Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 44 Kritikus: Ginny Aláírt

Szerintem még nem is láttuk ahogy Naruto a második ereklyét használja, én kiváncsian várom! Imádkozok Amaterasu-hoz, hogy minél hamarabb lássam mire képes!Szerző válasza:

Igyekszem. Most egy kissé nehéz időszakomban vagyok, szóval egyelőre nem ígérek semmit :(

Dátum: 2019.05.18 8:05 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 44 Kritikus: csillmka Aláírt

Szia! 

Most feldobtad a napom! Pont erre lesz most szükségem. Még nem olvastam el, de biztos nem fog csalódást okozni 😉 Persze örülnék neki, ha sűrűbben lennének új fejezetek (mondjuk úgy naponta... 😁), de ha nincs idő és ihlet, akkor tudok várni. A lényeg, hogy ne hagyd abba, mert számomra ez a történet a "námber van", és az is marad 😊

De nézd... Lehet velem van a baj, mert észrevettem, hogy amely történetet nagyon szeretek azt vagy abbahagyják vagy szüneteltetik úgy kb. örökre 😂, vagy ritkán jön új fejezet... De így legalább még nagyobb katarzist nyújt amikor frissités történik 😍 Bár ez a te esetedben amúgy is megvan ❤

Nos, köszönöm az új részt, remélem sikerül mihamarabb befejezned a teendőidet, és megszáll az ihlet, valamint az ellenállhatatlan vágy eme csoda írásához. 

Kellemes időtöltést, sok pihenést és sok-sok Eyes of Amaterasu írást! 

Puszi 😘

 

Dátum: 2019.04.16 13:50 [Jelentés írása]
Cím: 43 Kritikus: csillmka Aláírt

Szia! Mikorra várható folytatás? Már nagyon várom, és szerintem sokan vagyunk még így 😊 Imádom a történetet és tűkön ülve várom már ❤ Puszi 😘Szerző válasza:

Szia!

Fhu, jó kérdés. A helyzet az, hogy hirtelen minden szabadidőm elpárolgott mintha soha nem is lett volna, ráadásul éppen akkor ütött be, amikor az ihletem is ingadozott a sztoriban. Nagyon szeretnék többet foglalkozni vele, de fut ki az év a lábam alól és be akarom fejezeni a Duty and Immunity könyvem első kötetét legalább mire jön a felvételi :/

De feltölthetem azt, ami már megvan, hátha az segít ^^

Most éppen van fél órám, szóval átrágom magam rajta és feltöltöm, hátha segít.

Köszönöm, hogy ennyire kitartotok a történet mellett és őszintén sajnálom, hogy ennyire megvárakoztatlak titeket :(

Dátum: 2019.04.14 15:58 [Jelentés írása]
Cím: 43 Kritikus: lelf Aláírt

Szia  nagyon  jo lett és föleg hosszú bár ami igaz megvárattál minket vele rem a kövi is legalább ilyen lesz csak hamarabb jön.

Ami nagyon tetszett hogy most minden megkezdett esemény tovább folytatódott az isten nő  reagálása meg mindent vitt  csak igy tovább  

Hanabi szereplése a viszgán +naruto vizsgabiztoságga érdekes hangzik és akkor még nem is beszéltünk a kagek összegyüléséről ugyhogy mihamarabb jönjön a következő légyszi. 

További sok ihletet és idöt a további fejezetek megirására. 

(azért sajnálom hogy karácsonyra nem kaptunk 1 fejezetet ajándékba). 

 

Dátum: 2019.02.20 13:13 [Jelentés írása]
Cím: 26. Más idők szülöttei Kritikus: Ginny Aláírt

Hinatától, Inotól és a többiektől soha nem kapott szülinapi ajándékot?

