Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Prológus Kritikus: Jidanda Aláírt
Kérlek folytasd! Allandóan ezt olvasom, egyszerűen imádom ezt a történetet!Nagyon tehetséges vagy, remélem folytatod. Már alig várom!
Dátum: 2016.12.21 14:05 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik Fejezet - Vágy Kritikus: Jidanda Aláírt

Nagyon jó! Ezek a túlfütött érzelmek, teljesen elborítják romantikával a történetet. Bár Gaara egy kicsit beképzelt. Azt hittem, komolyak a szándékai de csak játszik Sakurával. Eközben nem csak Gaara de Pain és Kakashi is érdeklődik iránta. Kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a továbbiakban a történet.

Dátum: 2016.12.19 14:13 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik Fejezet - Vágy Kritikus: Jidanda Aláírt
Nagyon jó! Ezek a túlfütött érzelmek, teljesen elborítják romantikával a történetet. Bár Gaara egy kicsit beképzelt. Azt hittem, komolyak a szándékai de csak játszik Sakurával. Eközben nem csak Gaara de Pain és Kakashi is érdeklődik iránta. Kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a továbbiakban a történet.
Dátum: 2016.12.19 14:13 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik Fejezet - Vágy Kritikus: Jidanda Aláírt
Nagyon jó! Ezek a túlfütött érzelmek, teljesen elborítják romantikával a történetet. Bár Gaara egy kicsit beképzelt. Azt hittem, komolyak a szándékai de csak játszik Sakurával. Eközben nem csak Gaara de Pain és Kakashi is érdeklődik iránta. Kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a továbbiakban a történet.
Dátum: 2016.12.19 14:13 [Jelentés írása]
Cím: Harmadik fejezet - Gaara dühe Kritikus: Jidanda Aláírt

Imádom, az egyik kedvencem!Nevetés

Dátum: 2016.12.19 13:37 [Jelentés írása]
Cím: Kilencedik fejezet – Érzelmek? Kritikus: ShikaDai Aláírt

Mikor folytatod? 

 

Dátum: 2016.07.28 9:20 [Jelentés írása]
Cím: Kilencedik fejezet – Érzelmek? Kritikus: ShikaDai Aláírt

Nagyon tetszik a történeted, remélem hamar folytatod. 

 

Dátum: 2016.07.24 14:45 [Jelentés írása]
Cím: Kilencedik fejezet – Érzelmek? Kritikus: Sue Aláírt

Ha Gaara csak meg akarja kapni... Mit foglalkozik azzal, hogy a csajnak még van egy lelki baja? Csak pár alakolmra kell neki és mint írtad, ki akarja nyírni... Akkor meg? Mit számít? Akarja ő is amúgy... Nem teljesen értem...

Soha nem szerettem senkit, akit nem ismertem... Nálam elmaradt a szerelem első látásra... Nem bánom, én nem csináltam legalább baromságokat. Szomorú, ha szerelmes az ember... Én nem szeretem az érzést, bár csak 2x volt ilyen. Most is szerelmes vagyok... Még szerencse, hogy nem tudja sebezhető vagyok emiatt. Mindig keménynek mutatom magam, ha csak tehetem... Mondjuk nem megjátszás amikor kell, akkor sírok... De igazából kemény vagyok... :D:D:D

Este miért engedte el, ha most meg... nos ... nem... Tényleg durva, ha egy férfi többször is eléri azt a dolgot. Annyira nem a legjobb amúgy, mert attól azt hiszik ők a legfaszább pasik... És úgy isk kezdenek viselkedni. Mondjuk nálam nehéz a dolguk. Rendesen oda kell tenni magukat. Íg általában nálam ez 1 alkalom/ 1menet. irigylem, akik többször elmennek és szerencsére tudom, hogy én is képes vagyok rá.

Végre valaki aki értelmesen írja le a szex menetét és vannak benne olyan dolgok, amik kellemetlen, de tényleges (melléktermékei) szenvedései az együttlétnek. Milyen ennyi szex után? Na azért Sakura nem egy kurva. Nem is tud semmit.

Az Isten áldjon meg, hogy változhatott meg rohadék Gaara szerelmes Gaaravá? Nem szeretem a hirtelen változásokat magyarázat nélkül, nem életszerű... Oké, hogy ez egy kitalált történet, de attól lesz egy ilyen érdekessé, hogy életszerű, mert elhiszed. Bocs a sok helyesírási hiba miatt, de sötét van.

