Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 38. Fájó Sebek Kritikus: csillmka Aláírt

Szió! És így mikorra várható az új fejezet? Remélem nem olyan soká... Már annyiszor olvastam újra a részeket, hogy lassan tudom fejből a szöveget 😄😄 Puszi 😘Szerző válasza:

Hello! Dolgozom rajta. Már több, mint fele megvan, viszont az élet nem szeret engem XD És hidd el, én is tudom már fejből, mert újra meg újra átnézet, hátha meghozza a kedvem az íráshoz. Köszi a kritikát! Puszi!

Dátum: 2018.10.06 19:06 [Jelentés írása]
Cím: 38. Fájó Sebek Kritikus: lelf Aláírt

Szia egész jo volt igy tovább bár remélem a kövi fejezet kicsit pörgösebb/izgalmasabb lesz. Na meg persze hamarabb jön.

 Bár azt nem értem miért csak Hinatának mesélte el az egészet. De véglis ő lesza főfeleség lehet ez igy jo pont. Azért én már várom a karinos és a másik mennyaszony megérkezésének részeket.

Arra viszont kiváncsi lennék hogy a shinigami hajlik e a jo szora és az istenő milyen formába akarja meglep i narutot a szüleivel?

Ui sok sikert a kövi fejezetekhez és kérjük a mihamarabi feltöltést :) :) :) Szerző válasza:

Szia! Gáh, ezek a fejezetek! Valahogy már le kéne nyelnem ezt a hatalmas falatot, amit leharaptam ezzel a hamis jinchuuriki Arccal. Ha tudnád milyen nehéz feneket keríteni neki. Megpróbálom izgalmasra írni, de ismertek, néha összejön, néha nem ><

Csak azért Hinatának mesélte el, mert Hinata volt az aki megérezte, MENNYIRE rosszul érzi magát és nem tudott ő sem aludni. Majd ketten együtt beavatják a többieket is. Naruto kiöntötte neki a szívét, mert nem bírta magában tartani, de nem is akarta ezért felébreszteni a többieket. Hinata ébren volt, így rá esett a választás. A Karinos időszakra nemsokára sort kerítek (remélhetőleg), a másik menyasszony pedig... na hát, valahogy csak meglesz a hat XD Már csak egy kell.

A Shinigami és a jó szó még csak nem is köszönnek egymásnak az utcán, Amaterasu pedig már az ujjain számolja vissza a perceket, amikor végre eljön a megfelelő idő az ajándékozásra. Én személy szerint nem várom, mert egy baromi nehéz, bár szerintem érdekes, rész jön azt követően. Hasonlít a Myoboku hegyes edzésre, csak ez éppen Istennő és Követ style.

Amint lehet, hozom a következőt.

U.I. A főoldalon kiírtam, hogy mi a helyzet most. Hiába, újra kell néznem az animét, mielőtt még jobban pofára esek a részletekben. 

Köszönöm az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.09.29 15:21 [Jelentés írása]
Cím: 38. Fájó Sebek Kritikus: csillmka Aláírt

Szia! Nagyon örülök a friss résznek, ez az egyik legkedvencebb történetem, és imádlak!!! Bár bevallom örülnék, ha sűrűbben jönne új rész, de azért valahogy kibírom... Nehezen... NevetésÜvöltés

Viszont. Elég régóta emészt egy kérdés: Narutóék szexelnek? Mármint na, érted :DD És ha igen, akkor ez hogy néz ki? Egyszerre minden asszonnyal vagy külön? :D Esetleg csak házasság után? Bocsi nem vagyok otthon ebben a hárem téméban, meg nem is tudom, hogy te hogyan gondolod ezt Ártatlan

Nade, kérem alássan, követe... izé kérném a következő fejezetet minél előbb (most?) NyelvöltésKirály

Puszi, és jó írást CsókSzerző válasza:

Hello! Örülök, hogy örülsz :D És egyik kedvenc történet? Fhu, nem érdemlem meg >< A sűrűséggel az a baj, hogy az időm nagy részét a másik könyvem felett töltöm >< De majd igyekezni fogok. 

A sex téma. Kíváncsi voltam, mikor bukkan fel. XD Nem, egyelőre még nem volt köztük semmi "olyan" a csókon kívül. És az, hogy ez hogy működik, az csak a lányoktól függ ^^ Ha pl Hinata szeretne kettesben eltölteni egy éjszakát Narutoval, az totál oké. Ha Ino és Anko eldöntik, hogy ők hármasban akarják, akkor úgy. 