Dátum: 2019.02.14 7:34 [Jelentés írása]
Cím: 12. Naminato Kritikus: Ginny Aláírt

Amúgy mi lett ezzel az ereklyével csak úgy eltünt a történetben lesz még jelentősége vagy Naruto csak gyakorolt rajta?Szerző válasza:

Ha Kuroi Senbonzakurára gondolsz, akkor persze, Naruto használja egészen máig, csak éppen nem nevezem nevén minden alkalommal. Ha pedig a másikra, akkor az egyelőre pihiben van, mert túl erős Naruto számára- A következő pár fejezetben már elő is hoztam volna, csak hát ugye nem lehet most feltölteni :/

Dátum: 2019.02.11 5:00 [Jelentés írása]
Cím: 2. Az alapok lefektetése Kritikus: Ginny Aláírt

Már Naruto és Sasuke is az Akadémiára jártak amikor Itachi kiírtotta a klánt.

# Újraolvasom (;Szerző válasza:

Kicsit belenyúltam az idővonalba. Jó kicsit. XD És nem csak itt XD

Dátum: 2019.02.04 8:54 [Jelentés írása]
Cím: 42. Oka van annak, hogy a Királynő... Kritikus: Ginny Aláírt

Köszi! Nagyon megkönnyebbültem! Szerző válasza:

Nem tesz semmit! Nekem ez a kikapcsolódás, az pedig mindig kell :D

Dátum: 2019.01.31 10:46 [Jelentés írása]
Cím: 42. Oka van annak, hogy a Királynő... Kritikus: Ginny Aláírt

Szia

Tudom, hogy sok dolgod van és tanulnod kell, de ugye nem hagytad abba? Már nagyon várjuk!Szerző válasza:

Szia! Két-három fejezet is készen van, csak éppen gond van most az oldalon és nem lehet feltölteni, ezért nincs :/ Amint helyrehoztuk a hibát, hozom a többi fejezetet.

Dátum: 2019.01.29 10:06 [Jelentés írása]
Cím: 42. Oka van annak, hogy a Királynő... Kritikus: lelf Aláírt

Szia köszi a választ a szülinapom dec 13.án van :) Szerző válasza:

Na hát akkor oda kell tegyem magam XD

Dátum: 2018.12.06 15:25 [Jelentés írása]
Cím: 42. Oka van annak, hogy a Királynő... Kritikus: Ginny Aláírt

Itt akkora kérdésáradat van, hogy nekem is muszáj kérdeznem: Deidara és Madara ezer éve elindultak Isobuhoz, bármilyen lassan is haladnak már nem kellett volna megérkezniük? Én személy szerint azt várom a legjobban!

Imádom a Madara X Naruto részeket + odavagyok Isobuért is!

GinSzerző válasza:

És még egy kérdés! 

Khm! Hát az úgy van...Múzsa hisztérikusan röhög a háttérben Tökéletesen pontosan meghatározott szándékaim vannak velük hangos csattanás, a múzsa leesett a székről, még mindig röhög És pontosan tudom már, hogyan fogom levezetni azt a szálat. Nem, még véletlenül sincs a fejemben három teljesen eltérő (eltérő módon, de ugyan olyan mértékben röhejes) lehetőség, amik közül nem merek kiválasztani egyet és letenni mellette a lábam. Ugyan. Én vagyok Ainz Ooal Gown, nekem minden mozdulatom 12 lépéssel az ellenségeim (a történet) előtt jár és pontosan tudom, mit fogok lépni.

Még véletlenül sem döntöttem le két tucat liter kólát a megfejtés után kutatva. Ugyan.

Múzsa: Őt ismerve úgyis kukába vágja az egészet, és inkább megkérdezi magától "Hogyan baszhatnék ki a legtöbb karakterrel egyszerre?" aztán pontosan azt fogja megírni, utána pedig tetteti, hogy sajnálja magát, amiért ekkora szadista.

Te mit csinálsz a szekrényen kívül? UZSGYI vissza.

A Madara x Naruto részek nekem is a kedvenceim (No homo, I swear I SWEAR)

Isobu pedig igazából egy imádnivaló fahéjas tekercs és így (feltartja a mutató ujját) görbüljek meg, ha hagyom Pain kezére jutni.

Múzsa: Vigyázz az ilyen fogadalmakkal, már így is elég rossz karmát vonzottál magadhoz XD

Nem mész innen! Sicc!

Köszönöm szépen a kritikát! ^^ (és bocsi az előbbiért, fogalmam sincs mi volt ez XD)

Múzsa: Őszinteségnek hívják.

Love ya so much!

