Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 2. Az alapok lefektetése Kritikus: BlackY Aláírt

Üdv!

 

Rég nem írtam neked kritikát, igazából, ami azt illeti senki másnak sem (inkább amolyan ninjaként a sötétben megbújva lopakodva olvasok), de most megint megfogtál és rávettél a kritika írásra. Mivel most fejeztem be az egész animét, így ez tökéletes lesz arra, hogy pótoljam vele a hiányát.

Kicsit (nagyon, de tényleg nagyon) le vagyok maradva ugyan ezzel a történettel, de az első két fejezet kedvemre való volt, ezért folytatni fogom. Azonban nem lustálkodhatsz, mert hamar a végére érek a mostani fejezeteknek és, ha ez megtörténik kopogtatni fogok az ajtódon folytatást kérve. :)

BlackY.Szerző válasza:

Üdv!

Ember, te még élsz??? XD Nem voltam fent már Cheshrie se tudja mikor Myficten, max bedobtam egy javítatlan szóhalmazt a résnyire nyitott ajtón és már rohantam is vissza a román meg a matek meg a kémia mellé (így utólag magyarból sem ártott volna tanulni... well, more's the pity.) De most, hogy így elnézem, te aktívoskodtál :D Legalább ennyi jó legyen ebben a hétben >< És befejezted az animét? ÉS NEKIFOGTÁL ENNEK A... Cheshrie, mi az a szó, amit keresek? (történet?) Hah, engem nézel hülyének vagy az elvárásaimat? (katyvasz?) Ne sértegessük a katyvaszokat (A virágföld cserélése közben felfedezett gyökérgumó?)ööööö... close enough. Szóval nekifogtál? Hát, nem tudom mivel vettelek rá erre a döntésre, de őszintén bocsánatot kérek. I'm crying also.

És hidd el nekem, az ilyen történeteket (???) jobb egyben olvasni, mert máskülönben összefolyik a fejedben, hogy mi történt egyik sztoriban és mi a másikban (Avengers fanfices traumáim, rég láttalak titeket.)

Köszi szépen a lehetőséget, ami rászánsz a sztorira (???) és remélem nem hagylak cserben (annyira)

Love ya, Ayako.

Dátum: 2018.07.04 12:23 [Jelentés írása]
Cím: 2. Az alapok lefektetése Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Innen is...Szerző válasza:

Ne!

Dátum: 2017.10.16 10:28 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.