Következő? Hát, nekikezdtem. Nem sok van meg belőle, de azért nem is kevés :D Igyekszem, de 99%, hogy Vasárnap lesz új fejezet, ha sikerül addig befejeznem. Előtte nem igen ><

Köszi szépen a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.09.24 15:18 [Jelentés írása]
Cím: 37. Rémálom Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

VÁÁÁÁÁÁÁ

TÚL RÉGEN NÉZTEM RÁ A SZTORIRA ÉS EZ A FEJEZET TÚL JÓSzerző válasza:

Hát akkor én mit mondjak? XD

Már két este le akartam ülni Naruto fanfictionoket olvasni, hátha egy jó sztori meghozza az ihletet is ismét neki tudok lendülni egynek. Szembesülnöm kellett azonban a ténnyel, hogy eddig csak szerencsém volt, mert a fandom tele van egy csomó bődületesen rossz, az "alkotás" szót meggyalázó klisécsokrokkal, amiknek még magyar létemre is felfedezem a rossz helyesírását, pedig zsír angol. 

Végül is elértem a célomat csak éppen nem megihletett, hanem rá triggerelt az írásra. Nem mindegy, ha lesz belőle fejezet? :D

Köszi szépen a kritikát és a kitartást!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.08.11 9:25 [Jelentés írása]
Cím: 37. Rémálom Kritikus: lelf Aláírt

Szia köszi a feltöltést várjuk már a kövit is .

Elég érdekes részekhez érkeztünk szerintem már várom mi lesz a vége,bár személy szerint nem értem ilyen képességek mellet mért nem tudja irányítani a chakráját a rókának a másik emberben is akár. de a róka erejének elnyelése Yamatoval izgisen hangzik.amugy hintaék engedélyére is szükség van ahoz hogy narutonak uj mennyasszonya legyen?

Soksikert a további fejezetekhez

 Szerző válasza:

Hello!

Huhuuu, kérdések! Egy két lábon járó válaszológép vagyok, szóval ne fogjátok vissza magatokat :D

Mint Naru is mondta, a hamis jinchuuriki nagyon nagyon erős. Gondolj bele, a gátak is képesek nagy mennyiségű víz kordában tartására, de ha a semmiből szabadul oda egy majdnem ugyan akkora áradat, mint a feltartott folyó vízhozama, akkor úgy átszakad, hogy jobb se kell. Így van ez a chakrával is, minél több van, annál instabilabbá válik és annál nehezebb kordában tartani. Hináték engedélyére nem lenne szükség HIVATALOSAN, de senki, akinek van legalább két összedolgozó agysejtje nem vállalná be a Hyuuga és Yamanaka hercegnő haragjág a Kígyó Lady szadizmusával megtámogatva csak azért, hogy egy újabb asszonyt tereljen a kapun belül. Azok hárman több féle képpen meg tudnák keseríteni Naruto ÉS az új asszony élelét, ha akarnák :D

Köszi. Igyekszem. Most tűrtem fel a melltartóm nemlétező ujjait, hátha sikerül kiszenvednem egy újabb fejezetet XD

Köszönöm szépen a kitartó olvasást! Hát még a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.08.07 9:05 [Jelentés írása]
Cím: 10. Színpadon táncolunk mind Kritikus: BlackY Aláírt

Üdv újra!

Sikerült haladnom egy kicsit a fejezetekkel és gondoltam, miért ne írjak kritikát?

Először is, amit az előző kritikából kifelejtettem, hogy nagyon tetszik, hogy Naruto ilyen félelmetesen okos és erős (tudom az összefoglalásban beleírtad, de arra nem számítottam, hogy ennyire durva), plusz rohadtul örülök neki, hogy van egy szemtechnikája. Szóval ez mindenképp segített beleszeretni a történetbe.

Másodszor meglepődtem Sasuke személyiségén, valamennyire szembemegy az animével, s még mielőtt félreértenéd nincs vele bajom, csak hozzá kell szoknom, de tetszik. A többiekről csak annyit, hogy örülök, hogy beleviszed a saját elképzelésed és nem ragaszkodsz a már jól ismert karakterek jelleméhez. 

Az, hogy Narutoból Anbu lett is tetszik. Plusz, hogy Kakashit akárhányszor küklopsznak nevezed felszakad belőlem egy röhögés. 

Szerintem úgy nagyjából ennyi lett volna a lényeg. Ja, persze reagálva az előző kritikámra adott válaszodra még élek, bár tény régen beszéltem veled és gratulálok a sikeredhez. :)

Meg még valami, csakhogy rendkívül hosszúra nyúljon a szövegelésem. Tudod nagyon nagy pácba kevered magad a végén, mert előhoztad belőlem az emlékeket a szerepjátékról, amit oly szívesen folytatnék, de nincs időm, meg ahogy kivettem a válaszaidból neked sincs túl sok. Szóval ez sajnálatos.

 

Egyelőre imádom ezt a történetet, majd szólok, ha változik a véleményem,
BlackY.

Dátum: 2018.07.06 12:04 [Jelentés írása]
Cím: 2. Az alapok lefektetése Kritikus: BlackY Aláírt

Üdv!

