Kritikát kapja: Road to Hell
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Erőkülönbség Kritikus: BlueCat Aláírt

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee juuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjj!

   Az agyam eldobom...kellett 10perc,hogy felfogjam,eléggé durva volt nagyon csavaros az hitem meghaltál...sőt aztán az,hogy Shadow is meghalt és mikor a csaj halt meg az hitem Blue lőtte le,de hogy te vissza térsz...na ARRA NEM SZÁMÍTOTTAM... Tyűűű ezért imádom a storyidat olyan kiszámíthatatlanok mint a 9878465489 a 999999787987897987897987987999999999 hatványon.

   NAGY GRAT! Szuper story vol,imádtam annak ellenére,hogy elhittem,hogy Blue agymosott marad. :DSzerző válasza:

:p

Nem is én lennék, ha nem hoznék agyfasz csavarokat. Amúgy lehet, hogy kicsit klisés, és páran számítottak erre a végkifejletre, de nem telt tőlem többre, bocsi :P

Nagyon köszönöm, hogy végigolvastad! Puszikaaa~

Dátum: 2015.02.05 10:40 [Jelentés írása]
Cím: Csapda Kritikus: BlueCat Aláírt

Nagyon zsír volt. A végén a csavarra még én magam sem számította sem arra,hogy Shadow tud ilyen naiv lenni. Kicsit túlságosan is nagyhatalmunkat tartotta magát és azt hite nem fognak ilyent csinálni és úgy látszik most issza majd rendesen a levét. Azért nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra. És mi lett avval a másik hárommal? És komolyan Blue megtudja az igazat? :o NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOOOOOOK!Szerző válasza:

Ne aggódj a bátyám...mármint...mostmár a te bátyád miatt XD. Nincs akkora szar, amiből Shadow nem tud kimászni, ezt is meg fogja oldani...talán( muhahaha) XD Köszi az olvasást és a kritikát!

Dátum: 2015.02.05 5:02 [Jelentés írása]
Cím: Bosszú Kritikus: BlueCat Aláírt

Most minek kell ilyen szomorút írni...:( Olyan szomorú...nagyon szerettem ezt  a storydat de...tuti emlékezni fog majd beton biztos vagyok benne,hogy egy legyen bármilyen szer Ayakot nem tudja majd kitörölni Blue emlékezetéből az lehetetlen. Még az isten is 2x meggondolná mielőtt ilyen meggondolatlanságot tesz... :( Remélem Ayako megvárja majd Bluet. :D

        A jövőben kevesebb ilyen bőgetős storyt de nagyon tetszett...mikor mondtad mi lesz nem volt ennyire szomorú de így...már bizonyítottad,hogy jó drámákat írsz és itt van rá a másik példa.

  Puszika! :d

 

 Szerző válasza:

Ugyan. Úgy ismersz engem, mint aki megengedi Bluenak, hogy emlékezzen? *kiskutya szemek*...hát nem! :P Nem fog emlékezni. Ami pedig a bátyámat illeti, neki most ki fog jutni rendesen a kalamajkából, mert nem fog minden úgy menni, ahogy ő akarja! (végreeeee! muahhahahahaa) Na szépen eldumáltam itt  magamban. Köszi a kritikát és az olvasást!

Dátum: 2015.02.04 10:49 [Jelentés írása]
Cím: Verseny Kritikus: BlueCat Aláírt

Az eleje nagyon jó volt. Részletesek voltak végig a leírások,és érdekes volt az alapstory is. Nekem nagyon bejött. A vége...az is jó lett,de ez durván játszik az érzelmeimmel. Remélem az állatnak fájdalmas és hosszú halála lesz. Azt akarom,hogy egy örökké valóságig szenvedjen. Nagyon megutáltam még a nevét is! Brrrr... Shadow meg remélem kinyírja minden családtagját. Ez vérbosszú lesz.

  Szeretlek,várom a folytatást. Puszi :*

Dátum: 2015.01.07 12:47 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.