Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Párbaj Kritikus: Katherine Aláírt

Uhh, elolvastam az összes fejezetet és naaaaaagyoon vagány!! Eddig ez a kedvencem. Mondjuk még csak párat olvastam tőled, de lefoglal a suli meg minden baromság -.-

KKéérlek hozz még ilyet ez nagyon vagány töri!Szerző válasza:

Helloka! :D

Komolyan ez a kedvenced? Nekem is. Bár a Yu-Gi-Oh Highschool kicsit élettel telibb, ennek jobban bírom a hangulatát. Nagyon drága vagy, hogy ennyi művemet elolvastad, ígérem nem fogok csalódást okozni és amint lehet jövök a következő fejezettel.

Köszönöm az olvasást ls a kritikát.

Love ya so much!

Ayako

Dátum: 2016.10.28 9:02 [Jelentés írása]
Cím: Idegen Kritikus: LoL Aláírt

Folytasd kérlek! Komolyan bűn lenne, ha abbahagynád.

Sajnálom, hogy beteg vagy, remélem már meggyógyultál :)

Fogalmam sincs, hogy tudod olyan jól leírni a dolgokat, hogy én gond nélkül, sőt szinte észrevétlenül el tudom képzelni magam előtt. Ahogy olvasom ugy jön.

Ez például nagyon kevés storynál van így. Van hogy hatszor olvasok el egy mondatot mire végre megjelenik a lelki szemeim előtt, mert olyan idiótán vagy épp bonyolultan írják le. Hát itt nincs ilyen gondom.

Ha itt hatszor olvasok el valamit az azért van mert nem vagyok képes abbahgyni :)) folytasd kérlekSzerző válasza:

Hello-bello~

Igen, már szépen kilábaltam lelki és testi betegségeimből egyaránt, köszönöm ^^

Én sem tudom, hogyan megy nekem a láttatni a dolgokat stílus, van nekem itt vagy hat féle sémám és munkamódszerem, amire szoktam építeni, de az esetek többségében ezek túl időigényesek, ezért csak írom, ami jön :D Nekem is van olyan könyv, aminek már hatszázszor nekifogtam, de mégsem jutottam túl az első húsz oldalon, mert ezerszer el kell olvasnom... khmAranyemberkhm...

Nagyon örülök, hogy tetszett, és megpróbálom folytatni :) És ugyan már. Én és a Bűn? Egy mondatban? Ugyan :D

Köszi az olvasásra és a kritikára szánt időt!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2016.10.27 9:47 [Jelentés írása]
Cím: Álom Kritikus: Kheira Aláírt

Remélem fogod folytatni, mert nagyon érdekes történet :) Várom a folytatást :)

Dátum: 2015.12.21 16:05 [Jelentés írása]
Cím: Újra a kirakó mélyén Kritikus: LoL Aláírt

Ühümm.. én kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ha egy ellensége elvinné szóval kérlek rakd bele :D látod milyen szépen mosolygok? Nevetés nna kérlek :DSzerző válasza:

A kövi fejezetben lesz egy kis ízelítő... *selytelmes mosoly* :D

Dátum: 2015.06.26 12:51 [Jelentés írása]
Cím: Újra a kirakó mélyén Kritikus: LoL Aláírt

Milyen lázálom? Mi lesz az? Miért most hagytad ABBA? De Naaagyon élveztem :) Amúgy nem biztos, hogy jól értettem...a Kokuei-t nevet Atem adta az árnynak?

És az új történeted is Atemes lesz? Vagy nem kapcsolódik hozza? Lehet, hogy sokat kezdtél el, de..én nagyon örülnék ha erre tennéd a főhangsúlyt :D persze nem mondhatom meg neked mikor írd, de megkérhetlek rá, nem? :P

Amúgy, hogy-hogy most Atem ilyen könnyen megadta magát az árnynak? Mert beteg volt, vagy? Kicsit még viaskodhatnának, mert nagyon élvezem a veszekedéseiket :)

Ja, és még arra is kíváncsi lennék, hogy mit értenek az ellenségei a ''jól fogok szórakozni veled'' alatt. Mármint gondolom, de jó lenne tudni, hogy te mire gondolsz. Egyszer eltudja vinni majd az ellenség? És most azért támadják annyian, mert veszített Yugi ellen? Na meg persze Yoru története is érdekel.

Huu,. Hát kicsit igen  érdekesen és vagányul írtad meg szóval kénytelen leszel elviselni a hosszú kritikáimat ;)Szerző válasza:

Hali! NA baszki, akkor vegyük sorra. Kérdésenként és ki nem mondott kérdésenként megyek sorban :D Kezdjük:

1. Meglátod a következő részben. 2. Valami durva. 3. Bejött az oszi. 4. Igen ő adta neki. 5. Az lesz, méghozzá nem is akármilyen. 6. Persze, hogy megkérhetsz. 7. Beteg volt és fáradt. 8. Igen, azért. 9.Pontosan azt értik, amire gondolsz. 10. Az csak tőletek függ, ha szeretnétek, akkor igen :) (csak mert szeretlek titeket). 11. Azért, mert most szabadult ki, eddig nem volt hogy támadják, mert el volt zárva. 12. Még lesz róla szó.

Köszönöm az olvasást és a kritikát! Puszika!

Dátum: 2015.06.24 14:48 [Jelentés írása]
Cím: Újra a kirakó mélyén Kritikus: Kheira Aláírt

Nagyon jó volt és egyre érdekesebb. :)

Remélem hamar folytatod!Szerző válasza:

Én is remélem, hogy lesz rá időm. Köszönöm az olvasást és a kritikát!

