Kritikát kapja: Eyes of Amaterasu
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 24. Ijesztő felfedezés Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Az a te bajod, hogy nem bírsz a lelkiismereteddel! Biztos a sok, frusztráltságba belehalt fan miatt. Mind öngyilkos lett, amikor nem jött a rész. Aztán feltámadtak, csakhogy meglássák a függővéget és kínjukban felvágják az ereiket.😢😭

Viccet félretéve, jó rész lett és jobbulást.

 

💉💼(Oltáska😂😂😎)Szerző válasza:

Rég volt már, hogy ilyen facepalm csattant a fejemen. Az oltáska megcsinálta az estémet XD Ám örülök, hogy tetszett :P

Dátum: 2017.10.18 9:13 [Jelentés írása]
Cím: 24. Ijesztő felfedezés Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Nem beteg vagy, hanem szadista. Méghozzá nagyon. Élvezed a fanok szenvedését és halálsikolyait, majd az utolsó pillanatban tolod eléjük a következő részt. Tiszta Tartarosz...

Dátum: 2017.10.18 9:07 [Jelentés írása]
Cím: 23. A Godaime Hokage Kritikus: Oriental Aurora Aláírt

Imádom ❤ és jobbulást😉Szerző válasza:

Köszönöm szépen. Mindkettőre :D

Dátum: 2017.10.17 8:21 [Jelentés írása]
Cím: 23. A Godaime Hokage Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Kegyetlen.Szerző válasza:

Nem vagyok kegyetlen, bár nem tudom, meddig fogom tudni még ezt tagadni XD

Dátum: 2017.10.17 6:47 [Jelentés írása]
Cím: 23. A Godaime Hokage Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Hát ezt nem hiszem el te tényleg kikészíted az olvasokat , ez volt az eddigi legizgalmasabb rész legalábbis szerintem bár pontosan nem értem hogyan élhet valaki félszivvel de gondolom ezt majd a következő részben kifejted hogy érthetöbb legyen. Végre felébredt remélem mostmár inkább ő lesz aki tanitja sasukét és vissza veszi a szerepét a faluban is. Változatlanul imádom és a kedvencem bár nem értem miért irom ezt is mindig ide de mindegy , alig várom a következő részt.VigyorSzerző válasza:

Én nem készítem ki az olvasókat, fogalmam sincs, hogy miről beszéltek mindannyian. Bár Cheshrie bölcs mondása mindig az volt, hogy ha többen állítják az ellenkezőjét, formáld át a véleményed, hogy azt higgyék, egyet értesz velük... Bár ezt lehet nem kellett volna elmondani XD Később megmagyarázom a fél szív dolgot, de meg fogtok dobálni száraz cicakakával XD Lassan megpróbálom visszapasszoltatni a régi szerepébe, legalább is ami a Konoha 12őt illeti, a falut azért kiforgatom rendesen XD.

Egyelőre még lázam, illetve fej- és hasfájásom van, de azért igyekezni fogok a következővel :D

Köszi szépen az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.17 5:50 [Jelentés írása]
Cím: 6. A csengő teszt Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

...és kész. Ez volt az utolsó, mostmár mindenhol van kritika!!!!👏👏

 

 

Bocsi, de unatkozom és nincs életem...😂😂😂😂😭😭😂😢Szerző válasza:

Nekem pedig most már hivatalosan is jó kedvem van XD Ezekkel feldobtad a reggelemet XDDDd Amúgy no para, nekem sincs.

Dátum: 2017.10.16 10:30 [Jelentés írása]
Cím: 5. Az akadémia vége Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

... és innen is, hát ez hihetetlen...Szerző válasza:

Ugye milyen hihetetlen? XD

Dátum: 2017.10.16 10:29 [Jelentés írása]
Cím: 4. Az akadémiáig vezető út Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

...és innen is...Szerző válasza:

OK, mindegy...

Dátum: 2017.10.16 10:29 [Jelentés írása]
Cím: 3. A kézbesített ajándék Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

...meg innen is...Szerző válasza:

Neeeeeeeee!

Dátum: 2017.10.16 10:28 [Jelentés írása]
Cím: 2. Az alapok lefektetése Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Innen is...Szerző válasza:

Ne!

Dátum: 2017.10.16 10:28 [Jelentés írása]
Cím: 11. Első vér Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Hukk, lemaradt egy kritika...Szerző válasza:

Ne. Pls.

