Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Chidory Aláírt

Szia! bocsi hogy eddig nem voltam, tökre el voltam havazva :D és inkább nem olvastam el, nem illene csak egy köszi a fejezetet kritika :D de most hihihi :D minden egyes részre kapsz hatalmas kritikákat :D és ha igaz, akkor elérted a legtöbb kritikát kapott történet címet :D
Sasuke remélem hamar megtudja, hogy teljesen felesleges a bosszúhadjárata... és így még van arra is esély hogy Itachi életben marad és már is egyszerűbben élesztik fel a klánt...
jaj a falu, hát tudom hogy a ninják terjesztik hogy milyen menő Naru-chan, de azért egy pillanat alatt mindenki megszereti??? remélem nem lesz ilyen egyszerű.
Szegény Hinatának el kéne fogadnia a dolgokot, úgy értem hogy ha tényleg meghal majd később azt sem fogja elhinni? bár tény itt nincs hulla, de azért durván megszállot.
El lehet képzelni hogy Ino van jobban kiakadva és nem Sakura, bár most azért jó fej volt.... még mindig nem csipem a rózsaszín fejét, de már kezd változni :D
Kisame és Itachi barátsága nagyon jól meg lett oldva, szinte olyan mintha egy külön egséget képeznének az Akatsukiban, így belegondolva tényleg csak Pein és Konan az akinek komoly küldetéstudata van, a többieknek meg csak csapat kitöltők :D
Tsunadéék meg azt se tudják mi van :D csak mennek Kisame után mint a jókislányok, mondjuk ha én lennék Tsunade én sem félnék max egy kicsit aggódnék a malacom miatt :D kicsit azért haragszom Tsunadéra hogy egyből nemet mondott, de végülis, azzal megmentette volna a fogságból, ha Itachiék tényleg ki akarnák szedni belőle a bijuut.

puszi :D olvasom tovább :DSzerző válasza:

SZIA! Hol voltál eddig? T.T Én és a múzsám szipogtunk érted, tudod?

De most itt vagy :D És több szöveggel, mint valaha >< Remélem bármi csalt el a sztoritól, most már megszabadultál tőle :D Akkor lássunk is neki :D 

Sasuke és a bosszúhadjárata egy külön kis jegyzetfecnin van itt mellettünk, és apuci (a múzsám), soha nem engedné, hogy mgefeledkezzek róla, légy nyugodt :D Itachi sorsa is más lesz, de azt nem mondom el, hogy miben más. Egy szóval sem mondtam, hogy mindenki Naru fan, az utcán kb a falu egy huszada fogadta szívélyesen, de ez is jobb a semminél :P Hinatát kissé nehezen érintette a dolog, ehhez muszáj lesz valahogy hozzászoknia, mert Amaterasu nem fog mosolyogva bólogatni, ha Naru otthon maradna miatta. Ino szegény a maga módján egész nap itatta az egereket, Sakura pedig úgy érzi, itt neki kell erősnek lenni a barátiért. 

Kisame és Itachi. Ezek ketten életem feldobói, eskü XD Majdnem jobban bírom ezt a kettőt, mint a Naru és Sasuke duó dinamikát XD Fergetegesek. Az Akatsuki tagjainak nagy része csak azért tartozik a szervezetbe, mert jó buli és kell a pénz XD Persze idéző jelben. Szegény Tsuna XD És a malac XD Gondoltam arra, hogy Kisame elsüt pár szalonnás poént, de apuci kicit erősnek érezte XD A mi drága szőke asszonykánk csak meg akarja védeni Narut a szenvedéstől, még akkor is, ha ezt csak gyors halállal teheti meg.

Puszi, megyek a következő kritikához ;P

Dátum: 2017.10.23 5:43 [Jelentés írása]
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Nem, te tényleg egy kedves, aranyos ember vagy, csak úgy osztogatod a kegyetlen sorsokat és fájdalmas háttértörténeteket, mint az utcákban elő nyanya a kemény cukrot. Az pedig tényleg teljesen rendben van, hogy a befejezetlen, lezáratlan fejezetvégekkel kánkánozol a fanok idegein. Komolyan.

 

🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚

 

Még néhány perverz emoji, csak az élvezet kedvéért.😂Szerző válasza:

Ugye, hogy angyali teremtés vagyok? ^^ (Bukott)

Dátum: 2017.10.16 10:26 [Jelentés írása]
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Komolyan Naruto már igazán meggyógyulhatna alig várom hogy elolvassam mégis hogyan lép majd szinre és hogy hogyan fogadják a többiek. De hogy nem ismerték meg a többiek ha Tsunade-sama egyböl látta kinek a fia ? Komolyan néha nem értem hogy nevezhetik magukat ép eszű embereknek. Az istennő mikor szándékozik odaadni Narutonak az ajándékát vagy ajándékait nagyon kiváncsi vagyok a reakciójára. Alig várom a következő részt mint mindig. VigyorSzerző válasza:

Hát igen, Naru nélkül nem az igazi, ugye? :D Csúnya terveim vannak egylőre, de még könnyen módosulhatnak hangulatom függvényében. Tsunade azért ismerte meg könnyen, mert Minato kb ennyi idősen Jiraya tanítványa volt és Naru szinte kiköpött apja. Tsunade pedig a falu többi tagjával ellentétben konyít kicsit a fuinjutsuhoz, ezért "nem nézett direkt félre". Azért ne felejtsd el, hogy Narut tartották a Kyuubi egyfajta reinkarnációjának és valószínűleg úgy gondolták, hogy a róka gúnyolódásból vett fel Minatoéhoz hasonló alakot. 

Ohoo, na igen, az ajándékok. Azok még messze lesznek szerintem XD Igyekszem a következővel :P Köszönöm szépen az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.16 8:52 [Jelentés írása]
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Hogy lehetsz ilyen kegyetlen??? Így itthagyni! Főni a saját levemben! 😭😭😭😭 És már megint egy lógóvég! Kami-sama  már küldi is a Shinigamit a lelkemért. Érzem.

 

Amúgy tetszett a fejezet(mint azt megszokhattuk...), szóval itt van néhány perverz emoji jutalmul. Voilá:🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚Szerző válasza:

Kegyetlen? ÉN, mind közül? Hogy is gondolhatod ezt? XD Fogalmam sincs, miről beszélsz a lógó véggel kapcsolatban, én teljesen angyalian zártam a fejezetet :) Köszönöm a perverz emojikat és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.16 8:38 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.