Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: Akamana Aláírt

Nagyon tetszik a vége, amikor Narutóék veszekednek a tanácsnál. DE UGYE NEM VÁLASZTJÁK SZÉT ŐKET???? Szerző válasza:

Drágám, amikor én írok, az ilyen egyszerű fájdalmak nem jöhetnek szóba XD

Dátum: 2018.11.24 17:07 [Jelentés írása]
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: Chidory Aláírt

Hinatától jól megkapta a magáét :D kis cukik :D Kimiko-san :D már régen volt meg is feledkeztem róla :D látszik ki az író itt :D nem felejti a karaktereit :D milyen szívás már hogy Naru-chan szinte be sem teszi a lábát a faluba Danzot már meg is kell keresnie.... kis ganéság emberke ...
ezek az edzések :D alapból lehetetlen lenne megcsinálni aztán úgy dobálózunk vele :D folyton egyre több és több :D attól függetlenül hogy nem vagyok Sakura párti vele is lehetett volna kezdeni vmit... szinte semmi értelme hogy ott van az animében... folyton csak nyavajog és elbénázza a dolgokat.... de majd itt őt is felhúzod mint Hinata-himét :D
az idézett állat kinézetét jobban leírhattad volna, bár ha úgy néz ki ahogy egy Seiryu szokott akkor oké :D Genbu Byakko Suzaku is lesz? :D láttad a Fushigi Yuugit? :D kiakasztó az öreg tanács meg Danzo, egyszerűen legjelennek a a jelenetekben és máris kiakadok :D Tsunade-samával kár hogy nincs meg az a kapcsolat legalábbis egyelőre mint ami az animében volt, az hogy szeretik egymást és szinte a nagymamájának tekinti... :) és ráadásul mibe csöppent bele :D Naruto és a fafejű civilek tanácsa mondhatni tűz és víz :D kicsit se lényeges hogy ő mentett meg mindenkit.. áááá öljük meg :D tisztára logikus :DSzerző válasza:

Hinata egy igazi megbecsült feleség lesz XD (démon asszony XD) Ugye, milyen rég láttuk már Kimiko-sant? Eleinte meg akartam ölni az ostrom alatt, de nem akartam még egy ostorcsapást mérni Naru hátára, van éppen elég baja így is. A mi istenkénk a halálban sem felejti a kötelességeit, amint lehetősége nyílik, rohan teljesíteni őket :P Igazi jó ninja. 

Ismered a mi kis madárkáinkat. Nem tudják, hogy lehetetlen, ezért megcsinálják XD Sakura igen, ezt ismét megkaptam XD Nyűgölöm, mit lehetne kezdeni a kislánnyal, de most nézz rá. Naru és Sasuke az animében adott alapokat, amivel dolgozzak, de most komolyan. Talán majd a kéősbbiekben, ha Tsuna-shisho végre kitanította. Hátha a Naruval megszokott edzés kicsit jobban a sarkára állítja. Mondjuk az animében legalább gyógyított, de akkor is maximum három alkalommal olyasvalakit, aki érdekelt is XD

Az idézett állatokat le akartam írni, de miután a múzsám már a hasát markolva röhögött ki, felhagytam a próbálkozással, és a netre meg a képkeresőre bíztam a munkát. A fanfictionok előnyei.  Minden idézett állat lesz. Nem láttam, de utána nézek :D Tsunade és Naru nagyon is sajátosan jó kapcsolatot építettek ki, de messze nem volt idejük rá rendesen, majd látni fogod, miért. Danzo csak Danzo, valamerre el kell nézni neki XD 

Terveimben áll, hogy Naru álltal megnevelem a civil tanácsot, de nem akarok nagyon elmenni politikai irányba, az kis híján megfojtotta a Duty and Immunity-t is. Ketyós embereknek minden logikus XD

Köszike a hosszú kritikákat!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.23 7:26 [Jelentés írása]
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Ez egy jó történet, nem lesz olyan, hogy nem olvasom a kövi részt(kivéve, ha megbukom félévkor, de az egy másik történet...). És amúgy... HIASHI!!! Egy kúria?!?! EGY KIBASZOTT KÚRIA?!?! TÉNYLEG????Szerző válasza:

De, hidd el, ha valaki képes elcseszni, az én vagyok XD Tessék ám tanulni is, mert ha a jegyek róvására megy, akkor nem lesz több! És igen. Egy ki-be-baszott kúria. Nem ismerünk mértéket.

Dátum: 2017.10.20 7:08 [Jelentés írása]
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Nagyon nagyon nagyon kiváncsi vagyok a kövire és nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan hozod a részeket mindig feldobod vele a napomatNevetésSzerző válasza:

Juj, a kövi miatt nagyon el fogtok verni, jó eséllyel ezzel fogom elveszteni az olvasóim felét >< Örülök, hogy sikerül mosolyt csalnom az arcodra, pusztán ezért megéri :)

 

Dátum: 2017.10.20 4:51 [Jelentés írása]
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: lelf Aláírt

Szia érdekes rész volt már várom hogy többet megtudjunk atról a nyaklánról. 

Izgalmasnak tünik a hinata, sasuke csapat is kiváncsi vagyok kiket fognak elöször vezetni. Amugy sikamaru vagy más nem lett chunin?

Ha a civil tanács ilyen rosszul fogata hinata és naruto eljegyzését mit fognak szolni Inohoz vagy Ankohoz vagy a maradék 3 hoz.

Ui:ha a Hyuuga hozományként agy egész rezidenciát épit mit kap a többiektől?

Főleg egy bizonyos szadista kunoicsitől Vigyor

 Szerző válasza:

A nyaklánc az a későbbiek kelléke, de itt már szükséges volt bevezetni az istennő gyér szereplése miatt. 

A Sasuke és Hinata csapat egyik örök kedvenc, viszont egy ideig nem próbálhatják ki egymás társaságát, mert *SPOILER* és e miatt egy darabig csapatot sem fognak tudni vezetni XD Mivel csak Naru, Hime és a holló szerepeltek, így a többieknek nem nagyon volt esélyük bizonyítani. Majd legközelebb.

A civil tanácsnak azt tanácsolom, hogy üljön le a seggére, mert amikor Naru *SPOILER*, akkor aztán lesz hadd el hadd.

A Hyuugák, mint mindig, kicsit túllőttek a célon XD

Köszönöm szépen az olvasást és a kritikát! És bocs a spoilerért, a következő fejezet után érteni fogod... meg a véremet kívánni XD

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.19 14:20 [Jelentés írása]
Cím: 25. Új szerepkörök Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Hozod a szokásos formádat (😂😂), de legalább nem olyan szörnyű a függővég. Sőt, szinte észrevehetetlen.

 

És mi az, hogy te terjeszted?!? Szerintem ha egyszer találkoznánk igazán meglepődnél. De tényleg.Szerző válasza:

Na, ugye hogy kíméletes is tudok lenni XD Mondjuk igazából nem , olyan szétcseszést fogok csinálni XD

Kíváncsi vagyok mikor jön el az a pillanat, amikor azt mondjátok: Ez faszság, aztán többet nem olvassátok XD

Hm, talán a következő fejezetben. Már tudom is, hogy mivel akasszalak ki titeket *gonosz Devon mosoly*

Love ya~

Ayako

 

Dátum: 2017.10.19 13:07 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.