Kritikát kapja: Győzelem
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Kantana Aláírt

Kedves Lucille!

Nem szolgálhatokse hosszú, se jól megfogalmazott kritikával, ám annyit elmondhatok, hogy nekem ez volt az első magyar nyelvű Yuri on Ice-os sztorim, amit olvashattam és egyszerűen imádtam! Szavakkal kifejezhetetlen az, hogy milyen nagyszerűen fogalmazol és ahogy visszaadtad annak a bizonyos utolsó részbeli jelenet hangulatát… Jesszumpepi! Még többet akarok olvasni tőled!

Köszönöm a nagyszerű történetet és remélem mihamarabb a kezemben tarthatom egy újabb irásod! 

Egy nagy, medvés öleléssel,

KantanaSzerző válasza:

Kösönöm szépen! :D

 

Dátum: 2017.01.21 13:23 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Ayako Aláírt

Neked... neked ez volt a... tényleg ez volt... Komolyan?

Oh, Irgalom Atyja ne hagy el...

Én nem találok szavakat. Komolyan mondom, annyira megfogtál, hogy nem tudok kinyögni egy hangot sem. Becserkésztél, mint egy vadállatot és most a ketrecedben vergődöm, de nem akarok kiszabadulni. Amit ezzel a sztorival nyújtottál (még mindig azon tátogok, hogy elsőre) azt nem fogom tudni szavakba önteni. Azt hiszem, egy új rajongóra találtál bennem. Be is vagy véve a kedvencek közé. 

Ez a megfogalmazás, ez a teknika! Nem is mondható, hogy virág nyelven van fogalmazva, mert csöpög belőle az erotika és mégis utalások halmaza és annyira akarok még belőle, mert annyira jó és kifejező és tele van érzelmekkel, és Oh, Cheshrie nem kapok levegőt!

Huh... Az agyam cserben hagyott. Drágám, te erre születtél. Könyörgök legyél szorgos és hozz annyi történetet, amennyit csak bírsz. Abban biztos lehetsz, hogy én egyet sem fogok kihagyni.

A legőszíntébb csodálatom és dícséretem!

Love ya and this... this MASTERPIECE!

AyakoSzerző válasza:

Jaj, hűha, most elpirultam. *///* Örülök, hogy ennyire tetszett. :D Majd igyekszem hozni (,ha jön az ihlet). :D

 

Dátum: 2017.01.21 12:53 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.