Kritikát kapja: Blog
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 1 véset - The first and the one, but not the last Kritikus: Lion Aláírt

Hát bizony sok minden van abban amit mondasz, viszont egy valamit elárulok neked: ez még csak a kezdet. Miért mondom ezt? Sajnos az élet keményebb, mint azt el lehet gondolni. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Hogyan élheted túl az életet? Mondani egyszerü, de megtenni nagyon nehéz: küzdj és légy kitartó! Szerző válasza: Hidd el Lion, bizony szerintem sokat tudok tapasztalatból mondani, ugyanis 22 éves vagyok (bár te lehet, hogy idősebb vagy), túl vagyok az általános érettségin, túl vagyok a technikusimon, amit 7 írásbeli vizsgából szedtem össze, 5 nagyon nagy plusz 2 kissebből, egy 8 órás gyakorlati plusz egy egész napos szóbeli (aszondja kb 6 vagy több tantárgyból, ami nekem sikerült a legjobban az összes pasi osztálytársam közül). Majd elfelejtettem, csak fiú osztálytársaim vannak. Igen, még volt a nagy OSZTV verseny, amin indultam, meg a szakmai gyakorlat nyári vizsga, ami meghatározta, hogy ki végezheti el a technikusit és ki nem. Még egy gyártás és egy CNC gyakorlati vizsga. Ki hagytam valamit? Ja igen, most a belügyi érettségi. Mindezeken túl vagyok és még mindig ideges vagyok, mert nem volt akkora feltéte azoknak a dolgoknak, mint aminek most van :D. Ezt nem azért mondom, hogy te semmit nem tudsz az életről, de hidd el nekem, egy kicsit már túl vagyok a kezdeten, pont ezért vagyok ideges, mert már tapasztaltam, hogy csak rosszabb lehet. Ja és van számítógépes papírom és meg volt az angol közép c-m is, amire leizzadtam vagy 2 hetet, mire lefeleltem szóban. Persze egy ilyen tanfolyamra bekerülni (angol) csak előalkalmassági vizsgával lehetett. Pfúú. talán tényleg kifogytam már :) Puszi :) És köszi a jó kívánságokat :) Nagyon kedves vagy és jól esett, amiket mondtál :)

Dátum: 2010.05.26 8:25

Dátum: 2017.08.19 11:43 [Jelentés írása]
Cím: 1 véset - The first and the one, but not the last Kritikus: Lion Aláírt

Hát te aztán belehúztál, és örülök, hogy feldobtalak:) Amúgy meg én egyetemre járok, hát az se könnyű.Szerző válasza:

Hát azt elhiszem, de ha ez megnyugtat, semmi se könnyű :)

Dátum: 2010.05.26 9:34

Dátum: 2017.08.19 11:42 [Jelentés írása]
Cím: 1 véset - The first and the one, but not the last Kritikus: Aizoo Aláírt

Jaj szívem, és még az éjszaka én voltam az első olvasód. Most itt az ideje, hogy írjak :) Elképesztő, hogy mennyire kitartó vagy, és azok alapján, amiket leírtál, én biztosan feladtam már volna... Reménykedem, hogy sikerül felvételt nyerned, és amiket meséltél... Tojd le az olyan embereket, akik annyira seggfejek... Jó esélyed van, és nem adod fel, bízz magadban, mi is bízunk benned és menni fog ;)

Pusszantás: AiSzerző válasza:

Szia!

Akkor te voltál fenn, olyan sokáig? Hmmm... Köszönöm, nagyon kedves vagy, mindenki kedves. Még sajnos messze vagyok a jótól, mint tudásilag, mind fizikailag. Most pl épp a futópartneremet akarom elérni, hogy mehetünk -e edzeni. Remélem menni fog. Én nem adom fel, nem szoktam, eddig még nem tettem soha, most sem fogom, mert ez az álmom, bár nem nagy, de számomra jelenti a mindent. Köszönöm, puszi Ai.

Dátum: 2010.05.24 0:28 [Jelentés írása]
Cím: 1 véset - The first and the one, but not the last Kritikus: Yuu Aláírt

Tudom, hogy nehéz neked és nagy a hajtás. Én is tudnék írni, az én életem se fenékig tejföl, de túl leszel rajta és ha hiszel magadban sikerülni fog. Ott van a családod a barátaid meg a szerelmed ők csak biztatni tudnak. Legfőképpen hinni benned. Ne ess kétségbe mert az neked nem előny. Ilyen az élet, sajna nem könnyű, sokkal könnyebb lenne ha minden simán zajlana., de ez csak egy álom :) Neked van egy álmod és azt végre is tudod hajtani, de ha túl hajszolod magad akkor könnyen elveszhet. Mindenki támogat, ahogy én is tehát szedd össze magad, elég volt a félelmekből és légy határozott, mint ahogy szoktál lenni. Puszi :)

YuuSzerző válasza:

Szia Yuu!