Ayako

 

Dátum: 2018.12.06 7:21 [Jelentés írása]
Cím: 42. Oka van annak, hogy a Királynő... Kritikus: lelf Aláírt

Szia mindkét fejezet jó  volt bár ez lehetett volna hosszabb.

 Azt viszont meg kell hagyni hogy nem csak infoban gazdag de izgalmas is volt. Arra azért kiváncsi lennék marad e hivatalosan is a 4. Szerepére a faluban a hölgy?

Mi lesz sorával hogy döntöttél?

Ki kapja meg a fegyvereket amit most csináltak?

Eun most már naruto mellett marad?

De ami a lejobban érdekel karin mikor költözik már be narutohoz?

Sok sikert neked és a muzsád sok iklettel lásson el és hamar jönjön a kövi.

Amugy nagymelepetés volt ez a fejezet kösszönjük. 

Ui. : mivel jó voltam egész évben ezért a jézuska is hosszhatna egy extra hosszu fejezetet. + a szülinapmra is meglephetnél 1 el de nem vagyok telhetetlen

További jo munkát és boldog mikulástSzerző válasza:

Hello! 

Cheshrie nevére, mennyi kérdés! (Imádom őket, a kérdések királyak ><) Hadd tűrjem fel az ingujjam, egy két lábon járó válaszoló gép vagyok :D

Igen, Eun hiavatalosan is hozzácsapódott a Namikaze Uzumaki családhoz, bár nem fogunk vele túl gyakran találkozni, mert magának való típus. Viszont ha szükség van rá, mindig tudni fogjuk, merre lehet fellelni :D

Soranak kaputt. Amint Naruto befejezte a rituálét, tehetik is a sírba. Ezt kértétek, ezt adtam XD Amúgy sem lett volna nagy szerepe a történetben, csak ki akartam próbálni egy másik megközelítést Naruto felé. (Mint láthattuk, Sora egészen el volt szállva tőle, és nem kis tévképzetei alakultak ki róla. Imádok kísérletezni :D) 

Ki kapja meg a fegyvereket? befgogja a múzsája száját Tíz fegyver van. Narutonak és Sasukénak már van, tehát a Konoha Tizenkettő mínusz kettő... :D (Múzsa: Ne hallgassatok rá, ez hülyeség, ez nem logikus, csak álmodozik!!!)

Nem az a kérdés, hogy Eun Naruto mellett marad-e, hanem hogy Naruto igényt tart-e a jelenlétére XD (anyám, lesznek ott bakalódások)

Karin azon nyomban beköltözhet, amint elértem a sztorinak ahhoz a részéhez, ahol *spoiler*. Oh, hát persze. Megfeledkeztem a filterről... Legyen elég, hogy nem a közeljövőben, de nem is a távoliban XD

Örülök, hogy sikerült meglepnem titeket és még jobban, hogy tetszett is! (Múzsa: Persze, hogy meglepődtek barom, mikor te vagy a lustaság koronázatlan királynője) Hm? Hallottad ezt? Mintha a szél süvítene. Különös, pedig csukva az ablak.

A Jézuska megkapta a kérvényt, már csak le kell pecsételni. Nem éppen nagy a lista, szóval jó eséllyel időben sorra kerül majd. A szülinapodon is kaphatsz fejezetet, ha elárulod nekem, mikor van XD 

Köszönöm és köszönöm még egyszer!

Love ya so much!

Ayako

 

Dátum: 2018.12.06 3:23 [Jelentés írása]
Cím: 42. Oka van annak, hogy a Királynő... Kritikus: Ginny Aláírt

Szia! Boldog Mikit!

Nagyon köszönjük ez tényleg meglepetés volt! Arra gondoltam ma reggel, hogy újra olvasom a tegnapi fejezetet a buszon és erre egy újat találtam! Eun nekem nagyon tetszik kíváncsi vagyok hogyan fogják a csajok és Sasuke visszafogadni. Remélem a továbbiakban is ilyen gyorsan jönnek majd az új fejezetek XD !

GinnySzerző válasza:

Hello! Köszönöm!

