Kritikát kapja: The Unforgiving Island
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Mi ez a hely? Kritikus: Sue Aláírt

Első fejezetnél tartok:

Nem tudom, hogy direkt-e vagy valami megmagyarázhatatlan okból új sorba kezdtél nem külön álló mondatokat, hanem csak új sorba tettél egy mondathoz tartozó részeket. Ez nem facebook :D Az új sorral tessék megvárni a mondatvégeket :D Direkt sok a szóismétlés? Jake, jake jake, már 4 sor után megtanultam a nevét, meg 2 bekezdés után fejből tudtam, hogy 16 lesz. Úgy belevágtunk az egészbe, hogy azt sem tudom, hogy Jake most hogy is néz ki? Sajna belevágunk a történet közepében, ahol van egy nagy köd, benne egy ember, tudjuk ki és hogy mit akar és hogy hány éves, de hogy hogy is néz ki? Így marad a köd mögé bújt emberke... Ahhoz képest, hogy Jake-t nem kényeztették el, honnan volt neki pénze, hogy a barátainak laptopot vegyen szülinapjukra? Szép ajándék. Én köd mögé bújt Jake barátja akarok lenni *.*.

Fú, mintha fejbe csaptál volna, váltottunk E/3-ból E/1-be. jaj a fejem :'(. Azt hittem E/3ba maradunk. Lehet egy kicsikét jó lett volna úgy bevezetni Jake-et, ahogy azt te (vagy Black) látja. Jó lett volna, legalább Jake nem lenne ködfiú. Nem akarom a Buli szót elemezni, de én máshogy hittem :D Erre egy hajós Lan partit rendeznek :D Szupi buli :D Az ilyeneket mindig kedveltem még annó kiscsajként :D Rég volt :( Látod??? Látod??? Jön is a köd és Jake ott van benne :D:D:D

De hé... 8kor Jake megszólalt??? Mikor kelt ő fel? Jaaa... nem tudott aludni. Okés :) Azt hittem, csak a többiek nem tudtak :) Ez a Shadow mindenkit le fog gyalulni a végére :D Az első, amit tesz, hogy nincs üzemanyag és szó nélkül nekiront ködfiú jake-nek :D Úr Isten mi lett volna, ha Jake csak haver. Shadow azért kicsit kemény... Egyből ideges mindenki. Én betojnék... Mondom, shadow lehentel mindenkit a végére :D Nekem ilyen "barát" nem kéne. Azért nem kell mindenkit kinyírni, mert hozzászól :( Érdekes mi tévedtünk el erdőben reggeltől estig gyalogoltunk, miközben morogtunk a túravezetőre... Étel-ital nélkül kisgyerekek és felnőttek együtt. De mikor biztossá vált, hogy eltévedtünk, nem vágtuk le a túravezetőt és ettük meg. Volt hozzá pár kedves szavunk de azért kicsit túlzónak és akció hajhásznak érzem Shadow támadását ;) Leszállnak a hajóról??? És a rádió? Térkép? Iránytű? GPS?? Tele vannak technikával, erre a ködboyokból álló klán elindul sétálni? Meg kéne állapítani, hol vannak basszus :( Mindig ez az első. Honnan tudják, hogy ez egy sziget? Köd van és sötét. Tessék erre figyelni :) Mert ha nem mondaná, hogy ez egy sziget és elindulnának körülnézni, vagy plázát keresni, még hihetőbb lenne, hogy azt se nézték meg, hol vannak :) Gáz ez a ködboy Jake... 2 nap után fogytán a kaja, mikor azt mondta az elején, hogy bőven lesz, egy hétig elég... Nem mennék vele még a szomszéd városba se... Szóval te és a haverjaid IGAZI fegyverrel Lanpartiztok? Na én abból kimarod, még Shadow agya megint elborulna, ha veszítene, azt megmurdelnék a végére :D