Dátum: 2017.10.16 10:27 [Jelentés írása]
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Nem, te tényleg egy kedves, aranyos ember vagy, csak úgy osztogatod a kegyetlen sorsokat és fájdalmas háttértörténeteket, mint az utcákban elő nyanya a kemény cukrot. Az pedig tényleg teljesen rendben van, hogy a befejezetlen, lezáratlan fejezetvégekkel kánkánozol a fanok idegein. Komolyan.

 

🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚

 

Még néhány perverz emoji, csak az élvezet kedvéért.😂Szerző válasza:

Ugye, hogy angyali teremtés vagyok? ^^ (Bukott)

Dátum: 2017.10.16 10:26 [Jelentés írása]
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Komolyan Naruto már igazán meggyógyulhatna alig várom hogy elolvassam mégis hogyan lép majd szinre és hogy hogyan fogadják a többiek. De hogy nem ismerték meg a többiek ha Tsunade-sama egyböl látta kinek a fia ? Komolyan néha nem értem hogy nevezhetik magukat ép eszű embereknek. Az istennő mikor szándékozik odaadni Narutonak az ajándékát vagy ajándékait nagyon kiváncsi vagyok a reakciójára. Alig várom a következő részt mint mindig. VigyorSzerző válasza:

Hát igen, Naru nélkül nem az igazi, ugye? :D Csúnya terveim vannak egylőre, de még könnyen módosulhatnak hangulatom függvényében. Tsunade azért ismerte meg könnyen, mert Minato kb ennyi idősen Jiraya tanítványa volt és Naru szinte kiköpött apja. Tsunade pedig a falu többi tagjával ellentétben konyít kicsit a fuinjutsuhoz, ezért "nem nézett direkt félre". Azért ne felejtsd el, hogy Narut tartották a Kyuubi egyfajta reinkarnációjának és valószínűleg úgy gondolták, hogy a róka gúnyolódásból vett fel Minatoéhoz hasonló alakot. 

Ohoo, na igen, az ajándékok. Azok még messze lesznek szerintem XD Igyekszem a következővel :P Köszönöm szépen az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.16 8:52 [Jelentés írása]
Cím: 22. Az ismerős páciens Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Hogy lehetsz ilyen kegyetlen??? Így itthagyni! Főni a saját levemben! 😭😭😭😭 És már megint egy lógóvég! Kami-sama  már küldi is a Shinigamit a lelkemért. Érzem.

 

Amúgy tetszett a fejezet(mint azt megszokhattuk...), szóval itt van néhány perverz emoji jutalmul. Voilá:🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚Szerző válasza:

Kegyetlen? ÉN, mind közül? Hogy is gondolhatod ezt? XD Fogalmam sincs, miről beszélsz a lógó véggel kapcsolatban, én teljesen angyalian zártam a fejezetet :) Köszönöm a perverz emojikat és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.16 8:38 [Jelentés írása]
Cím: 21. Levelek szerte a szélben Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

A Duty and Immunity volt eddig a kedvencem mert nagyon tetszik Ayako karaktere bár nem csak ebbe a történetedben de ebben nagyon főleg hogy az őrület istene az apja bár nem vérszerint hanem lélek szerint van ennek értelme? Na mindegy a lényeg hogy olyan alaposan kidolgoztad hogy ebböl filmet is forgathatnának. De tekintve hogy a Naruto az egyik kedvenc animém amiről imádok történeteket olvasni főleg ha egy erő okos Naruto van benne akkor szinte késztetést éreztem rá hogy ez legyen a kedvencem :) :) :) .

 Szerző válasza:

*szipp-szipp* Fene, miért van itt ennyi hagyma? T.T

Fel sem tudod fogni, mennyire jól esett olvasni, hogy szereted azt a sztorit. Azok után, hányszor megkérdőleztem magam, pont ebben a két témában, hogy Ayakonak főszereplőnek való-e a karaktere és hogy nem-e bosszantja az embereket, hogy Cheshrie az apja T.T És erre azt írod, hogy ez tetszik benne.... Azt a mindenségét... Azt hiszem, neked hölgyem, ezért a kommentedért kétszer annyira fogok dolgozni ezen a sztorin. Érted és az összes többi olvasómért.

Imádlak titeket, egyszerűen imádlak! Ölelést mindenkinek!

Köszönöm, tényleg könyszönöm!

