Kritikát kapja: Variációk egy jelenetre
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Makita Kritikus: Ayako Aláírt

XD Kész, ezen behaltam! Istenem, egy ilyen fárasztó nap után, de jól esett ez a történet! Ilyenből jöhet még, végtelen mennyiségben. Nagyon tetszett és nagyon nem akarom, hogy ez legyen az utolsó! Köszike ezt a szépséget! Puszikaa~Szerző válasza:

Szia!

Köszönöm, hogy végigolvastad mindhárom történetet! :D Nagyon jól estek a szavaid, és ígérem, jövök még Bleach-es sztorival :) (folyamatban van!)

Oh, és persze nincs mit, örülök, hogy tetszett! :)

Dátum: 2015.05.04 6:05 [Jelentés írása]
Cím: Kíváncsiság Kritikus: Ayako Aláírt

Ezen mekkorát szakadtam! XD Ráfér Grimmjowra egy kis kipakcsolódás...khm khm...ha érted, mire gondolok...(no homo) XD. Köszi ezt a cukorfalatot, jót nevettem a végén. 

Legyen még ilyen, puszikaaa~Szerző válasza:

Bevallom, nem tudok humoros történeteket írni, vagy én legalábbis nem érzem annyira humorosnak és jónak őket, de ezek szerint, sikerült :D Tudod mit? Felrakom az utolsót is, ha már ilyen szépen kéred. :D

(Ill. van egy meglepetés, folytatásos sztorim, mi szólsz hozzá? Ma lettem kész az első fejezettel :D)

Dátum: 2015.05.03 10:59 [Jelentés írása]
Cím: Vigyázz rá! Kritikus: Ayako Aláírt

Na, ezen kiégtem! Totálisan, teljesen feldobta az estémet! Nagyon jól leírtad, szinte láttam magam előtt az eseményeket. Remélem lesz még hasonló. Rohanok is olvasni a másikat. Puszikaa~Szerző válasza:

Szia!

Oh, te hogy ez milyen jól esik! :'D

Én köszönöm, hogy olvastad, véleményezted, és persze szívesen, amiért feldobta az estédet! :) Juj, nem tudok mást írni: köszönöm, köszönöm, köszönöm...x100 :D

Dátum: 2015.05.03 10:56 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.