Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 14. A Chunin vizsga - 1.rész Kritikus: Chidory Aláírt

basszus :D itt abbahagyni :D pedig direkt vártam hogy több fejezet legyen... erre... :D áááá :D Orochimaru istenem mi lesz itt :D már elözőleg is majdnem meghalt erre most megint..... Narutonak az egész csapata odalett :/ ez nagyon nem tesz jót neki, bár az biztos hogy kellett neki ez jellemfejlődés szempontjából.... nem lehet mindig minden tökéletes....  Meg is értem Sasuke érzéseit, a megrendülést.... durva lehet felfogni, hogy szinte isteni eredetű képességeket tulajdonított Narutonak aztán meg legyőzik... ráadásul meg szembekerülnek vele...

pusz :D hamar írd meg a kövit :DSzerző válasza:

Hello! :D Nos igen, ez a kliffanger nagyon köcsög volt, de már a tegnap feltöltöttem a folytatást, szóval annyira szörnyű nem vagyok XD Vagy igen? Igen, ez volt a célom, hogy ez nem egy GOD-Naruto fic, ahol mindenre van megoldás, Narutonak meg kell tanulnia, hogy vannak erősebbek és néha csak a szerencse menekíti meg az embert, néha még az sem. Sasukénak szüksége volt arra, hogy lássa, Naruto is csak egy ember, aki nagyon keményen dolgozott, de ettől nem legyőzhetetlen. Úgy éreztem, hogy ha tovább fog nőni a szőke a szemében, akkor nem lenne logikus, hogy a riválisának tekintse, mert úgy érezné, hogy amúgy sem érheti utol soha. 

Nagyon szépen köszönöm, hogy olvastad, írtál kritikát ;D És hogy ilyen jól átlátod a sztorit. Nagyon nagyon jól esett, amit írtál :)

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.07 12:00 [Jelentés írása]
Cím: 14. A Chunin vizsga - 1.rész Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Kyaaaaaaaaa!

💖💖👏💖👌😎😍😍😍

Dátum: 2017.10.07 4:10 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.