Kritikát kapja: Assassin Rivals
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Felfordulás az erdő mélyén Kritikus: BlueCat Aláírt

Nagyon bejött. Kellően izgalmas majd akció majd megint izgalom aztán mindkettő egyszerre és mire észbe kaptam már vége is volt.

   Valami elképesztőek a leírásaid,gratulálok. Nagyon nagyon feszült volt a hangulat és úgy érzem,hogy még feszültebb lesz a későbbiekben és mikor robbanni fog valami hatalmas epicség kerekedik ki ebből az amúgy is nagyon epic storyból.

Picit vissza térve,remélem a legjobbakat bár... a "testvéreid"nek nem jósolok túl sok jövőt az alapján amit csináltak a harcban,mondjuk az idősebb még lehet túléli. :)Szerző válasza:

Örülök, hogy élvezted :D Megpróbálom olyan epicre alkotni, amire számítasz, de nem tudom menni fog-e :O Köszi, szépen az olvasást és a kritikát ;)

Dátum: 2016.01.12 13:45 [Jelentés írása]
Cím: Felfordulás az erdő mélyén Kritikus: Ayako Aláírt

Ayako: Azta mindenségit! 

Háttérben: Oh, ember fúj már.

Ayako: Mi a fene bajod van?

Háttérben: Lerágtad a körmeidet asszony!

Ayako: Hülyéskedsz? Egy ilyen epic sztory elolvasása után örülhetek, hogy van még kezem!

Hülysékedést félretéve ember, én ezt annyira imádtam, hogy nagyon. Tudod, hogy nem rősségem a hosszú kritika, legszívesebben oldalakat írnék, de nem tudom szavakba önteni mindazt, amit most érzek. Az a feszült hangulat, ami végig körbelengte a fejezetet, és van egy olyan érzésem hogy majd a sztorit is kis híján összenyomott, annyira izgultam. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ez után Blackyvel és a "testvéreivel", mert ahogy levettem a sztoriból, egy Ryan minusz :D

Szóval csak így tovább! Alig várom a kövi fejezetet! Az értékelésem plusz végtelen lenne, de mivel csak 10ig megyönk, ezért csak azt tudok nyújtani, meg ezt a fogyatások kritikát.

Love ya and your work!

Ayako.Szerző válasza:

Köszi az olvasást :D Hallod, hatalmasak ezek a pici dialógusok, amiket egy-egy kritikába beírsz :D Azt hiszem, hogy a kritikád jobb, mint a sztorim. Na, de akkor megpróbálhatom hasonló mód folytatni, aztán majd kiderül mi fog kisülni belőle, de lesznek benne meglepetések :D 

Danke für die kritika or what.

Dátum: 2016.01.12 12:20 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.