Szomorú, hogy 1-2 rész alatt Gaaránk így megváltozott... Ennek a változásnak hosszabb időt kellett volna hagynod, ez sajna nagy hiba :(Szerző válasza:

Szia! Huhh. Köszönöm a sok kritikát! Tényleg keményen leírod a véleményed és ez nagyon tetszik! *-* Szerintem egy ember "tehetsége" nem attól erősödik, ha csak a pozitív véleményeket kapja. Az nem kritika. Szerintem sokkal hatékonyabb, ha valakinek szemtől szemben elmondják a hibáit, amin esetleg (ha akar) a későbbiekben változtathat. 

Igazából ebben a történetben Gaara furcsa személy. Az érzelmei nem mélyek, ő nem szeretni akar, hanem megkapni és tulajdonjogot képezni valaki/ valami felett. Nem azt mondom, hogy szerelmes. Szimplán nem érti mi ez a hirtelen érzés, amit felkeltett a lány, hiszen akit akart, azokat eddig mindig megkapta, nem kellett érte udvarolni, vagy a lányokat hajtani. Ez persze le is lesz vezetve a történetben még a befejezés előtt, hiszen sok  mindent az utolsó néhány fejezetből tudunk majd meg. Itachi érzelmei is le lesznek írva, és hidd el, nem szerelmes Sakurába, és nem is ezért kötődik hozzá. Nem emiatt alakult ki a helyzet, de ezt is be fogom mutatni. 

Kakashi sajnos nem mentőangyal. Kakashi csupán egy ugyanolyan szereplő Sakura életében, mint mikor a mi életünkben feltűnik valaki, aki vonzó, lehetne is valami, de mégsem lesz semmi.  Na ez is pont ilyen. Sakura nem kemény lány, csupán annak akar mutatkozni, magában persze fortyog, de amikor arra kerül sor, inkább csendben lapít és kerüli a "stressz" helyzeteket. 

 

A helyes írási hibákért és az írási logikátlanságokért elnézést kérek, ha mentségül szolgál, ezt a sztorit 18 évesen kezdtem írni, és akkoriban ezekre a dolgokra még nem fordítottam nagyobb figyelmet. (írói trehányság, úgy voltam vele, azért van a lektorom, hogy kijavítsa :D ) A befejező fejezetek már íródnak, folyamatos írás alatt állnak, így már ki merem jelenteni, hogy maximum 5 rész következik még. :( Sajnos a munkám miatt már nem lesz lehetőségem tovább írni, így nagyjából lezárom a történetet. Nem vagyok a happy endek híve, így csak annyit tudok mondani, hogy a lezárást nem szándékozom teljes mértékben levinni. Csupán annyira, ha évek múlva elővenném a történetet, az utolsó kérdésre válasz legyen a folytatás első mondata. :)

 

Még egyszer hálásan köszönöm a kritikákat, nagyon jól estek, és bocsánat hogy én így egyben válaszolok, míg te vetted a fáradtságot és fejezetenként kisebb regényeket írtál nekem, sajnos jelenleg nincs sok időm, de ígérem, amint haza értem (kb 2-3 hét) részletesebben is megválaszolom őket! :) 

Szóval köszönöm! Szép napot! 

Üdv: Swííí 

Dátum: 2016.03.05 14:35 [Jelentés írása]
Cím: Nyolcadik fejezet – A férfias férfi Kritikus: Sue Aláírt

Végre valaki, aki ismeri ezt a szót: Mű-májer... Melyik részén is élsz ennek a csini kis országnak, csak nem arrafelé, amerre én is? Mert én Jászberényben hallottam először ezt a szót...

na jó oké... Sakurát megismerteted velünk, mint aki nagypofájú és pimasz, erre minden olyan helyzetben bekussol és kislánnyá válik, mint amikor megjelenik Ita, vagy Gaara vagy ezek a hapsik... Én is voltam hasonló szituban és azt mondtam magamban, mindegy, hogy mi lesz, igenis pofázok... Ha kell fájni fog, de nem leszek egy nyuszi... Én ilyen vagyok és eddig bejött. A csávók ellen is bejött... Úgy búcsúztunk el egymástól, ha van valami gáz, ismerem a nevüket és hogy kik és honnan, bevédenek, amikor kell, csak sikoltsak... És beszóltam keményen... Pedig remegtek a térdeim... De hogy... Be voltam kakkantva kicsit. De ideje eldönteni, Sakura miféle nő, mert nekem egyre furcsább, vagy ne legyen ekkora arca, vagy ha igen, vállalja fel. Nagyon kilendült a szememben ez a dolog most... Kezd egyre kevésbé "igazi" lenni a személye... Ha lehet így mondani... Bazi nagy kár. Ez szerintem elég gáz...