 

Rég nem írtam neked kritikát, igazából, ami azt illeti senki másnak sem (inkább amolyan ninjaként a sötétben megbújva lopakodva olvasok), de most megint megfogtál és rávettél a kritika írásra. Mivel most fejeztem be az egész animét, így ez tökéletes lesz arra, hogy pótoljam vele a hiányát.

Kicsit (nagyon, de tényleg nagyon) le vagyok maradva ugyan ezzel a történettel, de az első két fejezet kedvemre való volt, ezért folytatni fogom. Azonban nem lustálkodhatsz, mert hamar a végére érek a mostani fejezeteknek és, ha ez megtörténik kopogtatni fogok az ajtódon folytatást kérve. :)

BlackY.Szerző válasza:

Üdv!

Ember, te még élsz??? XD Nem voltam fent már Cheshrie se tudja mikor Myficten, max bedobtam egy javítatlan szóhalmazt a résnyire nyitott ajtón és már rohantam is vissza a román meg a matek meg a kémia mellé (így utólag magyarból sem ártott volna tanulni... well, more's the pity.) De most, hogy így elnézem, te aktívoskodtál :D Legalább ennyi jó legyen ebben a hétben >< És befejezted az animét? ÉS NEKIFOGTÁL ENNEK A... Cheshrie, mi az a szó, amit keresek? (történet?) Hah, engem nézel hülyének vagy az elvárásaimat? (katyvasz?) Ne sértegessük a katyvaszokat (A virágföld cserélése közben felfedezett gyökérgumó?)ööööö... close enough. Szóval nekifogtál? Hát, nem tudom mivel vettelek rá erre a döntésre, de őszintén bocsánatot kérek. I'm crying also.

És hidd el nekem, az ilyen történeteket (???) jobb egyben olvasni, mert máskülönben összefolyik a fejedben, hogy mi történt egyik sztoriban és mi a másikban (Avengers fanfices traumáim, rég láttalak titeket.)

Köszi szépen a lehetőséget, ami rászánsz a sztorira (???) és remélem nem hagylak cserben (annyira)

Love ya, Ayako.

Dátum: 2018.07.04 12:23 [Jelentés írása]
Cím: 36. Védelmező Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Imma soooo fucking proud of ya.😂 This IS a good one.Szerző válasza:

Thank youuu! I was beginning to be afraid that I'm losing my touch >< It's so freakin hard to write when you have no inspiration AND exams on the corner. I'm just glad this one came out as it is :D Thank you for the review (gurl, that rhymed XD)

Love ya, Ayako

Dátum: 2018.06.17 3:36 [Jelentés írása]
Cím: 36. Védelmező Kritikus: lelf Aláírt

Szia  

1.köszi szépen az uj részt rem hamar jön a kövi

2 egész jó volt  bár sok minden nem történt benne de kellenek ilyen nyugis mindenapok a sok harc után

3 a 4. barátnős rész sem lehet rossz de én arra leszek kivácsi amiko Karin beköltözik az uzumaki rezidenciára

4 irtad hogy lesz vissza emlékezések Naruto és Sasuke utjárolezzel kapcsolatba kérdezném hogy a fejezt csak a visszamlékezésöl fog szolni vagy lesz benne uj cselekmény is?

Ui: sokszerencsét a felvételihez Szerző válasza:

Hello!

1. Nagyon szívesen. Jön nemsokára, már van belőle egy fél.

2. A nyugis mindennapok számomra azok a gyógyszerek, amik az égnek se akarnak lemenni a torkomon (nehéz őket írni), de utána rohadj jól esnek. (imádom őket visszaolvasni, miközben azt tervezem, hogyan törö szilánkosra a törékeny boldog... uppsz XD)

3. Karin még egy ideig dutyiban csücsül amíg nem bizonyít, a kígyó oldalán harcolni komoly bűn (főleg azért, mert engem kiráz tőle a hideg XD)

4. Hát, reménykedem benne, hogy valami cselekmény előre lendítést bele tudok paszírozni, de nem ígérek semmit XD

Köszi szépen! Igyekszem, de az élet szeret seggbe rúgni XD Köszi a kitartást és a kritikát!

Love ya, Ayako

Dátum: 2018.06.11 11:21 [Jelentés írása]
Cím: 36. Védelmező Kritikus: Főnix Aláírt

Nagyon jó volt a fejezet. Mikor érkezik meg Naruto negyedik barátnője? Sok sikert az érettsigihez és a felvételihez is.Szerző válasza:

Köszi! Az érettségin túlestem, a felvételi meg csak most jön (bár abban nincs sok reményem XD). Naruto negyedik barátnője nemsokára érkezik, neki van egy szép és jó pillanatocskája, amikor csatlakozik a bagázshoz XD Köszi az olvasást és a kritikát, és hogy kitartóan vártok rám! 