Ayako

Dátum: 2017.10.15 9:43 [Jelentés írása]
Cím: 21. Levelek szerte a szélben Kritikus: Chidory Aláírt

Elkezdtem azon gondolkodni mi sülhet el balul a Naruto és Tsunade akcióban :D és jaj nem fogod egyszerűen megoldani mi??? :D
A KRP-re visszatérve, mivel Hinata a fő feleség születik egy gyerekük nevezzük A-nak ő fogja örökölni a Hyuuga, Uzumaki és Namikaze klánok vezetését... tehát itt már nem kettő, de három klán lesz az irányítása alatt.... Az Inotól született gyereke, aki B ő meg örökölni fogja a Yamanaka klánt... tehát, ha összeszed még pár csajt egész Konohába Naru-chan utódai öröklik a fő klánokat tahát mindenki egy nagy klánba fog tartozni??? :D így gondoltad?
De ha minden gyereke tagja a Namikaze Uzumaki klánnak akkor van egy saját plusz klánuk azon kívül, amit örökölnek igaz? és ha ezt nézzük akkor a legidősebb gyerek minden oldalról klánörökös lesz míg a többi tesó nem... ami feszültséghez vezethet főleg ilyen nagy klánoknál....
bár a végére megint belekeveredtem :D mind1 :D végülis ez még soká lesz...Szerző válasza:

Nem biza! XD Én nem az az ember vagyok XD

Ám érdekes, hogy pont a KRP keltette fel ennyire az érdeklődésedet :D Megvallom, ez nem annyira egyedi ötlet, mint amennyire gondolod, a KRP nagyon gyakori a hasonló tematikájú angol sztorikban, és mindenki úgy írja meg, ahogy neki éppen jól esik, a saját szabályaival. Viszont itt nagyon jól beletrafáltál az én gondolatmenetembe.  Igen, Hinata első gyermeke lesz a három klán feje, a többiek pedig ha van saját külön klánjuk akkor annak a fejei, ha nem akkor a többiekhez hasonlóan csak részt fognak venni a két fő klán, a Namikaze és az Uzumaki vezetésében. Ennek a kettőnek a vezetőségét úgy képzeld el, mint a Konoha tanácsot. Hinata elsőszülöttje olyan, akár a Hokage, a többi klán tagok első szülöttjei, mint a shinobi tanács tagjai és a az összes többi gyerek mint a civil tanács. Persze ez nem aktuális, amíg Naru életben van :P

Utána még meglátjuk mi lesz :D

 

Dátum: 2017.10.15 5:58 [Jelentés írása]
Cím: 21. Levelek szerte a szélben Kritikus: Chidory Aláírt

oké, Danzot ismét utálom :D szegény konohai 12, hogy kiakadtak bár Sakura jellemét jobban ki lehetett volna bontani, mert alapból nem csipem, nem utálom, de vhogy egy nagyon idegesítő karakter, aki itt változni látszik, csak mivel keveset szerepel nehéz megitélni, ugyanúgy mint Hiashinál
és ismét feljött a KRP na már most ezen már gondolkoztam, ha megnézzük Inot például ő is klán örökös nem? tehát akkor ha Narutonak és Inonak lesz gyereke az most Namikaze klánhoz fog tartozni vagy a Yamanakához? vagy mindegyikbe? ez kérdés a Hyuugánál is bár ott érthető, de ha mondjuk tényleg összeszed még pár klánörököst akkor a gyerkek hogyan és mit fognak örökölni?? :D
fura ez a helycsere... Sasuke megy Jirayaval...
kitörölte a létezésből??? :D ilyet is tud??? :D amúgy jól összejönnek majd.... mennek előkeríteni Tsunadét erre mindenki ott lesz :D mekkora meglepetés lesz már mire hoznak egy Hokagét meg Narutot :D

puszi :DSzerző válasza:

Danzo, Danzo, Danzo. Szedd már össze magad fiam *lemondó fejcsóválás* XDDDDDDD Hát igen, ha úgy vesszük az anime alapján Naruto az első AKV ninja az életükben, természetes, hogy megrázta őket. Sakura jellemének kibontását nem akarom elsietni, mert megvallom, még nem tudom pontosan, hogy mit kezdjek vele azon túl, hogy Narun keszteül akarom Sasuke asszonyává tenni XD Hiashi jelleme legfeljebb a tanácsüléseken lehet kifejtve, vagy a családi vacsorákon.