"hogy lehet gonosz egy ilyen szexys hangú férfi" - Még nem volt gonosz, sőt igazából eddig rohadt kedves is volt...

Furi... Ha meg akarták volna támadni, már megtették volna szerintem... Mivel ismerős a téma... Kár, hogy így beijedt a csaj. Ilyenkor azzal érsz el a legnagyobb megdöbbenést, ha eljátszod, hogy nem érzed a veszélyt... nehéz... De mindig bejött... Engem is vettek már körbe éjszaka a játszótéren és rohadt pipa voltak, mert megzavartak a kedvenc számom hallgatása közben... És rohadt bosszús voltam miatta.. Rendesen megzavarta őket a dolog. Így szereztem engem piszkálni akaró fiúkból a legjobb haverokat. Mikor megmutattam nekik a Linkin Parkos zenéimet, megtetszett nekik. Sokáig jóban voltam velük :)

Egy pofon... Na végre... Már azt hittem csinálsz belőle egy pityogós kis sz@rt... Majdnem nagyon csalódtam... Egy férfi nem fog ilyet csinálni egy pofon után... Lehet visszaadja, de utána nem fog akarni tőled semmit, max megverni, hiszen csorbát ejtettél a büszkeségén, de nem fog akarni "megtörni" :D:D:D De várom mi lesz ebből :) Mert biztos azt akarod, elérni, hogy megmentsék :)

Nevetés... Ez az... Egy veszélyes helyzetben való felnevetés... Ez tuti megzavarja őket... Minden pasit, aki rád akar támadni :D Ezt már írtam előbb... A legjobb fegyver amúgy... Juj, de kihívni nem szabad a támadót, az nem olyan jó :( Gaara úgy viselkedik, mint egy szociopata/pszihopata, akit csak a hatalom érdekli egy bizonyos személy felett, vagy bármi felett, ami a célja, érzelmeket nem érez, sem bűntudatot. Semmiféle emberi érzést nem ismer és csak a céljára koncentrál és bármit megtesz, hogy elérje... akár átgázol bárkin... Én nem igazán kezdenék egyik nyomival se... Senkivel, aki a kurvájának tart, mert a barátnője vagyok... Volt 1-2 ilyen exem és közöltem velük, hogy ők a ribancaim és nem fordítva, ha nem tetszik nekik a póráz, mehetnek... Nem jártam velük sokáig... Uncsik voltak. Nem tudom én nem szerettem bele senkibe rengeteg ideig... Mindegyik hapsival szakítottam nagyon hamar, mielőtt odajutott volna a dolog, hogy komolyabbra forduljon a kapcsolatunk... Nem akartam nekik odaadni magamat, mert semmit nem éreztem irántuk és nem értettem a szerelmes lányokat. De akiket lekurváznak és szó nélkül együtt vannak azzal az emberrel az fura... Én mondjuk egy idő után rájöttem, hogy a jófiúkkal kevesebb az erőfitogtató veszekedés... Nincs rá szükség és ez jó :) Nem akarnak uralkodni... ilyenkor nő lehetek... és nem akarok én sem erőt fitogtatni. Sakura sajna a rossz fiúkat szereti... szegény... hülye.

Ha egy férfi így jön felétek csajok, nem szabad várni, rúgni kell a leggyengébb pontját, nem viccelek... Ha úgy látjátok gáz van, pépesre kell rúgni az előbbi pontot és elszaladni... Mind1 mit akart, nem érdekes...

Igen a pasik a fertőtlenítőre így reagálnak... :D Mi meg szó nélkül... Én is ezt szoktam mondani még annak az 1 női munkatársamnak is, aki van.

Dátum: 2016.03.05 14:14 [Jelentés írása]
Cím: Hetedik Fejezet - Itachi és a ki nem mondott szavak Kritikus: Sue Aláírt

"Felszedegeted a morzsát, amit elszórtam?", igen hölgyeim, ez a duma kemény. Engem szíven ütne... Magam ismerve azt hiszem a férfi már meghalna, mielőtt kiejti az utolsó szót. Viccen kívül megölném... Azt hiszem egy kiskanál épp elég lenne... Teás... mindenképp.