Emberek jupíííí... Mégse. A sátor megvédi őket, hogy jöjjenek AZOK... Varázssátoros falu ;) Róluk sem tudunk meg semmit, se a sátorfaluról :( Szomorú :( Én paprikasprével járom az utcákat, mikor reggel 4kor megyek a buszhoz. Rohadt sok a kóbor dög. ne késsel hadonássz. Ez csak egy segítség az élethez igazából... Így ha felé fújsz, a közeledbe sem megy. Vadászboltokba lehet kapni. AJánlom figyelmedbe, jó cucc. NEM gázspré, hanem paprika, vagy bors... Ejnye sokszor elhagyod a pontot a párbeszédek végénél. A sátortábor mellett lövöldözik emberünk és nem hallják meg a sátorosok? Tényleg varázssátor az, se hang, se a kutya nem támadja meg őket. Óóó szóval csak képzelte a sátorfalut a kígyó marás miatt? Mondjuk hidd el, egy kígyómarást megéreznél :D Minek könyvet találni hozzá? Be kell írni Google-ba ott a wifi, meg a 800 gép. 2-3 nap után beszélik meg, hogy van-e a telón térerő?? Na neeeeee! Végre előkerültek a gépek... Nem hogy dobnának egy rohadt üzit a partiőrségnek, neeeeeeem meg akarják kérdezni apust, hogy mit jelent ez, meg az :D Az utolsó között... kockák között az első a google. Még mindig nem érdekli őket, hol vannak?? :D Varázspapír... szupi :D ez az :D Hogy lehet belerúgni egy laptopba, hogy átrepüljön, azon a kicsi karika alakú ablakon? Ha nem karika lapaú, az meg nem bizonyítható, ugyanis egy olyan hajón vannak, aminek nincs leírása, hogy néz ki :) Ködjake, ködhajón, ködhaverokkal :D De ha kiesik a laptop az ablakon, nem vízre esik? Csak mert a hajó előbb megfeneklik és azt még vízben teszi és mivel nem írtad, hogy kivontatták... vízbe esett... Vízálló is? Tovább olvasva... tengerbe repült EZ AZ!!!!! :D:D:D Már csak 799 laptop maradt ;) Miért nem írták be az egész idézetet Google-ba: Nah mind1.

Az egészet olvasva, nekem vicces volt. Értem én a humort amúgy, de elég gáz is. Azért választottam régit, mert kiváncsi voltam. Nem ismerem meg ezeket az emerkéket, azért emberkéket írunk, mert bár jake bácsiból van, a többiek akár madarak is lehetnének, mert nem jövök rá a nemükre. Mivel nem jött meg még egyiknek sem a havija, ezért tán hapsik lehetnek... Nah mind1. Kicsit meggondolatlan, belecsapós a történet. Ez olyan klassz töri lehetett volna amúgy... A humor jó volt. De azt is humornak szántad, hogy egyik emberkénknek sincs arca? Nem beszél a faluról és olyan dolgok történnek, amik több magyarázatot érnének. Kicsi se füle, se farka. :( Pedig nem lenne rossz. Igazából a hibától eltekintenék, ha annyira bele tudnám élni magam az egészbe, ha legalább az embereknek lenne egy leírásuk, vagy vm. Most olvastam nincs térkép, de egy hajón, luxushajón még teló is van, meg NAVIGÁCIÓS RENDSZER, rádió, minden szar. Nah mind1, ha a részletekre figyelnél, még sok dolgok kihozhatnál belőle. Tudom, hogy van helyesírási hibám, de ha nem haragszol nem olvasom el újra mit írtam, hogy kijavítsam. Bocsika. Szép estét, minden reggel 3.45kor kelek, úgyhogy megyek hajcsi...Szerző válasza:

Szóval végül csak elértél hozzám. Köszönöm, hogy időt szántál, egy ilyen részletes kritikára és azt is, hogy beleolvastál a történetbe. Azt kell mondjam, hogy nagyrészt egyetértek veled, alább hamarosan részletesebben is leírom, hogy miben, illetve az ellenvetéseimet is, amiből bár kevés van, szeretném átadni neked.

Még mielőtt bármibe belevágnék, szeretném elmondani, hogy ez a sorok széttördelése, meg hasonló hibák nem szándékosak és ötletem nincs mi történt. A szóismétlés sem okkal történt, ám mikor ezt elkezdtem írni, elég tapasztalatlan voltam a fogalmazás terén is, meg egyebekben is. Akkor még kisebb volt a szókincsem és nem éreztem, hogy ennyiszer leírok egy-egy szót, ráadásul néhol teljesen fölöslegesen és igazából, bár ez már teljesen az én hibám, nem jöttem még vissza kijavítani a régi történeteimet és ezáltal olvashatóvá sem tettem őket. Az, hogy a nemek nincsenek megemlítve, továbbá nincs részletes karakterleírásom az annak köszönhető, hogy elfelejtettem, hogy ez most nem egy film, hanem egy írott izé(mert szebb szót nem találtam rá, túlzás lenne történetnek csúfolni). Ez meg annak tudható be, hogy a firkálgatás mellett videóvágással, illetve filmkészítéssel ütöm el az időmet és ezzel is tervezek a későbbiekben foglalkozni, ott pedig minden szemre van bízva. Szóval ezért hagytam ki a karakterleírásokat, illetve bennem volt az, hogy én elképzeltem, csak épp leírni felejtettem el. A többi figyelmetlenségben, amit említettél teljesen igazad van. Ezeknek az oka ismét a tapasztalatlanság volt (illetve ez még most is probléma lehet több helyen) és sajnos ez a történet kisiklott ott, hogy nem tudtam eldönteni, hogy mit akarok csinálni belőle, ezért is hagytam félkészen.

