Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves Meron-san!

Jól tudom, rég nem irtam neked és ezt az elmaradást soha sem leszek képes bepótolni, de mégis szeretnémmegpróbálni. Szeretném megpróbálni, hiszen történeted elolvasása után újra késztetést érzek arra, hogy belevágjak a lehetetlennek tűnő éssok fájdalmat, önmarcangolóbűnbánatot igérő feladatokba, mint példáulaz elvesztegetett idő és meg nem irt kritik bepótlása. Fáj az újra előtörő lelkiismeretfurdalás, de cseppet sem bánom. Végre tudom, hogy helyesen teszem azt, amit teszekés ezt neked és a történetednek köszönhetem!

 

Hálás vagyok, hogy megosztottad velünk ezt a kis szösz-möszt, amiben világok kelnekéletre, vetiktűzbemagukad, hogy főnixi elhamvadásuk utánújra szárnyat bonthassanak. Kellemes és kissé sajgó érzésseltöltött el a sztori olvasása. És még egy fontos dologra jöttem rá. Neméri meg a mindennapok miatt picsogni. Amit meg kell tenni,azt előbb vagy utóbb meg kell tenni. Amit át kell élni, azt igy is úgy is át fogjuk élni és ez igy is van rendjén. Van Valaki, aki mindig mellettünk van és a fejünkben zokogó hang mellett megszólal,elcsitit, megnyugtat, reménnyel tölt el. Ki se látva a mindennapok fekete lapjai alól sajnos megfeledkeztem erről. De most már látom, hogy nem értelmetlen ez az egész és sohasem vagyok egyedül :D

 

Köszönöm szépen ezt a remek történetet! Csak remélhetem, hogy mihamarabb újabb nagyszerű, érzelmekkel teli és a fejembe ezernyi gondolatot plántáló irásodat olvashatom :)

 

Őszinte tisztelettel és csodálattal, no meg egy hatalmas baráti öleléssel:

KantanaSzerző válasza:

Szia, Kantana!

Csak annyit tudok e téren mondani, hogy sose bánd azt, amit teszel, esetleg nem teszel, a többi ember úgyse értené a legbelsőbb indokaidat. Érezd jól magad, mert ezért élsz!

Egy főnix? Ugyan, a bébi fóka szintjét se ütik meg néha xc Legközelebb a kedvedért valami balzsamozót írok, talán cuki GerItával vagy csak úgy...

Én köszönöm a kritikát, sajnálom, hogy eddig nem tudtam visszareagálni :/ :)

Hálás köszönettel: MeronC

Dátum: 2016.06.10 9:24 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.