Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 32. Az új fegyver Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

*Yahiko

Dátum: 2018.01.25 9:35 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Máskor is!(XD)

Egyébként küldeném hálámat még a részért, mert már nagyon unatkoztam. És megint.XD Nem baj, majd megéri.

Dátum: 2017.12.08 13:17 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: lelf Aláírt

Szia  

Nem lett túl izgalmas de érdekes volt nekem nagyon tetszett bár kicsit rövidre sikeredett. KIvácsian várom a folytatást na meg persze az ÚJ ereklye "bemutatását" na és persze az istennő újabb feltünését. Sok sikert a folytatáshoz.

UI: Ezt a fegyvert honnan vetted? igazából még nem hallottam róla

Dátum: 2017.12.08 2:30 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Mikor lesz a következő remélem most nem olyan sokára és visszatérsz a régi idöközönkénti frissitéshez. Az ereklyének mi a különlegessége mármint az ujonnan megszerzetnek? Naruto sérülése a valóságban is látszott, vagy csak az elméjében? És a legfontosabb kérdés : mikor lesz a következő??????? Szerző válasza:

Szeretnék visszatérni, de az egyetemre való felkészülés kiszipolyoz, pedig még érettségim sincs XD Szóval arra is gyúrhatok. Az új ereklyét a következő felyezetben óhajtom bemutatni, ha valahogy a múzsám is méltóztatik rábólintani -.- Ugyan már, tudat boxot kapott, attól még nem indul meg az orra vére XD Köszi szépen a kitartó várakozást és a kritikát!

Dátum: 2017.12.04 8:51 [Jelentés írása]
Cím: 31. A tesvériség nem vér függő Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

NO. #1 Fan jelentkezik!

Megvárattál! 😭😭😭 Nem mondom, hogy megérte, mert nem, de nem vagyok csalódott. A fejezet jó. Nagyon jó. Viszont még sok-sok, nagyon gyors feltöltésre van szükségem, hogy kiheverjem az eltelt időt.*drámai*Szerző válasza:

Hello. Bocsi a kései válaszért, még mindig el vagyok havazva ><

Hát, legalább nem vagy csalódott XD Az a bajom ezzel a sztorival, hogy a múzsám is csak a vállát vonogatja, ugyanis a sztori nagy része egyenesen fojtogatóan hat rám XD Szeretnék, tényleg többet foglalkozni vele, de nemsokára nyakamon az érettségi és a felvételi, arra pedig rá kell gyúrjak. Köszi szépen, hogy kitartóan vártál és kritikát is írtál!

Dátum: 2017.12.03 13:51 [Jelentés írása]
Cím: 30. Isten VS Követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Miért nincs rééééééész??? Annyira üres így az életem!! 😭😭😭😭😭😭Szerző válasza:

Becsszó, le vagyok ülve írni, de éppen az FGD időszaka van és minden időmet elveszik ( FGD=Five Great Demon = Öt Nagy Démon=Témazárók)

Dátum: 2017.12.02 0:38 [Jelentés írása]
Cím: 30. Isten VS Követ Kritikus: Chidory Aláírt

:D Pein nagyon kihozta a nyugodt hangulatából Naru-chant :D szegénynek pont az utolsó pillanatban jött meg az isteni szikra...
és ismét elérkeztünk a mentsük meg Narutot akcióhoz :D de most nem a konoha csapat lesz, hanem Uchia csapat :D azt hiszem nagyon csípem Kisamet :D az animében tökre közönbös volt, de itt... nagyon állat vagy inkább cápa :D
és hát persze hogy itt van Madara is :D nem is értem miért felejtkezdtem meg róla... remélem hamarjában megmentik Naru napbarnított popóját :D

puszi :D

Dátum: 2017.11.20 5:23 [Jelentés írása]
Cím: 30. Isten VS Követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Mindenki simán elsunnyogna Naru-channal és DuckButtHair-rel,  ha az ő sztorijuk lenne, erre még sem dicsér, hogy akciót kérek, csak azt mondja, hogy nem ritkítja az Akatsukit! Brühühü...😭😭😭😭

Amúgy én is szeretem úgy az egészet, de... Nekem Hidan és Kakuzu olyan irritáló. Mármint... Oké, őket is szeretem, és semmi bajom velük... Kis dózisokban. Ráadásul"halhatatlanok", mekkora lenne már, ha Naru-chan lenyomná őket!