Örülök akkor, hogy tetszett :D (rég nem voltam ennyire produktív ilyen rövid időn belül XD Biztos jó volt a csillagok állása XD) Eun első jelenetével TÚL SOKAT SZÓRAKOZTAM! XD Mondjuk ennek lehet az volt az oka, hogy hajnali öt órakor került wordba, de ki tudja XD És hogy hogyan fogják visszafogadni? Ha rajtam múlik, nehezen. (Ne is figyelj a múzsámra, félre beszél, nem vagyok szadista XD) Megpróbálok igyekezni a kövekezővel is ><

Love ya so much!

Ayako

Dátum: 2018.12.06 1:43 [Jelentés írása]
Cím: 41. A pokolba vezető út... Kritikus: csillmka Aláírt

Uramjézusisten!!!

Kész. Végem. Meghaltam. 

Hogy lehet, hogy ennyire, de ennyire istenkirály vagy?! Ez... Ahh... És itt abbahagyni... Te szadista! Egyszerre utállak és imádlak. Najó, inkább imádlak, csak ez a vég... This is not fair! A végén komolyan bekönnyeztem, annyira jó volt. Csak reménykedni tudok, hogy időd, energiád és ihleted engedi, hogy minél többet tudj írni, máskülönben minden olvasód szomorú lesz, de főleg én :((

Köszönöm a részt, fenomenális volt, és mégegyszer: IMÁDLAK!!! 

Puszi CsókSzerző válasza:

Hello!

Jézuska! Én? Istenkirály? Még meg kell néznem a szótáramat, de nem hiszem, hogy találna rám ez a jelző >< Mindenesetre nagyon NAGYON szépen köszönöm a pozitív feedbacket (Uram Cheshrie, túl sok bioszt tanultam a napokban, már itt is kezdem ><)!! Szadista?... Na, igen. Ez valószínűleg stimmel XD Imádhatsz is, gyűlölhetsz is, de a vasvillával csínyján ám :D

És TÁDÁ! Megjött a Mikulás! Megdolgoztam vele, bár rövid, de kétszer annyira érzelmes, mint az elmúlt kéte fejezet!

ÉN IS IMÁDLAK TITEKET!

Love ya so so much!

Ayako

Dátum: 2018.12.05 16:32 [Jelentés írása]
Cím: 41. A pokolba vezető út... Kritikus: Ginny Aláírt

Jobb lett, mint amire számítottam, azt hittem, hogy fantasztikus lesz, de ez egyenesen fenomenális lett!!!

Nagyon köszi!!! Tűkön ülve várom a folytatást és a negyediket!

Én is szeretlek XD! GinnySzerző válasza:

Hello hello!

Uh, hát ennyire tetszett? :D Köszönöm a pozitív visszajelzés!

P.S. Megjött a Mikulás! :D Remélem tetszett a kis ajándékom :D

Love ya soooo much!

Ayako

Dátum: 2018.12.05 15:03 [Jelentés írása]
Cím: 40. Gyülekező Sötét Fellegek Kritikus: Ginny Aláírt

Még mindig fantasztikusan írsz, amúgy nekem is tetszett, hogy hosszabb mint a megszokottak!

Ami a szavazást illeti:

Második szavazat: Sorra haljon meg! (Ha valahogy túléli akkor veszítse el a csakrát!!!! Könyörgöm!!!!)

Ő Akit Nem Nevezünk Nevén pedig menjen haza Narutoval ott a helye ez nem vitás!

Szeretettel: Rajongó aki nagyon várja a kövi részt! XDSzerző válasza:

Örülök, hogy tetszett a hosszabb fejezet! Azért ne szokjátok meg XD

Sorának rosszul áll a szénája. Lehet azért, mert az én csizmám is nyomja egyik oldalról XD

Ő, akit nem nevezünk nevén beköltözik a faluba. Azt hiszem végre megszabadulunk Danzotol is, mert ezt látva tuti elviszi egy szívfarktus.