A KRP ez a része is elmagyarázást igényel, érthető. Akkor kifejtem *kiropogtatja az ujjait* Szóval: Naru esetében, ugye ő két klán feje, így minden gyermeke, aki születik minimum a Namikaze és az Uzumaki klán taja lesz. Ezen kívül, ha feleségül veszi Hinatát és Inot, akkor a Hinatától születő gyerekei még kapják pluszba a Hyuuga klán, de például a Yamanakát nem és ugyan így fordítva Ino esetében. A gyerek értelemszerűen csak azt örökölhet, amivel az apja vagy anyja rendelkezett, ezért például Ino gyerekének nem lehet Byakuganja. 

Ugye, hogy fura? >< És még tervezek egy nagy csavart oda a közepébe, ami miatt lehet kitépitek a hajam, de legalább sok van XD

Kitörölte biza, ilyet is tud. De nemsokára látni fogod, hogy akkora ára van, ami gyakorlatilag nem éri meg, az Edo Tensei kivétel volt az extrém veszélyessége és túlereje miatt és muszáj volt rajta használni. Kellemes meglepetés LENNE nem igaz? ^^ Reméljük minden jól megy majd :P

Köszi szépen a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.15 4:31 [Jelentés írása]
Cím: 20. Naruto mentő akció! - 2.Rész Kritikus: Chidory Aláírt

megnéztem az anime azt a részét ahol edo tensei van és elismerem itt még piti kis harcok voltak a shippuudenhez képest, mintha homokozóban játszanának :D tehát végülis lehet esélyük bár így se sok.... elöző hokagénak még mindi nagyobb a harci tapasztalatuk.
Amúgy elkezdtem gondolkodni a követen és már van egy elméletem :D kiváncsi vagyok az-e amire gondolok :D
tehát a részről:
szegényeket azért jól megtépázza ez az egyetlen hokage.... Sasuke meg Hinata együtt haláliak, látszik hogy igazából nem nagyon foglalkoznak egymással, de elismerik a másik erejét és simán támaszkodnak a másikra, de a barátság még fényévekre van tőlük :D
basszus hogy tud így gondolkodni Naru-chan :D fel sem fogja az ember és máris szabadok, ráadásul az apjával együtt :D amúgy Kurama erejét azért nem tudja úgy használni, mint az animében mert még nem volt kötélhúzás? már nem igazán emlékszem ott hogy volt, bár ott azért volt hogy egyáltalán tudja használni nem? utána mikor teljesen kinyitotta a ketrecet simán átváltottak bijuu formába...
Bijuu bomba???? :D már most? :D hát ez nagy és Yang Kurama... most már egy lesz a kettő... Naruto még erősebb lesz :D Arany chakra művészet? :D Naruto doujutsujában mindig is foglalkoztatott mi az az óra, de most legalább többet megtudtunk belőle, bár így se sokat, de legalább van már egy elképzelés...
Itachi??? most mi van? :D ahelyett hogy elvinnék most inkább megmentik? :D jó persze tudjuk, hogy az idősebb Uchiha Konohához hű, de azért na :D
Minato és Amaterasu :D ajándéknak szánlak :D elképzeltem, hogy be van csomagolva piros szalagba, egy nagy masnival, majd megjelenik Naruto előtt és közli vele Ajándék!!! :D amúgy gyorsan lezártad, de mi megfordulhatott Minato fejében amikor meghalotta :D jelen pillanatban meg Amaterasuról mindenféle gonosz gondolatom van... lehet nem is olyan jóságos mint hisszük? bár tény hogy egy istenség erkölcsi iránytűje valószinüleg nem olyan mint egy emberé....

pusz :DSzerző válasza:

Érdekes módon a pasim úgy gondolja, hogy az első animében dinamikusabbak voltak a harcok, mint a shippuudenbe, és valahol igazat kell adnom neki, mert az új harcok nagy része szájtátás vagy beszélgetés és úgy nagyjából egy ötöde tényleges püfölködés XD Hát, esélyük valóban nem sok, még akkor is, ha a három feltámasztott kage együtt nem tették ki a három közül bármelyiket élve XD Nagyon kíváncsi vagyok a követről szóló elméletedre, még ha nem is erősíthetem meg vagy tagadhatom le ><

Jól el lettek püfölve az már szent, ugye? XD Sasuke és Hinata munkakapcsolata az egyik kedvencem, amit valaha írtam XD

