Kritikát kapja: Project: Left to Die
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Altatás Kritikus: Kantana Aláírt

...és végre itt a várva várt folytatás :D

Nagyon érdekes fejezet lett, már kíváncsian várom a következőt^^Szerző válasza:

Köszönöm a kritikát és ezzel együtt a motivációt! :) Örülök, hogy továbbra is kitartóan olvasod a történetet. :D

Dátum: 2017.04.07 6:57 [Jelentés írása]
Cím: Altatás Kritikus: Ayako Aláírt

Őszinte leszek. Még most is zúg a fejem, akkora agyf...zsibbadást kaptam. Ífjú Sátán mellettem meg is jegyezte, hogy ha eddig nem volt elég a játékbaba fóbiám, most kaptam egy újat: Bábufóbia XD

Nagyon tetszett a fejezet, mikor nem leszek ennyire kutyául újraolvasom az előzőket is, de most a túlélés a lényeg. :D

Hozz még ilyet és sokat! 

Love ya, even if i'm a.little angry...now you made me afraid of ships...XD

AyakoSzerző válasza:

Köszi, hogy írtál! ^^ Nagyon megtisztelve érzem magam a kritikád miatt, főleg, hogy még jó véleményt is írtál :D Ne aggódj, ráállok most már erre a sztorira és, ha már semmi mást, akkor legalább ezt folytatom. :) Még egyszer köszi a kritikát!

Dátum: 2017.03.17 23:14 [Jelentés írása]
Cím: Egy átlagos hajóút Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves BlackY!

Már nagyon vártam a történet folytatását. Rég nem olvastam ilyen jól megszerkeztett, izgalmas és fordulatokkal teli sztorit. S ami a legnagyobb örömet okozta (és okozza) a számomra, hogy végre egy olyan kémsztorit (csapjatok le egy légyütővel, ha elbaltáztam a megnevezést :D) olvashatok, amit (ellentétben az eddig olvasottak legtöbbjével) meg is értek.

Viszont néhány dolog szöget ütött a fejembe. Mit keres a hajón egy feltűnően öltözködő tolvaj? Van valami köze egymáshoz az előző fejezetbeli kabátzsebben lapuló rúzsnak és annak a valaminek, ami feldobta kedves főhősünk társának hangulatát, és megkönnyebbítette annak munkáját? Vajon ki szorította sarokba azt az enyves kezű manust?

Legnagyobb szégyenemre, annak ellenére, hogy jobban szeretem ezt a történetet, mint Sebastian a kiscicákat, még nem írtam egy kritit sem. Ezt a mulasztást a továbbiakban igyekszek bepótolni.

No de nem csépelem tovább a szót, mert kezd egy kicsit hosszúra és semmitmondóra nyúlni a kriti : )

Köszönöm a remek fejezetet! Tűkön ülve várom a folytatást!

Türelmetlen medvebrummogással és kíváncsisággal,

KantanaSzerző válasza:

Kedves Kantana!

Ötleted sincs mennyire feldobott a kritikád, így reggelről (azaz igazából tudom, hogy 13:37  van, de nekem ezt most reggel). Leginkább azért, mert eléggé ritkán érkezik ebből a remek szövegtípusból. Na, de sebaj, a lényegre áttérve.

 

Köszönöm, hogy érdeklődsz a mű iránt és annak meg nagyon örülök, hogy még tetszik is (valamennyire). A kérdéseid pedig valóban jók és válasz is fog érkezni rájuk a későbbiekben, majd valamikor (Igen sajnos, ez a történet lassan halad, mert szeretném a maximumot kihozni belőle :D). Még így utólag szeretném megköszönni az olvasást, mert tényleg örülök neki, hogy van, aki figyeli, amit csinálok és szerintem ezzel le is zárom a választ.

 

További szép napot! :)

Dátum: 2016.07.01 4:32 [Jelentés írása]
Cím: Dühöngő vihar Kritikus: Ayako Aláírt

Wow, na ez érdekesen kezdődik! Ne, haragudj, de elkoptak a kritikaírói ösztöneim, ezért valószínüleg rövig és velős leszek, mint egy sporlós rendelés a hentesnél.

Na szóval. Láttam a trailert... (minő meglepetés)

Nem tudom, hogy az, hogy a sztori és a trailer között még nem tudtam összefutó szálat az én vakságom eredménye-e, vagy csak egyszerűen lassan indul be (remélem ez a helyzet, imádom, ha jól ki vannak dolgozva az alapok). Illetve... talán felfedeztem egy kis utalást...

"-Szerintem itt az ideje vakációzni egyet.-Válaszolt mosolyogva.
-Legyen. Látom előre készültél, a hajó két nap múlva indul a kikötőből, reggel hétkor."

:D sasszemem van BD

Na, de ennyi lenne a szövegelésem. Jah, és Bluet elverem, ha mással kavar XD 

Love ya and THIS AWESOME STORY!

Ayako.Szerző válasza:

Húú bár kicsit későn, de még mindig őszintén köszönöm a kritikát :D Kevés ember van, aki időt szán rá, hogy véleményezze a történeteim, szóval néha jól esik egy-egy darab. De most nem ez a téma. Na szóval ne aggódj nem tervezek semmi kiakasztót a történetbe :D (legalábbis ebben a témában)

Dátum: 2016.04.25 1:11 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.