Második lecke ne mutasd ki az érzéseid az exed előtt meg főleg nem (nem szabad sírni és gyengének mutatkozni)! Nevess rá gonoszan és utasíts vissza minden faszságot, amit mond. A nevetés megzavarja őket...

És a mindig feltett kérdésem! Hol van ilyenkor kakashi? :'( Ő megmutatná ki a Jani! És téééényleg... Megjött a herceg, fehér hajjal, egy szál gatyóban...szupi :P

Ennek semmi értelme. Miért akarta Itachi féltékennyé tenni Sakurát és miért hagyta ott, ha szereti. A fréfiak nem csinálnak ilyen taktikát, csak ha elhagyták őket. De ők nem hagynak el valakit, hogy utána féltékennyé tegyék... Ez érdekel... A férfiak máshogy működnek mint a nők, ezért nehéz egy női írónak visszaadni egy "romantikusabb" könyvben a férfi szálat... Ők csak akkor gondolkoznak bonyolultan, ha pánikolnak, pl.: elhagyta őket a szerelmük, de most nem ez történt. Ezzel dicsérem a férfiakat... Mi nők állandóan és feleslegesen taktikázgatunk... Akkor is féltékennyé tennénk egy férfit, ha nem kéne.

Dátum: 2016.03.05 13:26 [Jelentés írása]
Cím: Hatodik fejezet - A kihívás Kritikus: Sue Aláírt

Szupi, Ita is belép. Gaara sajnos egy fasz... :( Hol van ilyenkor Kakashi, a hős megmentő: Ita meg sajna szerintem gonosz lesz szintén, nagy kár...

Nem szeretek jó kritikát írni és csak annyit mondani, hogy jó, de most mást nem tudok. Ez a rész pörgős volt és mivel így is bele lehetett élni magunkat, nem utalok arra, hogy részletesebb leírás legyen, mert nem volt rá igényem. Jó, hogy tudod hol kell lassítani és hol nem.

Dátum: 2016.03.05 12:59 [Jelentés írása]
Cím: Ötödik fejezet - Temari Titka Kritikus: Sue Aláírt

A fejezet vége remekül passzolt a fejezethez, amit hallgattam

Linkin Park - A line in the sand

Nem annyira tetszett az a rész, persze jó volt, meg részletes, amennyire szeretem, meg volt benne szarkazmus, amit imádok és kis poén is. Lehet véletlenül éreztem rövidebbnek, lehet nem volt indokolt az érzés... Biztos tévedek, de akkor is. Sajnos nem történt túl sok minden benne és nem tetszett, hogy Sakura így elszállt. Csúnyán beszél. Lehet valaki ideges, de nem szabad máson levezetni. Én pl melóban általában a lassú számítógépem miatt vagyok tiszta lila fejű, olyan ideges, de ha egy cuki haver oda jön beszélgetni, általában megsimogatom a pofiját és már tudják, hogy ez a jel, amikor az a mondat jön, hogy nagyon ideges vagyok, de nem miattad, úgyhogy kérlek menj el, mert nem tudok rád figyelni és nem szeretném levezetni rajtad. Ezt sziszegve szoktam mondani nagy százalékban... Ilyenkor elmennek és nem haragszanak meg... szerencsére. Sok emberrel van dolgom és már tudom hogy kell úgy csinálni dolgokat, hogy jól süljön el. A csajokkal persze mindig óvatosabb vagyok, mert túl érzékeny néhány. Még ezen is képesek megsértődni :( Mind 1 10 pontot kapsz, mert attól még jó volt minden csak nekem nem jött most be annyira, de az én hibám miatt szerintem, te tökéletes voltál ;)

Dátum: 2016.03.05 12:22 [Jelentés írása]
Cím: Negyedik Fejezet - Vágy Kritikus: Sue Aláírt

Hello!

"Ilyen fiatal nőnek nem szabadna verekedést látni?"