Naru drágánk egy igazi kis könyvmoly zseni. Ő és Kurama nyílván a Nara klánba tartoznak, előbbi az eszével, utóbbi a lustaságával XD Azért abban a koporsóban a chakra elszívás mellett nem tudott mást csinálni, csak gondolkodni, így még szép, hogy kifundálta a helyzetet. Kurama erejét azért nem tudja használni, mert a saját chakra mennyisége is lassan Kage szinten van a mindenféle edzések miatt és most már a teljes Kyuubi arzenál a kezében van. Eddig mindig az aprólékos jutsukkal próbálkozott, a chakra köpenyhez pedig egyszerre kell irányítása alatt tartani az egsézet. Olyan, mint ha eddig pipettával dolgoztál volna, aztán hirtelen kapnál egy víztározót, hogy kezdj vele valamit.

Itt nem kell kötélhúzás, mert eleve egy oldalon állnak. Ott azért ment neki olyan könynen, mert már régen rádolgozott az egészre, viszont ez a Naru csak négy hónapra próbálkozik, segítség és útmutatás nélkül, mert ugye Kuramanak is kevés tapasztalata van e téren. 

A Bijuubomba gyakorlatilag egyszer használatos volt ebben a részben. Más esetben vagy nem lenne szükség rá, vagy egy Kage szintű személy vagy legalább egy Sannin kell ahhoz, hogy egy olyan kaliberű ellenfelet visszatartson több mint egy percig, amíg a támadás visszaáll. Itt adta magát az alkalom miatt, de bijuubomba még egy jó ideig nem lesz XD Yang Kuramat hivatalosan is üdvözöljük Naru fejében XD Bár már úgyis eggyé vált Yinnel, szóval mindegy XD

Az Arany Chakra Művészet a doujutsu képessége, és csak három felett lehet használni. Tsunade majd szépen kifejti a hatásait és rá fogsz jönni, hogy nem oylan praktikus, mint hisszük :D Van elképzelés a doujutsuval kapcsolatban? YATTA! Ne mond el, kíváncsi vagyok, hogy a végén majd igazad lesz-e ><

Itachi of course, hogy Konohához hű, hát mi máshoz? XD A következő fejezetben már kiderült, hogy gyakorlatilag ezen a ponton még semmit sem kezdhetnek Naruval.

Minato és Amaterasu jelenete GOLD volt, annyit nevettünk Cheshrievel, hogy el voltunk nyúlva. Ajándéééék XD Szegény Minato annyira le volt sokkolva, hogy talán visszhangot vertek a fejében a gondolatok XD Amaterasu kezd kicsit kibontakozni a szemed előtt, ahogy látom, de ne haragudj rá túlságosan, hiszen ahogy te is mondtad, más az erkölcsi iránytűje, mint a halandóknak :P

Köszi szépen az olvasást és a HÚÚÚÚÚ de hosszú kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.15 3:45 [Jelentés írása]
Cím: 21. Levelek szerte a szélben Kritikus: Uchiha_Aono_Sasani Aláírt

Éééés... Mangekyo Sharingan! Tudtam! Viszont... itt abbahagyni! A múzsád szadista!Szerző válasza:

Tudtad bizony :D A múzsám egy tündéri teremtés, akinek változóbb a hangulata, mint az időjárás XD Köszi szépen a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.15 1:39 [Jelentés írása]
Cím: 21. Levelek szerte a szélben Kritikus: Vadmacska692 Aláírt

Ugye mondtam már hogy imádom ezt a történetet minden fejezettel egyre jobban a szivemheznőtt alig várom a következőt na nem mintha nem lenne mindig igy. Az írásaid közül ez a kedvencem még annál is jobban szeretem mint amit legelőször olvastam tőled bár mondjuk az nem narutos témáju volt na mindegy. Alig várom hogy Naruto felébredjen ugye Tsunade-samával fog harcolni kiváncsi lennék mennyire lenne jó hozzá képest.VigyorSzerző válasza:

Juj >< Annyira örülök, hogy ilyen nagyon szereted ezt a kis (már nem is annyira kicsi, ugye? :D) történetet! Ha ez lett a kedvenced, akkor melyik volt az eddigi, erre nagyon kíváncsi vagyok >< Naruto és Tsunade-sama valóban találkozni fognak, de ebből egyelőre nem árulok el semmit ;) Szeretnéd, hogy összebalhézzanak mi? :P

Köszi szépen az olvasást és a kritikát!

Love ya!

Ayako

Dátum: 2017.10.15 1:32 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.