Kritikát kapja: Jarden
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Jarden Kritikus: thekla Aláírt

Hali! :) 

Végre egy olyan írást is lehet találni, ami a Trónok Harcával vagyis a Tűz és Jég dala könyvsorozattal kapcsolatos. Egész jó kis írás volt ez most tőled, a könyvek hangulatát elkaptad. Nekem tetszett, lekötött.

Írtad a leírásban, hogy olvasod a könyveket... Csak ajánlani tudom őket, az egyik kedvenc sorozatom. :) Annyit még tanácsolok, hogy ne nagyon kapkod el őket, mert úgy jársz mint én. Az író bácsika nem sieti el a befejező rész kiadását, én meg várhatok rá évekig... Felér egy kiadós kínzással... :( 

Legyen szép napod! Szerző válasza: Szia! :) Köszönöm a véleményedet! :) Örülök, hogy tetszett, ez még kivételesen nekem is. :D A könyvek mindig jobbak a megfilmesített változatuknál, ezt már tapasztalatból tudom magam is, milliószor jobban visszaadja az érzést, mindent. :) A könyveket sajnos muszáj egy hét/könyvre elkapkodnom, mert májustól nem tudom majd a könyvtárból kikölcsönözni, érettségizni fogok. Sajnos. Szóval én önként, de mégis szívesen alávetem magam igazi mazochistaként a kínzásnak és ha kell, várok akár évekig... Majd összekaparok a könyvekre pénzt, megveszem magamnak és míg várom, hogy ki legyen adva, addig sokszorosan újból kiolvasom őket. Terveim szerint, de lehet, hogy én is részesülök teljes mértékben a te szenvedésedben. Ez a hét a tegnapi naptól a 3. köteté. Szerdán, ha ügyes vagyok, akkor még kedden már a következő jön, de így most félek, hogy mi lesz utána? >< Köszönöm! Neked is! :)
Dátum: 2018.03.20 12:46 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.