszi érte! :)

Dátum: 2014.03.26 15:30 [Jelentés írása]
Cím: Hunyd le a szemed Kritikus: evelyn Aláírt

Szia Drága!

Ez is egy fantasztikus,csodálatos mégis borzasztóan szomorú történet.Sajnálom,hogy így alakult az életük.Nem kellett volna így történnie ha Sasuke lelkében nincs olyan mérhetetlen fájdalom a családja elvesztése miatt.Egy ilyen mértékű fájdalmat úgy tűnik,hogy még a szeretet ereje sem bírt felül írni.Mind ketten úgy akarták végezni,hogy a másik ölje meg.Sasuke azért,mert nem bírta tovább és mert nem akarta megölni azt az egyetlen személyt akit szeretett és úgy érezte,hogy így véget érhet a szenvedése,de Naruto nem volt képes megtenni.Inkább a számára legjobb megoldás választotta és saját maga ellen fordította a fegyverét.Talán úgy érezte,hogy Sasuke most már a bosszújára fog tudni koncentrálni,de szerintem pont az ellenkezőjét érte el.Talán bevégzi a bosszúját,de mi lesz utána? Nem fog tudni élni a tudattal,hogy többé nincs ott neki a szőke,talán a bosszúja is értelmét veszti,talán még az életét is eldobja,mert nem így akarta bevégezni.Ő azt akarta,hogy Naruto végezzen vele,mert ebben az életben ők nem lehetnek boldogok,de mivel a szőke már nincs és a karjai közt halt meg,talán Sasuke is maga ellen fogja fordítani a fegyverét,hogy a másvilágon találkozzanak és végre boldogok lehessenek,fájdalom és gyász nélkül.Köszönöm,hogy olvashattam ezt a nagyon fájdalmas mégis szívszorítóan szép történetet.Puszi,evelyn  Szerző válasza:

Nagyon köszönöm az őszinte és terjedelmes kritikádat! Már csak ezekért érdemes írni. Nagyon örülök, hogy elnyerte a tetszésed!

Dátum: 2014.02.23 6:38 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.