Kritikát kapja: Disco Lights
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Unforgiven Kritikus: nyunyu Aláírt

A sztori,de főleg ezen fejezet olvasása után be kell vallanom egyetlen értelmes gondolatom sem maradt, csak hogy "jajj'". Vagy valami hasonló. Sokkolt. Eszméletlenül imádom.

Se diszkóban, se semmilyen hasonló buliban nem igazán voltam még...hát, nem is biztos hogy leszek.

De ezután a fejezet után úgy érzem a cigiről se fogok leszokni. Ezt úgy füstölögve kellett hagynom ülepedni.

Elképesztő vagy még mindig <3

Dátum: 2016.12.19 11:24 [Jelentés írása]
Cím: Prológus Kritikus: Meron-chan Aláírt
Ugye az utolsó bekezdést csak félre olvastam?! Nem lehet... :0
Egyébként a letargián túl várom a következő fejezetet :)

Szerző válasza:

Lecsekkoltam, az van odaírva :D Szerintem nem olvastad félre ><

Amint tudom, hozom a következő fejezetet :D

Köszike az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2016.09.15 3:23 [Jelentés írása]
Cím: Music Kritikus: Meron-chan Aláírt

Psyker tör előre, mint Gizike. Khmm, pardon, az gőzeke :D A Mad nevű fickónk kicsit megijesztett így hirtelen *nézi a szótárat*, hála a jó égnek, hogy úgy tűnik, hatott rá az a kis alkohol.

Nagyon várom a következő részt, köszi, hogy megosztottad!

From: MeronSzerző válasza:

Hellooo ^^

:D Psyker soha nem bírt megülni azon a formás, markolnivaló kis seggén, ugyebár? Hát ki kerülne bajba, ha ő nem? Mad hidegrázós picit, ezt elismerem >< Reméljük a pia hat az agya kegyelem részlegére, mert a bunyósunknak szüksége lenne rá.

Köszi, hogy elolvastad!

Millió puszi és Love ya!

Ayako

Dátum: 2016.09.13 14:23 [Jelentés írása]
Cím: Music Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves Ayako!

Ó, de vártam már ezt a fejezetet, és már nagyon várom a következőt is.

Egyszerűen imádom><

Na, de kiheverve a fangörcsöt, egy kis indoklás arra a széles vigyorra, ami olvasás közben rám ragadt és remélem, sokáig fog boldogítani a társaságával.

A történet hangulata. Az a szavakkal kifejezhetetlen hangulat, ami koraőszi ködként ölel körül és meleg borzongással tölt el.

Olvasás közben ez a hangulat költözött a szobába, s még most is itt dereng. 

Mintha a szemeim előtt elevenedett volna meg jelenet, s az ajtó becsukódásával három dolog maradt hátra: ez a kellemes hangulat, az egyre hangosabban dübörgő zene és a következő fejezet felé irányuló kíváncsiság.

Köszönöm a nagyszerű fejezetet,

KantanaSzerző válasza:

Kedves Kantana!

Nagyon örülük, hogy tetszik a történet! Fangörcs? Vigyor? Pacsi! Látnod kellett volna, azt a sátáni megnyílvánulást az arcomon, amikor írtam, hát azt az elégedettség-orgazmust, amikor láttam, mennyi kritika feszít ezen a csöppnyi kis sztorin. Nem is tudom, miért vesződök huszon-oldalakkal a DaI-ban, ha ti kényelmesebben nyammogtok egy pár oldalacskán >< A hangulatba belezúgtam, teljes testsúllyal, mint vakló a szakadékban, a nap minden egyes órájában... egyszer csak eljutok odáig, hogy elmenjek diszkóba.Oszt aztán vigyázni a hangulattal, mert legalább fele annyira sunyi, mint apuci. 

Köszönöm az olvasást és a kritikára szűnt időt! (Komolyan, vénásan kellene kapjam a kritikát, hogy megadja a kellő energiát a billentyűzetkoptatáshoz ><)

Amint tudom, hozom a következő fejezetet ^^

Puszik és "Love ya"-k! minden mennyiségben (XD)!

Ayako

Dátum: 2016.08.31 23:14 [Jelentés írása]
Cím: Prológus Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves Ayako-!

