Kritikát kapja: Bones & Blood
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Phalanges Kritikus: Reina Aláírt

Szia most találtam meg a történeted és nagyon tetszik szóval azt szertném kérdezni folytatod e?Szerző válasza:

Szia

Nagyon, nagyon szégyellem magam (szokás szerint), de nem hiszem,hogy lesz folytatás. Ez a fic halottabb, mint az úton kilapult béka. Őszintén megmondva szeretnék írni, bármit. De az utóbbi időben inkább angolul olvasok és ez meglátszik az írásaimon is.

Talán átnézem az egészet egyszer a nyár folyamán, ha lesz olyan szerencsém és meglátom, hogy érdemes e folytatni :)

Nagyon sajnálom ~T_T~

Üdv, Meron .

Dátum: 2019.05.17 1:45 [Jelentés írása]
Cím: Carpal tunnel Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves Meron-san!

Most, hogy végre elolvastam mind a három fejezetet az ereimben csörgedező minden egyes vércsepp és mind a 206 darab csontom folytatásért esdekel.

Bár, őszintén szólva, amikor felfogtam, hogy egy Vampire Knight fandommal állok szemben, kettős érzelmek fogtak el. Rettegtem, mint kiskecske a vágóhídon, mert eddig még nem találkoztam VK-s fanfictionnal és kétségek fogtak el, mert annak ellenére, hogy egyik kedvenc animém, valamilyen szinten csalódást okozott a befejezetlenségével. No meg persze majd szétvetett az öröm és az izgatottság, mert hé! Ez az egyik kedvenc animém! S itt egy alkotás az egyik kedvenc műfajomban! Ráadásul az egyik kedvenc írómtól! Hát mi kell ennél több?! Így hát nagy előszeretettel vetettem csontjaimat bele ebbe a véresen jó sztoriba.

Egyszerűen imádtam! A szemeim átmentek vámpírba és csak úgy itták magukba a sorokat! A megfogalmazás elbűvölő (mint mindig ;) ) és végre egy igazi fűszeres (bár a tökös szó is illene rá, de a tök nem fűszer, hanem zöldség, amivel nem illene megsértenünk főhősnőnket és ami kellemetlen félreértésekbe sodorhatja a sztoritól jobb kedvre derült kritikapötyögőt, szóval inkább zárom a zárójelet a szópazarlás helyett) főhősnő! Végre egy magas és magabiztos pofájú csajszi, aki mindenkinek megmondja a tutit, ha éppen úgy van, és nem leplezi a saját hibáit! Végre egy antiMarySue (ha ezt egyáltalán így mondják XD ) karakter! No, de félretéve a karakter nagyszerűségéről szóló törött lábú dicshimnuszt, hadd írjak még néhány sort. Ettől a három fejezettől egészen megeredt a nyelvem. : )

Ilyen jót már rég nevettem! De az a rész, ami a leginkább kiverte nálam a komolyság biztosítékát az az első csapolás volt. Vagyis az után, amikor Wasabi aggódni (?) kezd amiatt, hogy ő mazoista és ezt nem átall hangosan kimondani , a körülette állók nagy örömére. Annál a momentumnál üvöltve röhögtem! Egyszerűen imádom, hogy a szöveg egyidejűleg humoros és komoly, és ennek a nagyszerű aránynak a mérlege egy pillanatra se billen ki az egyensúlyból!

Na de azt hiszem, ideje Yoru-chantól kérni egy tapaszt és leragasztanom a számat, mert már biztos nagyon untatlak a sok kerepeléssel.

Hátakkor röviden, tömören, posztmodernesen: Ez pöpec volt, kislány!

Folytatásra váró türelmetlen medvebrummogással és egy tepsi piskótához elegendő mosollyal,

Kantana

 Szerző válasza:

*Elősunnyog egy barlangból*

Nagyon szégyellem magam, hogy csak most jöttem elő válaszolni, de a technika eléggé gonosz volt felénk mostanság :D *Kakashi-üzemmód*

Ngayon örülök, hogy tetszett neked eddig, és nem érzed Mary Sue-nak Yorut, de... Hát, most szadista vagyok vele, jönnek a rokonok látogatni hozzá innentől kezdve :/

Őszinte hálával, milliónyi öleléssel:

Meron Cakkom-pakk elkéső Cannabis

Dátum: 2016.07.25 4:44 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.