Kritikát kapja: A világunk vége
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: BlackY Aláírt

Na ez elképesztő volt. Amikor ilyen szépen összeszedetten és gyönyörűen megfogalmazott írásokat lapozgatok, mindig csak az jut eszembe, hogy "Én mit keresek itt? Minek publikálom azokat a szövegfoszlányokat, melyeknek létjogosultsága sincs ilyen alkotók mellett?", de legalább vannak olyanok az oldalon, mint te, akiktől példát vehetek ^^.

Nem tudom, hogy hogyan kell jól összerakott kritikákat írni, meg hasonlók, de csak azt tudom mondani, hogy lehengerlően jól fogalmazol. :D

(Ez már nem teljesen tartozik a kritikához, de köszönöm a zenét, amit az összefoglalásba tettél, meseszép hangzása van, szinte elolvadtam a székemben tőle :D)

BlackYSzerző válasza: Köszönöm szépen a kritikát, örülök, hogy tetszett^^
Dátum: 2015.12.03 10:14 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Ayako Aláírt

Moszt miért kell eszt cinálni velem *elkap egy papírzsepis és kifújja az orrát*. Annyira szurkoltam végig, erre megbőgetsz. Hát szabad ilyent?! De viccet félretébe (már ha volt) Nagyon tetszett. Még mindig fantasztikusan fogalmazol, sőt egyre jobban, szóval nem lehetsz más, csak büszke magadra.

*suttogó megjegyzés* Amúgy a Nobel-díjad félig kész van, már nem kell sok :P

*lecsapja egy random alak* Te és a hülyeségeid.

*Hiyori rúgással elküldi melegebb éghajlatra* Tényleg megvan!

Na. amit mondani akartam, hogy csak így tovább. Alig várom az újabb sztorit tőled! Megyek, előhalászom ezt az elszállt barmot.

Love ya so much!

Ayako.Szerző válasza: Nem akajtam esz cinálni velet *elbőgi magát* Bocánat. A fejlődés csak természetes, hiszen a legjobb mester től tanulhatok (^_-) Amint kiheverem pici Arc halá... Tudod na. Akkor firkálgatok valamit. Köszönök mindent ^^ Kantana
Dátum: 2015.12.01 12:09 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.