Kritikát kapja: Game of Life
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Második élet Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves Ayako!

Ez a fejezet egyszerűen szavak nélkül hagyott... Az állam valahol most kerülheti meg a Plútót, hátha összeszed néhány értelmes kritikára való szót.

A második élet kezdetének olvasgatása közben annyira örültem, hogy minden jól alakul Ayako számára... Aztán felbukkant Chesrie és hozta magával azt a ködös hangulatot, amit annyira szeretek ebben a történetben^^

Viszont a történeted csak megerősitett abban, hogy az iskola az élet megrontója is tud lenni, még akkor is, ha rengeteg jóval halmoz el.

Köszönjük szépen a nagyszerű fejezetet, kiváncsian várjuk, hogy mi fog történni a következőkben ;)

Addig is maradunk, akik voltunk, küldjük Chesrienek a paradicsomot, nektek pedig egy hatalmas ölelést^^

 

Kantana

Dátum: 2017.02.10 5:35 [Jelentés írása]
Cím: Meeting the Puppet master Kritikus: Kim Aláírt

Helló! 

Ez nagyon jó! Az, hogy mindig újra kell majd kezdenie az nem annyira de, nekem az alap ötlet nagyon tetszik. És kíváncsivá is tettél az ügyben, hogy milyen életei lesznek mert biztos vagyok benne nem egyszer-kétszer fog újat kezdeni egyrészt azért mert tökéletes élet nincs. A Bábmester meg az a tipikus szimpatikus őrült de, hát nem kevés időt tölthet szegény egyedül így szerintem teljesen érthető a személyisége.

Már alig várom a következő fejezetet! /Remélem érthetően fogalmaztam mert egy kicsit fölpörögtem/

Szia!Szerző válasza:

Hello!

Ha tetszik az alapsztory, javaslom a Vocaloid-Game of Life című számot, ami elsősorban az történetem ihletője. Egy mesterdarab. A Bábmester... jaj, a Bábmester. Cheshrie egyik történetemben sem százas, ez már pár embernek feltűnhetett (XD), de jól gondolod, nagyon megviselte az a sok egyedüllét... vagy csak szimplán szadista :D (el nem tudod képzelni, mennyire örülök, hogy felkeltette az érdeklődésedet, mert ő az egyik kedvenc OC-m ><)

Nemsokára jön a kövi ^^

Köszöntem az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2016.08.11 8:54 [Jelentés írása]
Cím: Meeting the Puppet master Kritikus: nyunyu Aláírt

Meg kell mondjam, le vagyok nyűgözve. Nem igazán tudtam elképzelni, hogy a karaktered tényleg meghalt, vagy mi lett vele, úgyhogy a meglepetés erejével kiütéssel győztél a szegényes fantáziám felett, de pontosan valami ilyesmi hatásra számítottam :D igazából még nem tudom, hogy leszoktatsz vagy rászoktatsz-e a munkaszünetben olvasásra, de az tény hogy majdnem visítottam, amikor megláttam, hogy van folytatás, szóval csak így tovább :DSzerző válasza:

Hali!

Tudod, hogy most hogy vigyorgok? :D Annyira örülök, hogy tetszett, hogy el sem tudod képzelni. Már csak azért is, mert ennek a fejezetnek a hangulata 180fokos fordulata az előzőnek. Hát igen, a karakterem talán jobban járt volna, ha csak simán meghal, vagy ment volna a klisés történet, amit ő maga is elképzelt. Pont tőled nem akarom hallani a szegényes fantázia kifejezést :D Munkaszünetben olvastad? Remélem nem befojásolom negatívan a munkádat :D

Szóval mindent összevetve. Éppen a fellegekben pengetem a hárfámat egy felhőn üldögélve, annyira bolgog vagyok, hogy tetszett. Remélem továbbra is fenn tudom tartani az érdeklődésedet szegényes kis történetem irányában :)

I wish you a good day! Love ya!

Ayako.

Dátum: 2016.02.12 13:30 [Jelentés írása]
Cím: I really had a shit life Kritikus: BlueCat Aláírt

Nagyon jó volt. 

 Minden áron kell neked az a kerítés úgy látom. XD 

Na de viccet félretéve,nagyon tetszett,eléggé agycsavaró az a csávó de mit is lehet várni tőle...  

Én mindenesetre várom a folytatást,kíváncsi vagyok Ayako új életére. :D (De miért van olyan érzésem,hogy megint nem lesz túl fényes...)

Ezer puszi.