Miért nem írsz blogot? Jó ám kiadni magadból egy kicsit a sok kellemetlenségből, mert senkinek sem tökéletes az élete, mindenkinek meg van a maga keresztje és mindenki azt hiszi emiatt, hogy neki a legrosszabb és már ennél rosszabb nem lehet, de ilyenkor eszembe jut, hogy nem én vagyok az egyetlen és felrémlik azoknak az arca, akiket a pszichológiai vizsgán elküldtek, mert nem voltak elég közlékenyek, okosak és nem tudtak annyira hazudni, mint például én. Frankó, nem? Ez aztán tényleg dicséretes... Szerencsére a félelmek és az idegesség eddig mindig erőt adott. Amikor leültem és elkezdődött a visga viszont teljesen lehűlt a testem, hideg lett a fejem és elkezdtem a cukraimat zabálni, amitől a lábamnak járnia kellett folyamatosan és hatalmas energia szabadult fel bennem és mindig megcsináltam. Jó, volt amikor nem, de akkor volt 2. 3. 4. esély is akár, de itt nincs. Ugyanis egy végzettséget adó vizsgának tö9bbször is neki lehet rohanni, de ez 1 évben csak 1szer van. Puszi és köszi a biztatást!

Dátum: 2010.05.23 20:15 [Jelentés írása]
Cím: 1 véset - The first and the one, but not the last Kritikus: Esmeralda Aláírt

Szia drágám! Bevallom, elég ijesztő lehet másoknak és főleg magadnak megfelelni a vizsgák miatt. Nem irigyellek, viszont bízok benned, és őszintén remélem, hogy sikerülni fog, mert keményen megdolgoztál érte. A kritikusaid, családod, barátaid, és így, "netes ismijeid" az a bizonyos hátország, ami ehhez a gigászi küzdelemhez kell. Hiszen ha nem bíznának benned, akkor gondolom Te se ilyen intenzíven vetnéd bele magad ebbe az iskolába. Hidd el, megértem milyen lehet ez az állandó stressz, a megfelelni akarás, és hogy másoknak se okozz csalódást. Nyugi, sikerülni fog, ha majd a vizsgáknál felemelt fővel, az eddigi tanulás és edzés kemény munkáival a tudatodban csinálod végig. Szerintem nagyszerű ember vagy, hiszen a legszebb emberi cselekvés a másoknak a segítése. El sem tudod képzelni, mennyire felnézek rád emiatt. De ha ne adj' Isten mégse sikerül, akkor se úgy fogsz elaludni éjszaka, hogy nem tettél meg érte semmit. Amúgy az egyik barátnőm is egy ilyen suliba jár, már azt hiszem másodéves hallgató és elég kemények az év végi vizsgái. De ő mondjuk levelezőn van. Egyszóval: nagyon nehéz bekerülni, de végig csinálni még nehezebb, de ez szinte mindegyik oktatási intézményben így van, nincs kivétel. Nagyon-nagyon drukkolok neked, és higgy magadban és légy igazi harcos majd a vizsgáknál! Mutasd meg, hogy te aztán ember vagy a javából! Nem hiszem, hogy a kis eszmefuttatásom most segít neked valamit, de remélem, kicsit azért én is tudtalak bátorítani. Puszi;)Szerző válasza:

Szia Esmeralda!

Nem is tudod, hogy mennyire jól esik az embereknek a sok kedves szó, amit kapok és a rengeteg biztatás. A küzdelemben persze segít, de a nyomást sajnos nem szünteti meg, viszont sokkal jobban vagyok, hogy kiírhattam magamból, Jó dolog ez a napló, már mint mondottam régóta próbálkozok megvalósítani. Az biztos, hogy megtettem sok mindent, hogy minden klappoljon, de úgy érzem még sem mindent. Nem tudom mi lesz, majd elválik. A remény hal meg utoljára nem igaz? Addig van remény. Annyi előnyöm van a többiekkel szemben, hogy nekem kismilliónyi plusz pontom lesz, amit vinni fogok magammal a vizsgáimra. Köszi mindent. Puszi

Dátum: 2010.05.23 19:22 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.