Love ya, Ayako

Dátum: 2018.06.08 23:24 [Jelentés írása]
Cím: 36. Védelmező Kritikus: csillmka Aláírt

Szia! Jajistenemdeörülök, hogy van friss!!! Most felvillanyoztad az egész napon! Nagyon jó fejezet volt. És az érettségihez csak annyit, hogy neked is sok szerencsét! Sose hagyjon el bennünket a remény 😅👍 Puszi és majd jó írást! 😘Szerző válasza:

Hello! Bocsi, hogy csak most írok, de eddig rá sem mertem nézni Myfictre XD ÉÉÉÉS Átmentem! Jó, nem a legjobb eredményekkel, de átmentem és kész. És Most...tanulok a felvételire. Fuck my life...

Örülök, hogy tetszett a fejezet, mert imádtam írni >< Olyan volt, mint oázis a sivatagban. És valóban, a remény hal meg utoljára (mert ő a gyilkos XD). Köszi a kritikát és az olvasást! Pusziii <3

Dátum: 2018.06.08 7:01 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: lelf Aláírt

Szia értem az éretségi meg a felvételi szavakat de azt irtad hogy a fejezet 2 x ilyen hosszú volt legalább azt töltsétek fel léci amt lehagytál az utolsó fejezetbőlSzerző válasza:

Tudod mit? Most teszem le a seggem és írok amennyit írok. A tanárom úgy is azt mondta, hogy ne nyúzzam meg magam. Meglátjuk még mi lesz belőle.

Dátum: 2018.05.30 7:14 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: csillmka Aláírt

Bocsánat Zavarban van Akkor te is sorstársam vagy, szóval hajrá! Az erő legyen veled KirályNevetés

Dátum: 2018.05.20 5:30 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: csillmka Aláírt

Mi történt? Miért nincsen friss? Nagyon szeretem ezt a történetet, folyamatos olvasód voltam/lennék, de nincs új rész... Remélem azért folytatod :) Bocsánatad a letámadásért. Puszi Csillmka Szerző válasza:

Egy szó: Érettségi. Illetve még egy: Felvételi.

Dátum: 2018.05.19 13:35 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

XD Megcsináltad a hetvegemet. Köszönöm. XD 😂😂😂😍

Dátum: 2018.02.26 0:05 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Amaterasu mikor adja oda Narutonak az ajándékát?

 Szerző válasza:

Te asszony, te túl jól ismersze engem XD Vagy csak megérzed az ilyesmit? XD A fejezetből levágott részben pont volt egy olyasmi jelenet, csak még korainak éreztem ><

Dátum: 2018.02.24 11:08 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: lelf Aláírt

Szia 

Érdekes volt csak kicsit rövid rem hamar lesz folytatás, már várom mit csinál orocimaru a faluba? hogy fog reagálni sakura karinra? és hogy mikor jön meg naruto menny asszonya ? és még milyen érdekes dolgokat találsz ki.

sok sikert az elkövetkező fejezetekhezSzerző válasza:

Hello!

Igazából kétszer ennyire hosszú volt ez a fejezet, de a másik felét levágtam mert még korainak éreztem. >< Orochimarunek nem lesznek jó napjai XD Sakura és Karin egyelőre jól meglesznek, mivel Karin inkább a rokonával foglalkozik egy kicsit és csak utána keres szerelmet. Naruto menyasszonya nemsokára megjön. Vagyis az egyikük XD. Érdekes dolgok? Az a Legnehezebb része a sztorinak XD

Köszi! :D

Dátum: 2018.02.21 10:32 [Jelentés írása]
Cím: 35. Harc a kígyóval Kritikus: Főnix Aláírt

Ez nagyon jó volt. Siess a folytatással. Nagyon tetszik a történet amit írsz.Szerző válasza:

Örülök, hogy annyire tetszik! Amint lehetőségem nyílik, írok még.

Dátum: 2018.02.21 6:11 [Jelentés írása]
Cím: 34. Új küldetés Kritikus: Főnix Aláírt

Elég izgalmas és fordulatos a történet. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a harc Naruto és Orochimaru közt.Szerző válasza:

Köszönöm ^^ De hát jó alapanyaggal (az anime), jól lehet dolgozni :D

Dátum: 2018.02.11 6:33 [Jelentés írása]
Cím: 34. Új küldetés Kritikus: lelf Aláírt

Szia jó lett és köszi szépen már várom a következőt

Kiváncsi vagyok hogy Misuzunak hogya és miért kell edzeni na meg hogy hogy találkoztak

Rem hamar jön a kövi sok sikert hozzáSzerző válasza:

Hello! Örülök, hogy tetszett :D Lesz majd flashback a találkozásról és később az edzésének mibenlétéről. Amint tudok, hozok még

Dátum: 2018.02.10 15:00 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.