Kritikát kapja: Once upon a Nightmare
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Prológus Kritikus: BlackY Aláírt

Gyakori hibám, hogy elhamarkodottan és gyorsan olvasom a történeteket, ezért elkalandozik a figyelmem és vissza kell mennem...nos ennél a történetnél ez egyszer sem történt meg. Másik szokásos hibám, hogy minden irományt "túlértékelek"...de ezt nem lehet túlértékelni.

Remek bevezetést alkottál, mely engem-ha mást nem is- teljesen lekötött és, ha akartam volna sem bírtam volna abbahagyni az olvasást. A tartalom leírásában azt írtad, hogy egy film adta az ihletet. Személy szerint nem láttam a filmet, de, ha van olyan jó, mint amit itt leírtál, amilyen gyorsan csak tudom megnézem. 

Befejezésül megemlíteném, hogy zseniális ötlet bújik meg a műved mögött és már alig várom, hogy kibontakozhasson teljesen. Mindenképpen folytasd! :D Szerző válasza:

Köszi a kritikát! A film messze jobb, mint az én agyszüleményem, és biztos tetszeni fog, ha megnézed! A Nightwishtól van az egyik albumukra, de én imádtam. Mondjuk az elején még olyan zavaros, mint a Nyárád, de aztán rájössz majd, ki-kicsoda és hogy mi a fenét is csinálnak ott, ahol. Nagyon köszi a kritikát, amint lehet folytatom, csak most sajnos laptophiányban vagyok. Pápá!

Dátum: 2015.04.12 14:17 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.