Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 17. A Chunin vizsga - 4.rész Kritikus: Chidory Aláírt

:D piszok jó harc volt kettejük között, a visszaemlékezések meg adtak hozzá még egy kis pluszt :D és ahogy írtad eddig nem is nagyon látszott Sasuke fejlődése, mert mindig Narutohoz lett viszonyítva (aki egy isten) :D most hogy egymás ellen harcoltak jobban kiütközött, de kiváncsi vagyok mit tesz Sasuke egy olyan ellenféllel, aki elméletben az ő szintjén áll, úgy értem genin. Narutonál is mekkora durvaság volt már amikor bemutatta mit tud :D ezek után Sasuke se lehet piskóta :D talán most jár ott ahol Naruto a sztori elején.... amúgy én maradtam le vhol, vagy?... de Danzo mikor tudta meg a hogy Narutonak van doujutsuja, most az edzésnél? amúgy Sasukénak egy kicsit csapás lesz, hogy Naruto jonnin lesz, míg ő nem... bár a mostani jellemfejlődésében talán nem üti meg annyira, vagyis most reméljük nem ez lesz :D, de simán érezheti azt hogy Naruto mindig előtte lesz... ami harag, falu elhagyás stb.-t eredményez.... Gaara pedig olyan cuki :D istenem emádom a kis pofiját :D  amugy mi a bigyó ez a KRP??? és az hogy fő feleség???? légyszi magyarázzd már meg nekem :D most akkor minden klánfőnek kell plusz feleség? vagy mi a szösz??? :D és Hiashi meg Neji egy kicsit kifordult önmagából nem? bár ez lehet annak tudható, hogy az ő fejlődésüket nem követhettük annyira nyomon mint a többi karakterét....

huha ez meglepően hosszú lett :D amúgy imádom ha ezt nem írtam volna eddig :D

pusz :DSzerző válasza:

WOW, ez aztán a piszok hosszú kritika O.O YESSS! Köszönöm :D

Vacilláltam visszaemlékezések és kronológikus sorrend között, de végül ezt közelebbinek éreztem, holott a saját törvényeim szerint csatajelenetet megszakítani vétek XD Hát igen, Sasuke fejlődéséről nem sokar tudtunk, de nemsokára itt a kibontakozásának ideje, ugyanis Naru (aki egy isten XD) nem lesz ott, hogy a hátát védje. Elméletben az ő szintjén áll? :D Ahogy láttam, már olvastad a következő fejezetet, szóval tudod. Mondjuk az gonosz volt tőlem, jobb lett volna, ha Hinata és Sasuke showműsort rendez, de ismertük a körülményeket, jobb meglepni az ellenfelet a képességeiddel, mint villogtatni őket. 

Naru ugye egy isten, ezt már letárgyaltuk XD. Igen, Danzo az edzésnél tudta meg, mert Naru használta a Bölcs Módot, erdo a Ryugokugant is. nem maradtál le sehol, nyugi, a te éles szemeid mellett, még egy légy se repül a szobába észrevétlenül :D Sasuke, Naruto és a Jonin rang olyan változó, mint az időjárás, egyszer ez a tervem vele, máskor az, ezért még nem tudok biztosat mondani. 

Azt akkor itt most bevallom, hogy Sasuke nem hagyja ott a falut, ez nem az a történet :D Mondjuk nem is marad a falakon belül, de az már egy másik sztori, olvastad az eddigieket, lehet sejted is ezek után :D Gaara a kis cuki mosómedve, akinek messze több szeretetre van szüksége, mint amennyit adhatunk neki, így mindenemet beleadom ><

Na igen, most itt az ideje színt vallani XD A KRP, az az a Klán Reprodukciós Program, ergo az a lényege, hogy egy klán utolsó tagjának kötelessége biztosítani a klán fennmaradását és növekedését, ergo ha nő, akkor erős örökösöket kell szüljön (ha lehet sokat), ha férfi, akkor minimum három felesége kell legyen, akiket ha nem választ ki 18 éves korára, a Tanács és a Hokage határoz meg. Mivel Narunak két klánja van, ez neki egy fő feleség és öt mellék, Saskénak pedig (egyelőre, hehehe, majd meglátod XD) egy fő feleség és két mellék. De hangsúlyozom, hogy ez csak akkor érvényes, ha valaki a klánja utolsó tagja. És kérlek, ne hozd fel a Borutot, azt én nem veszem Canonnak XD

Hiashi és Neji. Igen, az a kettő két személyes kedvencem XD. Hiashi az óta tervezte beházasítani a szőkét a családba, amióta megtudta, hogy Naru Minato és Kushina fia, mert nagyon jóban volt velük 8az én fejemben XD). Csak kapóra jött, hogy Narutonak asszony kell nagyon sürgősen XD. Neji pedig... jujci XD. Mentális megrázkódtatások sorozata, talán kitárgyalom a sztoriban, de nem biztos >< (meg lehet kövezni, ha szeretnél)

Hát, ez is meglepően hosszú lett. :D Köszönöm szépen az olvasást és mint mindig, a tartalmas kritikát. Remélem vannak olyanok, akik olvassák a krtikákat, mert te bizony csifacsarod belőlem a krémet, ha információról van szó XD.

Love ya!

Ayako

U.I: Sorry, nem javíthatom át a hibákat, lélegezni sincs időm ><

Dátum: 2017.10.10 1:16 [Jelentés írása]
Cím: 17. A Chunin vizsga - 4.rész Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Miért kell Naru-chan életének ilyen nehéznek lennie? És miért él még Danzou?😭😭😭

Legszívesebben addig kínoznám azt a seggfejt , amíg él...Szerző válasza:

Szerintem itt nem annyira nehéz, mint az animében. Legfelebb más módon. Jah, hogy te Danzo miatt addógsz? Akkor lesznek itt még számodra meglepetések XD. Köszike, hogy elolvastad és írtál kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.09 8:22 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.