Sietek a következővel, ahogy csak tudok!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.11.26 14:37 [Jelentés írása]
Cím: 40. Gyülekező Sötét Fellegek Kritikus: lelf Aláírt

Szia szerintem jól jöttek a szavak kifejezetten tetszik hogy ilyen hosszú bár bokros teendőim miatt 3 x futottam neki hogy végérd éfjek. Sora él-e hala-e nem izgat mert az eredeti sztoriba se foglkozgak vele bár talán holtan kevesebb gondot okozhag. A meg nem nevezett illető maradjon Konohába mert: - elleséget jő közeltartani

          - igy könnebben megbocsáltanak a feleségek

          - ugyis odakerül

          - mivel erős haszára lehet narutonak/konohának

          De a legfőbb okom az lenn hogy a rész/ részek amit  árok csak ez után következnek

Amugy jo volt sok infoval sok sikert a többi részhez

Ui:rem megint megszál a muzsa csokja téged és a muzsádat is és jó hamar megjön a kövi fejezetSzerző válasza:

Hello, Sweetie!

Szóval, egy halál Sorának. Látnád most a múzsámat, hogy bólogat a háttérben XD Ő az elejétől kezdve arra szavaz, hogy húzzuk ki a sorból, mert "így is jóval több szereplőd van, mint amennyivel elbírsz te sokat vállaló, mazohista-" khm, szóval érted XD A meg nem nevezett illető után régen viszket már a tenyerem, szóval örülök, hogy osztod a véleményemet. Maradjon csak Konohában, odavaló XD

Sok info. Hát igen. Most, hogy csak magamnak (és Bluenak) írom a Nagy Könyvet, ahogy mi nevezzük, és lefoglalja minden időmet, az ötletem nagy részét csak ezen két történet között tudom elosztani az időhiány miatt, így bőven van lehetőségem az újdonságokra. Ennek van értelme? Úgy érzem nincs, de tényleg így van XD

Köszönöm szépen a kritikát és a kitartást! A múzsám téged is csókoltat!

Készül a következő fejezet (bár kicsit lassan, mert viszket a kezem a komádia iránt s mindig elviszem egyfele XD)

Love ya so much!

Ayako

Dátum: 2018.11.25 5:04 [Jelentés írása]
Cím: 26. Más idők szülöttei Kritikus: Akamana Aláírt

Nem szükséges. :) 

Nekem nagyon tetszik! Őszintén szólva, ez egy szépen megirt történet, amit nem mindenhol látok. ÉS most nem hizelgek!! Tényleg! Alig van benne hiba, a történet logikus, lehet következtetni dolgokra, a kirakós darabjai összeillenek. 

A Senju előnév nagyon tetszik. :) A kedvenc részeim közé tartozik amikor mindenki Narutóékon ámul. XDDSzerző válasza:

Jaj, ez nem lesz mindig ilyen érthető szerintem XD

Csak az alapján, hogy milyen cérnaszálakba vagyok gabalyodva a friss fejezetek terén, nem fogom tudni mindig féken tartani a fantasztikus hülyeségeket, amik nap mint nap az eszembe jutnak XD Szerencsére (vagy inkább nem, nagyon nem) a zavarodottság permet egyelőre csak a fő könyvemre zuhog. XD

Örülök, hogy tetszik a Senju név. Én zabáltam az irónia miatt XD

És az, hogy mindenki Naruton ámul az egyik, ha nem A kedvenc motívumon ebben a szériában. Nem tudom honnan vettem ezt amúgy. *Khm*Ainz Ooal Gown*Khm*

Köszönöm szépen a kritikát! 

U.I. Éjjel alduni kell!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.11.24 17:21 [Jelentés írása]
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: Akamana Aláírt

Nagyon tetszik a vége, amikor Narutóék veszekednek a tanácsnál. DE UGYE NEM VÁLASZTJÁK SZÉT ŐKET???? Szerző válasza:

Drágám, amikor én írok, az ilyen egyszerű fájdalmak nem jöhetnek szóba XD

Dátum: 2018.11.24 17:07 [Jelentés írása]
Cím: 21. Levelek szerte a szélben Kritikus: Akamana Aláírt

Kérted, akko irok kritikát:

NAGYOOOOON TETSZIKIII <3

Remélem Narcsi még nem leheli ki a lelkét :)

 Szerző válasza:

Áh, ugyan XD Naruto? Meghalni? Az én történetemben? Soha. Vesszen még a gondolata is! *szarkazmus*

Köszönöm szépen a kritikáááát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.11.24 16:39 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.