Dátum: 2017.11.18 4:26 [Jelentés írása]
Cím: 30. Isten VS Követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Histori Makeeer!!!

😂😂😂😂

Remélem, hogy Naru-chan jól seggbe rúg valakit, megszerzi az ereklyét, súlyos károkat okoz és kiszabadítja DuckButtHair-t. Az se lenne kár, ha kinyírna valakit az Akatsukiból. Mondjuk Kakuzut vagy Hidant. Ez a kettő mindig is irritált. *Kiskutya Szemek*Szerző válasza:

Édet Ittenkém!! Hát hogy lehet azokat utálni?? XD Személy szerint én kérem szépen az egész Akatsukit (leszámítva Obitot és Fekete Zetsut) a fejembe traccsolni, mert ha egy őrült képes ilyen ötletekkel előállni, akkor mire képes 11? XD De eskü, imádtam majdnem minden tagját >< Éppen ezért nem fogom ritkítani a tagokat :P Főleg, hogy kidobtam a játékból az Edo Tenseit.

Dátum: 2017.11.17 13:47 [Jelentés írása]
Cím: 30. Isten VS Követ Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Én tudtam én tudtam látod megmondtam hogy elfog menni.

Jo volt meg minden ez a rész de remélem Narutonak  lesz valami zseniális terve és nemcsak hogy kijutnak de történelmet írnak na jó az is elég ha megszerzik az ereklyét és épségben megusszák és lehetőleg Naruto megint erősebb lesz. Várom a kövit. :)

 Szerző válasza:

XD Tudtad jól tudtad :D

Élvezem, hogy amikor baj van, akkor "hát ez jó meg fasza, de azért ne bántsd őket pls" XD Hogy lehettek ennyire konfliktus kerülők?

Cheshrie: Mondja ezt az, akinek a való életben évek óta nem volt veszekedése.

*szemforgatás* Szólt Szilárd a szarkazmus szarka -.-

Anyway XD Történelmet írni? Az még egy picit odébb lesz XD Egyelőre elégedjünk egy az ép bőrükkel egy erekléyvel és egy *spoiler*, jah, hogy még nem lehet ezt elmondani. Ok XDD

 

Dátum: 2017.11.16 11:10 [Jelentés írása]
Cím: 1. Az istennő követe Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Mikor lesz rész? Nem mintha nyafogni akarnék de aztán el fog menni az ihlet ha sokáig húzod halasztod vagy elfogod felejteni vagy valamiért törlődni fog vagy történni fog valami ami miatt nem fogod befejezni. És ezzel cserbenhagyod a végtelenségig hű olvasoidat. Ami arra fogja őket késztetni hogy magátol az őrület megtestesítőjétöl kérjenek segítséget a bosszújuk beteljesítéséhez.

 Szerző válasza:

Apuci egyes számű szabálya: Nem öljük meg a gyermekeinket. XD De viccen kívül. Rég nem botlottam akkorát, mint ezzel a történettel. Cheshrienek egyenesen síhatnéka van, ha szóba hozom. XD Neki az a véleménye, hogy addig kéne engem seggbe rúgni, amíg megszáll az ihlet, és van egy olyan érzésem, hogy ezzel ti is így vagytok. De figyelj. Jó fej leszek, leülök írni, meglátjuk, mi sül ki belőle. A probléma csak az, hogy holnap ötkor kelek, szóval legfeljebb két órán van az írásra XD Arról nem is beszélve, hogy ma is ötkor keltem. Kívánj szerencsét XD

Dátum: 2017.11.15 11:29 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Amúgy, ez most jutott eszembe, de szerintem a Narák tárt karokkal fogadnák Kuramát, amennyit alszik... Hmm... Nara Kurama... Ötlet a köbön, írom a sztorit.😂😂😂Szerző válasza:

Nara Kurama... hm XD Nem hittem volna, hogy Kami képes ilyen tökéleteset alkotni XD

Dátum: 2017.11.13 10:25 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: Chidory Aláírt

Hali! végre itt :D
bírom az olyan jeleneteket amikor bemutatod, ők mennyire menők :D és Kurama már megint okosabb :D Naruto meg megy a feje után, mert ha egyszert kitalált vmit akkor annak ugy is kell lennie, ha törik ha szakad...
a jel a nyakán, reméltem, nem fog látszani mindig... nem tudom, hogy képes elviselni, bár ez lehet az elfogultságának köszönhető, teljesen bele van szerelmesedbe az istennőcskébe....
és megjelent az isten is a színen :D csak nehogy tényleg besértődjön Naru-chanra :D
ha Kurama nem róka lenne elmenne macskának :D
a Peinnel való találkozásból, remélem kihozol vmi megdöbbentőt :D bár Narutot ismerve tuti nem csak az lesz, hogy harcolnak egy kicsit és mindenki megy haza :D

puszi :DSzerző válasza:

Hali!

