Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: 10. Csak barátok Kritikus: Nekrato Aláírt

Szia! Nagyon aranyos vagy! Bocsi, hogy csak most válaszoltam, de teljesen elment az ihletem a történettől. Eh, sok volt a stressz, de már írom a következő részt :).

Dátum: 2019.01.01 10:13 [Jelentés írása]
Cím: 10. Csak barátok Kritikus: csillmka Aláírt

Szia! Még mindig imádom a sztorit, viszont várható még új rész? Ha igen, mikorra? Bocsánat a letámadásért, de úgy hiszem kár lenne ezért a történetért ❤

Puszi 😘

Dátum: 2018.10.11 20:47 [Jelentés írása]
Cím: 7. Kézmasszázs Kritikus: csillmka Aláírt

Szia! Nem vagyok jó a gondolataim kifejezésében, szóval kritikákat nem nagyon tudok/fogok írni, de tudnod kell, hogy nagyon tetszik a történet, és folyamatos olvasód vagyok/leszek. Szerintem az egy kritika, hogy napjában többször feljövök, hogy van-e friss rész. További jó, ötlettel teli írást! Vigyor Puszi CsókSzerző válasza:

Szia! Köszi, hogy írtál! Örülök, hogy tetszik a történet! Zavarban vanNevetés Amikor épp nem írok vagy dolgozom, én is napjában többször jövök fel megnézni, hogy írt-e valaki kritikát. Mindig megörülök, amikor látok egy újat. Te voltál a napom fénypontja, csillmka! Vigyor

Dátum: 2018.05.17 17:31 [Jelentés írása]
Cím: 6. "Majd azt mondom" Kritikus: Yuu Aláírt

Hát már alakul köztük valami :D Csak így tovább :)Szerző válasza:

Köszi a biztatást! Zavarban van Lassú víz partot mos, vagy mi a szösz Nyelvöltés

Dátum: 2018.05.13 1:30 [Jelentés írása]
Cím: 4. Szögek Kritikus: Yuu Aláírt

Remélem azért marad a BL, mert nekem ez a SasuIno, meg NaruHina nem igazán jön be :D SasuSaku-tól meg egyenesen hányok. Na de érdekes volt bár úgy éreztem a fejezet végét kissé elkapkodtad, de így se volt rossz :)Szerző válasza:

Sasu x Naru marad, mert másképp elképzelni sem tudnám már a dolgot :). Hát, ti még nem tudjátok, amit már megírtam, de szerintem tetszeni fog 😄 Holnap estefelé hozom az új részt :) Köszi a bíztatást! Ehh, egy kicsit tényleg elkapkodtam, bocsi -_-'.

Dátum: 2018.05.08 8:24 [Jelentés írása]
Cím: 2. Naruto és a kakó esete Kritikus: Yuu Aláírt

Jó végre magyar SasuNarut olvasni :D Érdekes volt eddig a két fejezet, kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki belőle :)Szerző válasza:

Köszi, örülök, hogy tetszett, Yuu! :) Én is kíváncsi vagyok rá, mert egyelőre csak a végét tudom, a többi majd menet közben jön :).  Mindjárt rakom fel a harmadik részt :).

Dátum: 2018.05.06 1:56 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.