Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Máskor is!(XD)

Egyébként küldeném hálámat még a részért, mert már nagyon unatkoztam. És megint.XD Nem baj, majd megéri.

Dátum: 2017.12.08 13:17 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: lelf Aláírt

Szia  

Nem lett túl izgalmas de érdekes volt nekem nagyon tetszett bár kicsit rövidre sikeredett. KIvácsian várom a folytatást na meg persze az ÚJ ereklye "bemutatását" na és persze az istennő újabb feltünését. Sok sikert a folytatáshoz.

UI: Ezt a fegyvert honnan vetted? igazából még nem hallottam róla

Dátum: 2017.12.08 2:30 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Mikor lesz a következő remélem most nem olyan sokára és visszatérsz a régi idöközönkénti frissitéshez. Az ereklyének mi a különlegessége mármint az ujonnan megszerzetnek? Naruto sérülése a valóságban is látszott, vagy csak az elméjében? És a legfontosabb kérdés : mikor lesz a következő??????? Szerző válasza:

Szeretnék visszatérni, de az egyetemre való felkészülés kiszipolyoz, pedig még érettségim sincs XD Szóval arra is gyúrhatok. Az új ereklyét a következő felyezetben óhajtom bemutatni, ha valahogy a múzsám is méltóztatik rábólintani -.- Ugyan már, tudat boxot kapott, attól még nem indul meg az orra vére XD Köszi szépen a kitartó várakozást és a kritikát!

Dátum: 2017.12.04 8:51 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

NO. #1 Fan jelentkezik!

Megvárattál! 😭😭😭 Nem mondom, hogy megérte, mert nem, de nem vagyok csalódott. A fejezet jó. Nagyon jó. Viszont még sok-sok, nagyon gyors feltöltésre van szükségem, hogy kiheverjem az eltelt időt.*drámai*Szerző válasza:

Hello. Bocsi a kései válaszért, még mindig el vagyok havazva ><

Hát, legalább nem vagy csalódott XD Az a bajom ezzel a sztorival, hogy a múzsám is csak a vállát vonogatja, ugyanis a sztori nagy része egyenesen fojtogatóan hat rám XD Szeretnék, tényleg többet foglalkozni vele, de nemsokára nyakamon az érettségi és a felvételi, arra pedig rá kell gyúrjak. Köszi szépen, hogy kitartóan vártál és kritikát is írtál!

Dátum: 2017.12.03 13:51 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.