Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Meron-chan Aláírt

Most én is legszívesebben lekuporodnék egy sarokban, de előtte még előszednem az ódon sakk-készletemet, amit most különös együttérzéssel gyűlölök... Hol a tűz, hogy elemészve feledést hozzon? Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a művet!

Saitama adjon neked erőt! Visszafordulni könnyebb, mint a járatlan, ismeretlen ösvényeket róni!

Watashi wa anata o shinjite!

By: MeronSzerző válasza: Köszönöm a kritikára szánt idõt és az õszinte szavakat! Visszafordulni könnyebb, de fájdalmasabb is, mint ismeretlen utakkal ismerkedni. Egy adott ponton úgy gondoltam, hogy gyorsan elbúcsúzok és elmegyek, de rá kellett jönnöm, hogy nem hoztam jó döntést. Rá kellett jönnöm, hogy a visszafordulás utáni lelkiismeretfurdalás és üresség elviselhetetlen. Ezért visszajöttem. Itt vagyok. S habár a rossz döntés szégyenétõl még mindíg ég az arcom, de most már tudom, hogy ez a legjobb, amit tehetek. Köszönöm a kedves szavakat! Egy bambuszcsíra nyugodtságával, Kantana
Dátum: 2016.04.29 11:43 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Ayako Aláírt

Annyi minden eszembe jutott olvasás közben és most, mikor le akarnám írni őket, szítfutnak, mint a virgonc nyáj és bármelyiket kergetem, nem kapom kezeim közé, hogy leírhassam. Ezért egy valamibe tudok csupán kapaszkodni. Az érzésbe, amivel kergetem őket.

Ilyen egy igazi író. Egy igazi, vérbeli, tehetséges író, aki ezernyi gondolatot ültet a fejembe s mikor ki araom fejezni őket, csekélységekké kopnak a nyelvemen és érzem, hogy a hatalmas gondolatok szavakká formálva eltörpülnének.

Ezért hát nem akarok semmi nagyot írni. Csak megköszönöm ezt a rengeteg érzést, amit kaptam ezen a kis szösszeneten keresztül. Tudom, nem erre számítottál kritikában, de csak ennyit tudok adni viszonzásképpen. Egy mosolyt és egy őszinte, szívből jövő köszönömöt, hogy emlékeztettél rá, én is képes vagyok ennyi mindent érezni, és hogy bármennyire próbálom tagadni, én is emberből vagyok.

És hosszú idő óta először tudom elmondani erről, hogy jó érzés.

I Love you and your work! Keep writing and keep dreaming!

With love and respect,

Ayako.Szerző válasza: Köszönöm szépen az olvasást és a kritikaírásra szánt idõt, szavakat. Könyörögve kérlek, hagyjuk a megnevezést... Amikor az embernek ezernyi gondolata, hatalmas és szavakká formázhatatlan gondolata támad egy elcsépelt szövegfoszlány elolvasása után és a gondolatok érzésekké válnak, az nem a szöveg lekaparójának az érdeme, hanem az olvasóé. A szöveg firkálója pedig csak hálás lehet az olvasóért, aki értelmet és érzelmet ad a betûgombócnak. Aki kiemeli a sárból azt és olvasás által azzá teszi, ami. Válaszképp csak annyit írhatok, hogy köszönöm. Köszönöm, hogy szöveggé tetted ezt a betûgombócot. Kantana
Dátum: 2016.04.29 10:43 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.