 

A történeted által egy számomra még ismeretlen világot fedezhettem fel. Egy igazi élmény volt olvasni. A szavaid szárnyán a diszkóba repülhettem és egy kóla társaságában, a pult mellett üldögélve figyelhettem végig az eseményeket, amelyek meg kell hagyni, igen csak felcsigázták a kíváncsiságom.

 

No és akkor igen…Eljutottunk ide is… Mastermind… Az a Mastermind… Ott… És méghozzá mics’a szerkóban. *elismerő füttyentés* Az igen. Áldom a stylistja kezét. Meg a fodrászét is. Még a legvadabb álmaimban sem mertem a tea partik bajnokára egy ilyen összeállítást adni… De megtetted. És ittenkém, milyen jól tetted! Olvasás közben riasztanom kellett az 211-et kiskanálért, mert elolvadtam: )

 

De nem is szaporítom tovább a szót. Örültem neki, fangörcsöt kaptam és imádtam! Jobban imádtam, mint Onodera a könyveket!

 

Köszönöm ezt a lelkem diszkójának sötét zűrzavarában felragyogó fényt!

 

Egy Jeff the Killert megszégyenítően széles mosollyal és a folytatásra való várakozás minden cseprő és apró izgalmaival fűtött lázas kiváncsisággal,

 

KantanaSzerző válasza:

Drága Kantanám! ^^

Örülök, hogy ennyire tetszett a történet. Meg kell vallanom, ez a kis bevezető derült égből villámcsapásként hasított elmémbe, és vagy tíz percig így voltam, hogy egy hiteteln vigyorral mondogattam magamnak: "Neeeeem, ilyen nincs, én ezt nem írom meg." Aztán egy elborult pillanatomban azt mondtam: "végül is, miért ne?"

És így született meg. Melegséggel tölti el a szívem, hogy ez a pér elfuserált sorocska is ilyen nagy hatással van rád vagy akár más olvasókra is. Soha nem tartottam magam nagy írónak, nem is fogom soha, de akkor legalább igyekszem tartani a "szintemet".

Nos igen, Mastermind. Úgy tűnik, én bármilyen helyzetben el tudom képzelni a mi kis kutatónkat és nem is riadok vissza semmitől (Gondolj Cheshriere XD). Csak vigyázni az elfojással, még tartogatok egy dámázást vagy tollasozást :D Ahogy tetszik :D

Köszönöm az olvasást és  kritikát!

Love ya and everybody else here!

Ayako

Dátum: 2016.06.29 12:00 [Jelentés írása]
Cím: Prológus Kritikus: Meron-chan Aláírt

Ohó!

Teljesen élethűen leírtad a bulik általános hangulatát, pedig én csak hallomásból ismerem az ilyet, mégis el tudtam képzelni magam egy ilyen helyen.

A főszereplő eléggé céltudatos, látszik rajta, hogy ő a gyors és tiszta munka híve lenne, vagyis nekem ez jött le róla :)

És... Psyker?! A szövegkörnyezetből ítélve belekeveredett valami maffia dologba, vagy nyugtass meg, hogy csak félre értettem valamit?!

De ahogy eddig megismertük őt más írásaidból, remélem itt is hasonló jelem dukál hozzá, és kikeveredik ebből, a legjobb nyereséggel karöltve.

Várom a következőt!

MeronCSzerző válasza:

Hello! ^^

Bevallom, én sem voltam még buliban, ezért minden támpontom egy régi vámpírokról szóló dokufilm mindössze pár parces jelenete volt, ami nagyjából így festett. Tudom, beteg XD

A főszereplő eddig tényleg precíznek tűnik, de senki sem lehet ennyire érzéketlen... vagy mégis :D

Psyker nyakig ül a szarban, ezt elismerem :D

Oho, szeretem ha a valaki figyel a részletekre és összeteszi az egyet meg a kettőt ^^ Nem fogsz csalódni bennem, valahogy megoldom :*

Sietek a következővel, és persze köszönöm az olvasást meg legfőképpen a kritikát!

Love ya!

Ayako

 

 

Dátum: 2016.06.22 0:53 [Jelentés írása]
Cím: Prológus Kritikus: suzy Aláírt

Oké, várom a következőt felcsigáztál :D

 Szerző válasza:

Hú, nem gondoltam volna hogy a prológusra is kapok kritikát, pláne hogy ilyengyorsan. Örülök hogy elnyerte a tetszésedet, igyekszem mihamarabb folytatni. Köszönöm az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2016.06.20 13:22 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.