Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Aljas lépés Kritikus: BlueCat Aláírt

Azta a kv. Háát ennek olyan feszült volt a hangulata,hogy majdnem magam alá csináltam. >< Főleg a vége. Pfhú. :D Nem hittem volna,hogy sikerül,de ez is meglett. ^^

  Az elején meg a bunyó. :DD Jól helyben hagytuk őket az biztos. Remélem semmi komoly következménye nem lesz annak,hogy megütötték Angel kezét :/ De a pénzes trükkről szeretnék többet tudni ><

Egy nagyon jó fejezet volt. Szeretném azt mondani,hogy maradt a színvonal de ez nem igaz. Szerintem egyre emelkedik,jobbak a leírások sokat fejlődtél,pár hét alatt és gondolok itt a kurva erős feszültség keltésre is. 

  Összességében kiváló fejezet volt. Jó volt olvasni :D 

Sok sikert továbbra is és boldog szülinapot! :D

 Szerző válasza:

Köszönöm az olvasást :D A pénzes trükkön sokat gondolkodtam, hogyan legyen, egyelőre még két ötletem van rá, szóval még én sem tudom biztosra, hogy mi lesz végül...ezt túl gyakran csinálom mostanság, le kéne szokjak róla. XD Egyébként próbálom fokozni a feszültséget, ahogy közeledik a döntő...még sok minden fog történni addig igazából, de na közeledik azért.

Még egyszer kösz az olvasást és a kritikát is :D

Dátum: 2016.01.30 12:24 [Jelentés írása]
Cím: Lángoló visszatérés Kritikus: Kantana Aláírt
Kedves BlakY-san! Ez a fejezet is nagyon tetszett. Tűkön ülve várom a folytatást ^^

Szerző válasza:

Örülök, hogy tetszett :D Minél előbb meg fog érkezni az új fejezet is, csak az a kérdés, hogy az mikor van, de próbálok belehúzni. :D

Dátum: 2016.01.01 15:21 [Jelentés írása]
Cím: Lángoló visszatérés Kritikus: L, the Mystic caT Aláírt

Nem szeretem ezeket a lövöldözős izéket, de ez egy nagyon izgalmas történetnek tűnik!! Így tovább BlackY!Szerző válasza:

Köszi a kritikát :D Remélem a továbbiakban is izgalmasnak fogod találni és köszönöm szépen azt is, hogy elolvastad :D 

Dátum: 2016.01.01 10:18 [Jelentés írása]
Cím: Lángoló visszatérés Kritikus: BlueCat Aláírt

Wow. Mondanám,hogy maradt az a színvonal amit az első fejezet nyújtott de nem így van. Javult. Sokkal jobban bejött,látszik,hogy elég sok idő telt el a 2 fejezet között. Azt meg kell hagyni,hogy remek hangulata volt az egésznek főleg az utolsó meccsnek. A legtöbb taktikai fps ből hiányolom az ilyen sötét alig látunk meg surranós pályákat,így kapásból egyet sem tudok mondani,szóval grat. 

   Remélem szétkapjuk azoknak a nyüveseknek a fejét mert rendkívül idegbaszó karakterekkel sikerült megáldanod azt az oldalt. Amúgy szoros dolog lesz azt már most látom mivel jól kijöttünk a gyakorlatból. 

  Na de nagyon bejött. Csak így tovább,várom az új fejezetet! Sok sikert a storyhoz. 

 Szerző válasza:

Köszönöm a kritikát :D Természetesen azt még én sem tudom, hogy ki fog nyerni a döntőben, sőt az se biztos, hogy odáig eljut a csapat, de ha igen, akkor ott "picit" eldurvulnak majd a dolgok. Ezt olyan vérengzős értelemben mondva. :)

Dátum: 2015.12.29 16:48 [Jelentés írása]
Cím: Tét nélkül nincs izgalom Kritikus: Kantana Aláírt
Imádtam *.* Rengetegszer elolvastam, de annyira elkápráztatott, hogy nem voltam képes összeszedett kritikát írni. Ez most se sikerül, de szeretném elmondani, hogy mennyire szeretem ezt a történetet. Képes átrepíteni egy másik világba és azok a kis csavarok (nem kapok megfelelő szavakat :D) nagyon jók. Ugye számíthatok a folytatásra?

Szerző válasza:

Meglepődtem nagyon, amikor megláttam, hogy te írtál kritikát. :O Nagyon örülök, hogy tetszett a történet és igen tervben van a folytatás is, csak lassan halad, de már nem kell sok :D

Dátum: 2015.12.04 11:07 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.