Hidd el, én is bírom XD Azokért élek XD Kurama ravasz, akár egy róka, ez csak természetes :D Naru pont olyan ezen a téren, mint az anyja, mégis mit vártunk? :P A jel a nyakán egy olyan ötlte volt, amiről legalább hárman próbáltak lebeszélni a múzsámat is beleszámítva, de egyszerűen fétisem a megbélyegzés XD Még szép, hogy belezúgott, mint vak ló a szakadékba, szerintem még büszke is a tetkóra XD Igen, itt a másik isten is XD Egy Clash of Gods rendel. Kurama egy az egyben Narának való. Mindenki megy haza? Azt nem hinném cukorfalat XD

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.11.12 15:07 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Enyém volt a századik kritika!!! Yass!!

Dátum: 2017.11.10 9:22 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Mindnek!😂😂😂😂

 

Igazából jó rész lett, bár ha annyiszor kapnék száz forintot, valahányszor függővéget nyomtál az orrunk alá, gazdag lennék.😂😂😂 És most gyakorlatilag itt pattogok egyhelyben, hogy mikor jön a következő réééész??Szerző válasza:

Wow, történelmet írtál az oldalon! O.O Gratulálok :D Ugyan, legfeljebb egy kólára telne belőle. Egy konténer kolára. 

Dátum: 2017.11.10 9:21 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: lelf Aláírt

Szia bocs de szerintem ez most nem volt olyan jo a legizgibb rész volt a 4 es gyillkoság. Bár gondolom ilyen is kell bár rövid volt kicsit. Rem a kövi kárpotol minket.

Amugy kiváncsi vagyok naruto másik 2 feleségletőségében Shion vagy Shizuka benne van? Szerző válasza:

Szia! Köszönöm szépen az őszinteségedet! Tudom, hogy nem lett valami fényes, viszont én is és a múzsám is ki vagyunk készülve XD. Örülök, hogy legalább egy mozzanatot találtál benne, ami teszett. Mindent megteszek, hogy a következő élvezhető legyen és remélem sikerül kárpótolnom téged ;)

Igen, mindketten ott vannak, Shion bizonyosan, de Shizukán még gondolkozok. Köszönöm szépen a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.11.10 2:01 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Ne már pont a legizgisebb résznél hagytad abba. Remélem most Naruto nem fogja napokig az ágyat nyomni. És nagyon megsérülni sem ha jok a sejtéseim egy ereklye az ami oda vonza vagy nem tudom. Várom a kövit.Szerző válasza:

Elnézést a függővégért, de a múzsám azt mondta, még egy szó és előveszi a kötelet, így hagynom kellett. Már megvan a tervem a harcra, és bár nagyon szeretem leamortizálni a kedvenc karaktereimet, azért én sem vagyok kőszívű. Még Cheshrie eldönti, hogy mi lesz. És beletrafáltál, egy ereklye hívta magához :D

Köszönöm a kritikát! Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.11.09 23:38 [Jelentés írása]
Cím: 29. Az isten és a követ Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

💓💓💓💓💓💓💓

 

A tanulás fontos, de üzenem a tanárodnak, hogy a tudja mit a tudja hova...Szerző válasza:

Csak egy kérdés: Melyiknek a tizenháromból? XD

Dátum: 2017.11.09 23:33 [Jelentés írása]
Cím: 28. A háború lecsengése Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Messzebb van a feltöltés. Nagyon messze...

 

 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭Szerző válasza:

Eskü, olyan szívesen írnék, de most egy tonna stressz van rajtam. Már fél éve megírt fejezeteket töltök fel, hogy ne legyek teljesen üresbe, de végem van. Valahogy egyszerűen nem jón, pedig nem lenne unalmas, de mégsme tudom rendesen megfogalmazni. Ne haragudjatok T.T

Dátum: 2017.11.06 9:23 [Jelentés írása]
Cím: 1. Az istennő követe Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Rájöttem hogy már csak öt db. kritika kell és meg lesz a 100 ennek örömére igazán hozhatnál egyszer dupla fejezetet. Nevetés

Dátum: 2017.10.31 14:45 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.