Látni? :D Isten mentse meg tőlem azt az embert, akit én meg akarok verni... Ezek általában férfiak... Régen is volt gondom belőle a suliban és ezen a héten is a munkahelyen. Én nem látni szoktam :D Én részt veszek benne... méghogy látni :D Mint a darázs, akit kemotox-szal fújnak le? :D Jó büdös lehetett akkor :D Nem volt más hasonlat? :D Furik ezek az emberkék :D Írtózom tőled, erre smárolnak... annyira furi :D Szupi, mindenkinek Sakura kell, kivéve csóri csipkerózsát... Reméljük Gaara nem ér célt... Én kakashinak szurkolok... Hajrá szép fiú :D

Dátum: 2016.03.04 15:19 [Jelentés írása]
Cím: Harmadik fejezet - Gaara dühe Kritikus: Sue Aláírt

Szia!
Normál esetben ágyban szokás? :D

Azt hiszem túl öreg vagyok már :D Az ágy a gyerekeknek való :D És lassan az olyan öregeknek, mint én :D A szex és a spontaneitás ikrek... együtt teljesek csak. Nem mindig van ott ágy :D Néha jobb hallgatni és megpróbálni mosolyogni. Nem kedves a sors a mindig őszinte embereknek. A csajnak végig kéne hallgatnia az embereket... :D Azért ekkora féltékenységet... Értem én, hogy a sztori kedvéért, de egy picit túlzónak találom, főleg, hogy csak meg akarja... legalábbis elmondása alapján csak arra kéne neki.

Szép munka amúgy...

Dátum: 2016.03.04 15:01 [Jelentés írása]
Cím: Második fejezet – Furcsa gondolatok Kritikus: Sue Aláírt

Nah, még Kakashit nézegeti... Mondjuk őt én is megnézegetném, de még hogy :D Na de vissza... Miért utáljuk tentent?? ha én valamire azt mondom szuper... az bunkónak tűnik, mert már mindenki aki ismer, tudja, hogy leszarom, de azért mond, ha meg azt mondom szupi és elkezdek tapsolni, az még nagyobb bunkóság... mondjuk igen, bunkó vagyok... de ez a munkám is :D Miért gyűlöli mindig is??? Remélem elmeséled... a többi író rendszeresen kihagyja az apró részleteket, amik sokat számítanak, remélem te nem ;) Az idióta csúnya szó??? Én egy nevetés kíséretében használom mindig :P tényleg bunkó vagyok... Mifelénk én vásárolok, a férfi cipeli... Mindegyiknek így kellett. Ha nem, nem volt igazi férfi... olyanok nem is voltak sokáig mellettem... Sakura most kicsit furi... Segíteni akart, nem lopni, ha meg lopni akarta, nem éreztetted elég jól. Kár a hisztiért. Miért kellemetlen, hogy nem kísérhette haza?? Olyan... mély érzésűek lettek ezek a nehéz fiúk... nekem kicsit OOC (out of caracter). Ami nem baj, csak szokatlan tőlük... Azért nem kell a falat verni... kicsit túl érzékenyek, pedig Gaaránk eléggé hideg és kemény, ezért olyan grrrrr. :P Kár, hogy nem tudjuk meg, hogy lépett bele kakashi életébe Tenten. Szeretem a mellékvágányokat. Érdekesek szerintem és nyújtják, amit nyújtani jó, persze nem a végtelenségig, de jó :) Ez jó rész volt. Feküdnöm kéne... El is teszem magamat, nehéz volt a mai nap... Puszi, majd mégí rok holnap, szeretem, amikor leírják amúgy az időt. Jó elképzelni :) Utoljára mikor adtam én 10 pontot? szívesebben adnék 9et, de csak mert bunkó vagyok :P

Dátum: 2016.03.03 14:55 [Jelentés írása]
Cím: Prológus Kritikus: Sue Aláírt

Szia! Nagyot nevettem a bevezetőn... Végre egy bevezető... A jelenlegi írókáink leszoktak a bevezetőkről... Pedig meghatározó... Ha nincs, az jelzi, hogy még nem késő visszafordulni. És paff, egy helyesírási hiba, de nincs baj, haladjunk tovább. Végre leírod az időt és a helyet. manapság elszokott maradni, a kis szívem meg repes érte. Nem akarok pozitív kritikát írni (nem szoktam hozzá), remélem adsz rá okot, hogy építselek egy kicsit :)

Kicsit sok a szóismétlés. nehezen de meg lehetett volna oldani ;) Majd legközelebb... Jaj neeee... Miért pont Ita a szemét? :'( Buvárkodó gyomortartalom??? Ez tök tetszik :D Lehet majd lopni is fogom :P Bocsi előre is :D Sokszor látott hiba az igekötő, ha az ige előtt áll, egybe írjuk, vagyis: a ki dolgozott terv helyesen kidolgozott terv. Fúúú képzeld tovább mentem a 2. fejezetre... na ilyet sem látni túl sűrűn...

