Kritikát kapja: Járd a saját utad!
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 2. Fejezet Kritikus: Ayako Aláírt

Hello! Végigjátszodtam ezt is, és van két kérdésem, ami lehet csak én vagyok hülye, de nem jött le teljesen XD

Szóval elfogadtam a hercegnő kérését és nekromanta lettem. Akkor most hány fegyvert válaszhatok belőle? Egyet? Kettőt? Azt írtad, amennyit elbír a karakterem, de a felsoroltak alapján nyugodtan válaszhatom az összeset is. Azt szabad? (mármint a nekromanta fegyverei közül az összeset).

És a másik kérdésem az, hogy amikor van első, második és harmadik lehetőség, akkor mi alapján válasszam ki? csak így tetszés alapján? Gondolom később lesz valami következménye anna, mit kaptam/választottam.

Bocsi, csak mint mondtam, most játszok ilyet először és rendesen próbálom csinálni ><

Nagyon jó lett, főleg az eredet sztori, várom a folytatást! :D

 Szerző válasza: Szia! :D Nem vagy hülye, valószínűleg kicsit én írtam le hülyén megfogalmazva - kicsit rossz szokásom ugyanis ez. A fegyverkérdésre egyszerű a válasz: ha olyanok vannak, nyugodtan viheted mindet, azokat is, amelyeknek elsőre úgy tűnik, nincs értelme és csak dísz, mikor eljő' az ideje, akkor a hasznosságuk meglátszik. :D Tetszés szerint válassz, és ha esetleg nem tetszik a folytatás, itt nyugodtan visszamehetsz és kiválaszthatsz másikat. :) Vannak ilyen választós játékok, azokban már körültekintőbbnek kell lenni, mert nem tudod megváltoztatni (nekem is úgy mondták, hogy léteznek, ezért írom le neked is ^^). Nos, a lényeg a lényeg, mint írtam, itt lehet változtatni, ha nem tetszik a folytatás. :) Nyugi, nem zavar a kérdezősködés. :D Nyugodtan kérdezz, ha esetleg még valamit nem értesz (bármikor). :D A folytatás meg, ha minden jól megy, körülbelül egy hét múlva jön, ha nem, akkor később. ^^ Az eredetsztori alapját egy régebben kitalált történetből vettem, amit meg akartam írni, de elvetettem, most beleépítem a történetbe pár másik hasonlóan járt történettel is, így biztosíthatlak, lesz még sok információáradat. :D Köszönöm, hogy írtál! ^^
Dátum: 2018.01.20 7:49 [Jelentés írása]
Cím: Bevezetés - avagy a karaktered ébredése (1. nap éjjele) Kritikus: Ayako Aláírt

Uhu, ez nagyon érdekesen indul! Még sohasem játszodtam/olvastam ilyet, szóval fel vagyok pörögve :D Alig várom a folytatást!

Love ya!

AyakoSzerző válasza: Uh, köszi a véleményt! :o Megleptél, még csak éppen, hogy feltettem, de máris... :D Tényleg köszönöm. :) Most már ilyet is olvashattál, és biztosíthatlak felőle, hogy ez beza' folytatva is lesz, így még sok-sok érdekes kalandnak nézhetsz elébe. ;)
Dátum: 2018.01.14 5:32 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.