   BlueSzerző válasza:

Igen, nekem kell az a francos kerítés! Örülök, hogy tetszett. Lehet kicsit agyfaszt okozó modora van a "kedves" Bábmesterünknek, de ahogy te is mondtad, ezt már megszokhattuk tőle. Ayako új élete önmagában nem lesz rossz, nem vagyok a végletekig szadista, de annyit mondhatok, hogy nem lesz tökéletes sem. 

Köszönöm az olvasást!

Love ya ETERNALLY!

Ayako.

Dátum: 2016.02.09 9:16 [Jelentés írása]
Cím: I really had a shit life Kritikus: nyunyu Aláírt

Szia! Egyelőre még csak ismerkedek a műveiddel, de meg kell mondjam, azt hiszem imádlak :D Ez a sztori meg egyszerűen... Nem tudom szavakba önteni mennyire mélyen érintett (pedig azért én is szoktam firkálgatni néha, eheheh). Sajnos(?) pontosan átérzem a karaktered fájdalmát, bár kissé más kontextusban, de meg kell hagyni, ettől függetlenül is kellően megható. csodásan fogalmazol és nagyon átjön minden mondani való tele érzelemmel. Már ebből a kis bevezetésből is látszik, valami komoly van készülőben. Mindenképpen követni fogom. Köszönöm, hogy újabb mesterművet olvashattam. <3 Szerző válasza:

Oh, annyira köszönöm! Imádni? Engem? Ilyenről nem is merek álmodni, de egy jó kis bartságban szívesen benne vagyok :) Én is olvasgattam tőled, és meg kell mondjam, bejön a stílusod. A fogalmazásomon még csiszolok néhány évet és talán még én is elismerem :D, az érzelmeimet pedig mindig igyekszem a lehető legjobban belevinni a műbe, és örülök, hogy azért sikerült :) Valóban komoly lesz, ezért is habozok írni belőle, mert nem azt a tipikus happy sztori. Majd, ha újra elkap ez a furcsa hangulat írok még.

El sem tudod képzelni, mennyire örültem a kritikádnak, nagyon jól esett egy ilyen savanyú nap közepén. Remélem továbbra is fennt tudom trtani az érdeklődésedet. Te se lustulj el :P

Love ya much!

Ayako.

Dátum: 2016.01.26 12:00 [Jelentés írása]
Cím: I really had a shit life Kritikus: BlackY Aláírt

Az ilyen történeteknél szoktam azon elgondolkodni, hogy mi történne, ha... és, mint mindenki tudja, az a "ha" elég sok irányba szokott szertefutni. Néha mély gondolatokba ütközve,néha csak egyszerű, silány és átlagos, esetleg "vicces" szavakra találva, melyeknek nincs jelentősége.

Még mindig döbbenten ülök, ahogy körbeölelnek a sötét, átható érzelmek, amik a történetből ragadtak körém. Az elejétől, a végéig átéreztem, milyen helyzetbe került a karakter. Sajnálattal és aggodalommal töltötte be a szívem, hogy mi fog történni legközelebb és ekkor a végére értem. Erről a pontról nem igen tudok mit mondani, igen meglepő fordulat volt (számomra, aztán persze mindenkinek megvan a saját véleménye).

Ismét lenyűgözött a műved, érdeklődve várom a folytatást. Csak így tovább.Szerző válasza:

Hát igen, a "Mi lenne ha...?" mindig is az egyik legkreatívabb témája volt az emberi fajnak. Hidd el, ha valaki tudja, milyen a Butterfly effekt, az én vagyok :D örülök, hogy átérzehető lett a karakter, az volt a lényeg, hogy elhitessem midnekivel, hogy egy happy sztory lesz és aztán BUMM...és z agyad lefagy :D Remelém legalább is :D

Nemsokára lesz a folytatás. Nagyon szépen köszönöm az olvasást és a kritikát!

Love ya and your stories!

Ayako.

Dátum: 2016.01.20 13:11 [Jelentés írása]
Cím: I really had a shit life Kritikus: BlueCat Aláírt

Elég szomorúra sikeredett. A hangulata az megvolt. Azért sajnálom,hogy gyakorlatilag megöltünk. :(Szerző válasza:

Elég szomorú, igen. Bár lehet kcisit vidámabb lesz a vége felé, de én személy szerint csak még jobban fogom sajnálni. Köszike a kritikát és az olvasást! Nem baj, megtörténik hogy kinyírtok kicsit :P

Love ya ssssssssssssssssssooooooooooooooooooooooo much!

Ayako.

Dátum: 2016.01.20 13:01 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.