Kritikát kapja: Temessetek el
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Temessetek el Kritikus: Kantana Aláírt

Őszintén szólva nem vagyok a rimek nagy rajongója. Számtalan verset elolvasva olyannak érzem őket, mint messzi jégbe olvasztott ismeretlen szóhalmazokat, amelyek jeges fuvallatként, falra hányt hópelyhekként peregnek le a szemeimről. Szépek, de idegenek... Előttem állnak és mégis oly messzinek tűnnek, mintha áttetsző fallal elválasztott világokban élnénk.

A versed képes volt áthatolni ezen a falon. Úgy érzem, hozzám is szól. A szavak és sorok közt gondolatokra lelek, amelyek érzésekké válva, eddig még üres helyeken töltenek be fontos szerepet. A mindennapok részévé váltak és létfontosságúak, mint a viz vagy a levegő. 

Köszönöm ezt a verset, amely révén ennyi új és kellemes érzésre tehettem szert. Köszönöm ezt a ragyogó csillagot...

 

Kantana

 

 

Dátum: 2016.04.30 7:33 [Jelentés írása]
Cím: Temessetek el Kritikus: BlackY Aláírt

Engedd meg, hogy teljesen őszintén gratuláljak.

Rég nem láttam olyan verset, ami ennyire megfogott volna. Pedig rímek iránti érdeklődésem miatt rengetegszer kerestem, milliónyi alkotótól, de még nem sikerült (eddig) olyat találnom, aminél az éreztem, hogy a szavak hozzám szólnak és nem átsiklanak a szemem előtt, mint apró kis pontok, melyeket hamar felejtek.

De neked hála most végre találtam egy olyat, amire szerintem évek múlva is emlékezni fogok. Ne hidd, hogy elszálltam magamtól és teljes mértékben az egekig magasztallak, csak azért, mert ismerlek és az úgy szokás. Ezek a szavak őszintébbek, mint eddig bármi, amit a silány életemben kigondoltam.

Azonban bár sokan szeretik, ha az egekig dicsérik őket, van akit nagyon zavar, szóval inkább most leállok, nehogy még a végén megsértselek. Ennek ellenére fogadd még egyszer őszinte gratulációmat és már megy is a falamra a vers. (Nem viccelek :D)

Köszi, helló! :DSzerző válasza:

Köszönöm szépen! :)

Köszönöm az olvasást, a kritikára szánt drága időt és legfőkébben a kedves szavakat. Nem vagyok az a fajta ember, aki szereti ha dícsérik, ám ez a kevés pont elegendő volt, hogy jobban érezzem magam tőle. A faladra kiírni lehet kicsit túlzás, nem akkora mestermunka, de mindenképpen nagyon megtisztelő számomra. 

Nekem két vers van, ami közel áll a szívemhez, és mindig megkönnyezem őket:

Reményik Sándor - A menekülő

Kosztolányi Dezső - Halotti beszéd

Ha van kedved, nézz rájuk (persze csak ha nem ismered őket :) )

Köszönöm, hogy feldobtad a reggelem.

Love ya and your work!

Ayako.

Dátum: 2016.04.29 15:42 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.