Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Lion Aláírt

Szia!

Nagyon komor, ennek ellenére szuper alkotás lett, mert minden benne van, ami az élet része, még ha csak apró szösszenetben is megírva. Nagyon szeretem az írásaidat, rövidek, mégis tartalmasak.Szerző válasza:

Kedves Lion!

Nagyon, de nagyon örülök, hogy tetszett ez a kis szösszenet és nagyon, de nagyon örülök a kritinek. Köszönöm, hogy irtál!

(Jesszumpepi, úgy örülök neki, hogy két értelmes szót nem tudok kinyögni ><)

Dátum: 2017.04.11 11:20

 

Dátum: 2017.12.11 17:01 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Stella Aláírt

Kedves Kantana!

Engedd meg nekem, hogy gratuláljak alkotásodhoz. Tetszett azért, mert könnyed a megfogalmazásmód, mégis magávalragadó. Tetszett, hogy a szöveget szabályosan szerkesztetted meg. Haladtál szépen, lassan a lényeg felé. Nekem hirtelen az egyik egypercesem jutott eszembe, és jómagam is elmosolyodtam, mint főszereplőd, Kovács Sándor. Ha te lennél a Népújság szerkesztője megeshet, hogy én is minden nap elolvasnám. Kívánok még sok hasonló remekművet.

Alkotói ölelésem,

Stella.Szerző válasza:

Kedves Stella!

Köszönöm szépena kritikát, a szavaid nagyon jól estek és naaaaaagyon nagyon (szókincsből 10+1XD) örülök, hogy tetszett :D Ám bármennyire töröm a fejem azon, melyikegypercesedről lehet szó, sehogy se jövök rá :( De biztos célra vezetőbb lenne, rákeresni :D

Köszi még egyszer, hogy irtál^^

Nagy öleléssel, 

Kantana

Dátum: 2017.04.11 12:00 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: thekla Aláírt

Hűha! Hátborzongató történet :D Anno olvastam Müller Rózsa -Hazajáró lelkek c. könyvét... Faltam minden oldalát, s ez nálad sem volt másképp :-) Frankó írás, csak így tovább! ^^  Szerző válasza:

Köszönöm a kritit, örülök, hogy tetszett! :D 

Fangirl mode ON: Falni a sorokat... Erről a Főzőcske jut eszembe, aminek már nagyon nagyon nagyooon várom a folytatását :)))

Fangirl mode OFF: Még egyszer köszi, hogy írtál :D 

Dátum: 2017.04.10 14:39 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.