Elolvasva az első bekezdést, eszembe jutott a fehér nyúl, aki valamiért csodaországba sietett, majdnem az egész mese alatt és szegény Alice, aki volt olyan hülye, hogy egy nyúl után szaladjon...

Tetszik, hogy leíros a csaj érzéseit és utalsz olyan dolgokra, amik nem feltétlenül fontosak. Szeretek elveszni az apró, lényegtelennek tűnő dolgokban... Sokan nem tudják, hogy ettől lehet beleélni magunkat valamibe. Még egyszer: Ha az igekötő az ige előtt áll, egybeírjuk pl.: összezavart, és nem össze zavart. Elolvastam az új nyelvtani szabályokat, de abban nem olvastam olyat, hogy ez változott volna. Bár olyan elvetemült dolgok vannak benne, ha magyarosítani akarunk mindent, akkor AKACUKI lenne és nem akatsuki... rossz lenne. Javítsatok ki, ha tévednék, de Gaara nem volt akatsuki, nem? Jó hogy mindenkit bemutattál és körbe írtad... örülök neki... Mert mi van, ha én ugye még nem ismerném Narutót. Plusz pont. Szeretem a bemutatásokat is. Sakura kemény... kicsit nagyon is. Én mást mondtam volna, ami csúnyán cseng, mégsem nyílt trágárság. Az nem szép egy nő szájában (pont én beszélek). Tetszik, hogy nem mindig csak a lényeget írod, vagyis hallhatjuk a barátnőivel folytatott pletyót is. Profibb, mint a gyakorlatlanabbaké az oldalon, de nem baj, majd belejönnek... Igen nehéz a női főnök dolga, ezért utálják őket annyira. Sajna ez tényleg így van... grrrr és megint... ha az igekötő az ige előtt van, akkor egybe írjuk a szót pl.: szinte belefeküdve és NEM bele feküdve. Nah ezt elküldöm mindjárt és ugrok a 3. részre... Szeretem a mellékelt beszélgetéseket, a nyugodt haladást és lightos iramot. ezekbe bele tudjuk élni magunkat. Az igekötős szabályokat pedig léci nézd át... az kizökkent. érted??? KIzökkent...mert elöl van a ki... szép lesz ez...

Dátum: 2016.03.03 14:33 [Jelentés írása]
Cím: Prológus Kritikus: thekla Aláírt

Üdv!

Hűha! Izgi fejezet, és pont a jó résznél abbahagyni... T-T Azt, azért remélem, hogy Sakura nem megy át olcsó ribibe, az olyan lehangoló lenne számomra :D Sasukét meg pont ilyen taplónak képzeltem :D Remélem folytatod ;)

Szép napot! :)Szerző válasza:

Szia! Igazából sajnálatos módon de... De mindent megértesz a folytatásból, hogy miért is nem ribi tulajdonképp :) Mindjárt hozom a kövit :) Egyébként pedig jelezném, hogy már csak 4-5 fejezet van vissza a történetből :) Köszönöm a kritikát :)

Üdv: Swííí

Dátum: 2016.02.02 16:27 [Jelentés írása]
Cím: Hetedik Fejezet - Itachi és a ki nem mondott szavak Kritikus: thekla Aláírt

Oh, végre van friss :) Feldobtad a napomat! :)Ezer köszi érte, és a fejezet is izgi volt :3Szerző válasza:

Köszönöm, remélem a következő rész is elnyeri a tetszésed :) *hálásanpislog*

Üdv: Swííí

Dátum: 2015.10.30 17:08 [Jelentés írása]
Cím: Hatodik fejezet - A kihívás Kritikus: thekla Aláírt

Enyje, pont a legizgisebb résznél befejezni :( Remélem lesz folytatása a történetednek, bűn lenne így hagyni :)

Dátum: 2015.10.08 16:21 [Jelentés írása]
Cím: Hatodik fejezet - A kihívás Kritikus: Soifonneliel Aláírt

Szia! :) Hat en koszonom nagyon, mert soha nem volt meg velem senki ilyen aranyos velem, meg nem olvastam el az uj reszt de mindjart megteszem, csak szerettem volna elotte halakodni. Nem hittem volna hogy elolvasod es tovabb irod, de nagyon boldogga tettel vele. Rakd fel mas oldalakra is, mert nagyon tetszene masoknak is. Ugyhogy csak igy tovabb. :) 

Dátum: 2015.09.14 9:51 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.