Kritikát kapja: Búcsú
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Meron-chan Aláírt

Most csak ülök itt a monitor előtt és bambán pislogok... És a lelkem egyik része megért, hisz soha sem könnyű önmagunknak megfelelni, a másik pedig üvöltve döngeti a kezemet irányító agy-terület kapuját, hogy ˝Igenis te jól írsz, Kantana! Ne hagyj el bennünket!˝ De még csak a csendben szipogós énem irányít most, hál' Istennek. Ne akard, hogy elővegyem az Idegbeteget.

Csak annyit szeretnék biztatásul még hozzá tenni, hogy mi mindig várunk vissza, remélem, hogy sose feledsz el bennünket és ha mégis... Remélem egyszer vissza vet az internet kusza háló-sorsa. (Lehetőleg hamar, amikor úgy érzed)

Szeretettel:

Meron, aki így is szeret, ahogy vagy.

Dátum: 2016.02.12 11:40 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Ayako Aláírt

Ha aznap tudom, hogy ez lesz a vége, soha nem mondom neked azt, hogy írd meg azt a szöveget. Viccnek szántam, de úgy tűnik, jobban kéne vigyáznom a számra. De ezt félretéve nem is tudom, hogy mit mondhatnék.

Nem kényszeríthetlek arra, hogy írj, jogod van kibiggyeszteni a HIATUS táblát a műveid felé, ezért nem is foglak kérlelni, hogy ne hagyd abba (ideiglenesen).

Remélem, hogy a szünet, amit kiveszel segít majd abban, hogy végre többre értékeld magad, mert mint "sempaiodnak" (nem tudom van-e jogom ilyent mondani), semmi nem okoz nagyobb fájdalmat, mint az, ha a tanítványa nem ismeri el a munkáját, mert ez az enyémet is érvénytelenné teszi.

Szóval búcsúzásként inkább csak annyit mondanék: Ne arra törekedj, hogy tovább fejleszd magad. Hiszen ha nem ismered el a kiinduló pontodat(a jelenlegi szintedet), soha nem jutsz el oda, ahova szeretnél.

Tisztelettel és büszkeséggel!

Ayako.

Dátum: 2016.02.11 8:14 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.