Röviden összefoglalva, örülök a kritikádnak és, hogy felhívtad ezekre a hibákra a figyelmem, mert én átsiklottam felettük. Köszönöm, hogy átadtál valamennyit a te tapasztalataidból és tudásodból. Tenném hozzá, lenyűgöző, hogy oly korán felbírsz kelni :O. Én biztosan zéró energiaszinten lennék, ha így kéne keljek. :D

Dátum: 2016.03.01 15:08 [Jelentés írása]
Cím: Az ostrom Kritikus: Ayako Aláírt

Öcsém...O.O

Várjál, ne siettes, keresem a megfelelő szavakat...nincs...olyan epic, hogy nincs rá eléggé kifejező szó! Alig várom a fojtit!Szerző válasza:

Hamarosan folytatom, azaz valószínűleg holnap, örülök, hogy tetszett :D

Dátum: 2014.12.02 13:29 [Jelentés írása]
Cím: Egy kis üldözés az erdőben Kritikus: Ayako Aláírt

OMG! Ez annyira epic! Örülök, hogy Jake él és annak is, hogy te is élsz, mert azt azért valljuk be, ilyen sebek mellett úgy pattogtál, mint akinek semmi baja. Szerintem hivatalosan is megkaphatod az "Immortal" jelzőt :D

Alig várom a folytit!Szerző válasza:

Hát milyen történet lenne az amiben nincsenek op szereplők? :D Köszönöm szépen, hogy olvasod a "műveimet" és, hogy időt szánsz rá, hogy még kritikát is írj :D Egyébként a folytatás már, majdnem kész, még ma felkerül :)

Dátum: 2014.12.02 7:56 [Jelentés írása]
Cím: Az esés után Kritikus: Ayako Aláírt

OMG!

You're so BADASS! Imádom! Szépen gyilkolásztok, azt meg kell hagyni, de én pont így szeretem! Olvasom is a kövit!Szerző válasza:

Sosem lesz olyan történetem, amiben nem gyilkolásznak :D Egyébként nem tudom, miért, de amikor te írsz egy kritikát nekem, akkor valamiért olyan híresség érzet tölt el :D Köszi!

Dátum: 2014.12.02 7:42 [Jelentés írása]
Cím: Balszerencsés fordulatok Kritikus: BlueCat Aláírt

Azta a rohadt. Durva vagy öcsém! Szegény Light,azért durván nyirbálnak mindenkit,látom végre te nem olyan vagy mint aki sajnálja a főszereplőket és azok mindent túlélnek :D

  Nagyon zsír volt,várom a folytit, minél előbb annál jobb. IMÁDOM! :3Szerző válasza:

Köszi :D Amilyen gyorsan csak tudom le is szállítom a folytatást, már csak kicsit kell várni :D Direkt mentem át gyilkolósabba.

Dátum: 2014.11.24 12:57 [Jelentés írása]
Cím: Balszerencsés fordulatok Kritikus: Ayako Aláírt

Te jó ég! Még, hogy nem írtok olyan jól mint én! Lerágtam a körmeimet, érted? Lerágtam őket! Alig várom a folytit, siess vele!Szerző válasza:

Igen? Ez esetben örülök, hogy tetszett, amint tudom folytatom is :D

Dátum: 2014.11.24 12:13 [Jelentés írása]
Cím: A furcsaságok tárháza Kritikus: Ayako Aláírt

Imádtam! Uramisten, mennyi csavar! De most már bitangúl kíváncsi vagyok, hogy mi folyik ott!! Hamar folytit!Szerző válasza:

Köszi :D Már dolgozok a folytatáson, de lehet csak holnap kerül fel :)

Dátum: 2014.11.23 11:21 [Jelentés írása]
Cím: A furcsaságok tárháza Kritikus: BlueCat Aláírt

EPIC!!! Remélem az a két balfax nem lőtt le senkit,és még ma lesz következő rész,ezt nem lehet abba hagyni,egyszerűen epic és kész. :D

  Amúgy tipikus...mindig a legjobb résznél hagyod abba....ajjj teeee...

(Nem mintha én nem ezt csinálnám de akkor is.)Szerző válasza:

Köszi :D Még ma megpróbálom folytatni, de nem 100%, hogy sikerül.

Dátum: 2014.11.23 8:08 [Jelentés írása]
Cím: Mi ez a hely? Kritikus: Ayako Aláírt

Ez nagyon jóóóó! Alig várom a folytatást. Szegény halak XD Örülök, hogy a te Shadow nevezetű cimborád nem akkora seggfej, mint az én bátyám :D Gyorsan hozd a folytit!Szerző válasza:

Köszi :D Nyugi nem kell sokat várni a folytatásra :D

Dátum: 2014.11.22 4:39 [Jelentés írása]
Cím: Mi ez a hely? Kritikus: BlueCat Aláírt

Imádom,alig várom a folytatást,nagyon kreativ,ám Shadownak honnan van anyi fegyvere? Még rakétavető is...hmmm gyanus XDSzerző válasza:

Hamarosan folytatom és ne félj az is kiderül, hogy honnan van az a sok fegyver... :D

Dátum: 2014.11.22 3:00 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.