Dátum: 2015.06.23 10:23 [Jelentés írása]
Cím: Holdvilágos éjszakán Kritikus: LoL Aláírt

És mond csak...mikor hozod a következő fejezetet? :DSzerző válasza:

Nemsokára. Kiránduláson voltam, és nem volt időm ezzel foglalkozni. Még amúgy is gondolkodom egy-két dolgon a történettel kapcsolatban, és van pár dolog, amit még nem döntöttem el. Ezen kívül a többivel is foglalkoznom kellene, plusz most dolgozom egy újon is, ami kicsit sötétebb hangvételű lesz, de már régóta böki a csőrömet, szóval leírom. De valamikor lesz, megígérem. A közeljövőben :)

Dátum: 2015.06.19 15:02 [Jelentés írása]
Cím: Holdvilágos éjszakán Kritikus: LoL Aláírt

Persze, hogy elviselhető! Sőt nekem nagyon is bejön Atem gonosznak. :) Nem az ilyen változásokat nem szeretem, mert ez érdekes. Hanem ha mondjuk teljesen eltérnek a jellemétől. Ugye neki mindig amolyan komoly és erős jellem. Na ha beállítják kicsit bolondnak meg gyengének !sőt sírosnak! na az olyanoktól akadok ki. De ha belegondolsz lehet, hogy Atemhez jobban is talál a gonosz mint a jó :P vagy csak mindkettő jól áll neki.

Nagyon érdekel a kapcsolata avval az árnyékkal. Olyan titokzatos lett az egész story, megvan benne az a bizonyos köd amit imádok. Nem tudunk az árnyékról semmit, mégis létfontosságú a jelenléte, ott van a 300 évvel ezelőtti események következménye (amiről remélem majd még halunk) és Yugi jelleme meg totál talál az animében kialakítottal. Asszem eddig talán te találtad el itt a legjobban. Na az olyanokat sem szeretem ha Yugi egy storyban kemény mikor amúgy tudod milyen :)

Engem személy szerint Atem meg az Árnyék kapcsolata vonz leginkább, az érdekel a legjobban. Remélem a későbbiekben még többet írsz kettejükről :DSzerző válasza:

Örülök, hogy így gondolod ^^ Én is utálom, ha Atem gyengének meg nyafogósnak van beállítva, mikor az eredeti történetben ő volt az egyik legerősebb jellem. Na de ha már egyenesen sírósnak van beállítva, attól falra mászok! És szerintem neki mindkettő jól áll :P

Ami pedig Yugit illeti, őt sem tudom elképzelni nagyon erős karakternek, de nemrég olvastam egy fanfictiont, amiben ő volt a (csak az elején) főgonosz, és ha hiszed, ha nem, működött, méghozzá nagyon jól. Minden tök jól el volt magyarázva, és az elején nagy mennyiségű zavaró OOC a végére teljesen indokolt, sőt szükséges lett. 

Na de visszakanyarodva ehhez a sztorihoz. Örülök, hogy tetszik. Ami pedig az árnyék/Atem párost illeti... hát, hallani fogunk még felőlük a jövőben :P

Köszönöm az érdeklődést, nagyon jól esett :)

Dátum: 2015.06.13 4:36 [Jelentés írása]
Cím: Holdvilágos éjszakán Kritikus: LoL Aláírt

Eszméletlen ez a story! Érdekes, más mint maga az anime, a szereplők viselkedéséhez mégis hű maradtál :D ugy utálom mikor más jellemet adnak nekik (most arra gondolok, hogy pl ha vki kemény az animében a storyban meg leirják nyuszinak)

Örülök, hogy te megtartottad a jellemüket :) mikor jön a következő?Szerző válasza:

Hello! Nagyon köszönöm! Én is jobban szeretem, ha nincs annyi OOC, de itt egyszerűen elengedhetetlen volt egy kicsi Atem esetében, mert ugye most nem egy világmegmentő fáraó, hanem egy démon, aki gyűlöli az embereket. Remélem ennyi OCC azért elviselhető :) Köszönöm az olvasást és a kritikát!

Dátum: 2015.06.12 16:33 [Jelentés írása]
Cím: Holdvilágos éjszakán Kritikus: Kheira Aláírt

Már nagyon vártam és megérte, mert nagyon jó lett. :)

Remélem hamar folytatod merd nagyon érdekes az egész sztori. :)Szerző válasza:

Köszönöm. Örülök, hogy megérte várni! Még egy hetem van a suliból és utána jóval több  lesz :D Köszönöm az olvasást és persze a kritikát!

Dátum: 2015.06.12 11:28 [Jelentés írása]
Cím: Erőkülönbség Kritikus: Kheira Aláírt

Ez jó volt :) Remélem hamar folytatod!!! :)Szerző válasza:

Már készül a következő fejezet.  Hétvégén fenn lesz. :D Kösz hogy elolvastad! Puszika. 

Dátum: 2015.05.06 12:39 [Jelentés írása]
Cím: Otthon Kritikus: Kheira Aláírt

Nagyon tetszik :) Remélem hamar folytatod!!Szerző válasza:

Tényleg tetszik? Annyira örülök! Majd még lesz. Nagyon köszi a kritikát s az olvasást! :D

Dátum: 2015.04.24 11:08 [Jelentés írása]
Cím: Párbaj Kritikus: Pearl nan lavi Aláírt
Nekem nagyon tetszik. Várom a folytatását. :)

Szerző válasza:

Komolyan tetszik? Végre valaki, akinek tetszik is! Lesz belőle folyti, addig is puszika! Köszi az olvasást és a kritikát!

Dátum: 2015.02.03 5:40 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.