Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Lion Aláírt

Egyálltalán nem untatsz senkit ezzel, legalábbis engem nem:) Nagyon remélem, hogy minden rendbe jön, és örülök, hogy sikerült feldobnom egy kicsit a kedvedet.Szerző válasza:

Köszönöm :) persze, hogy feldobod az én hülye életemet XD

Dátum: 2010.06.12 0:43

 

Dátum: 2017.08.19 11:39 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Lion Aláírt

Csak annyit tudok mondani, hogy a barátnőd nem érdemel meg, mert te egy nagyon aranyos lány vagy:)

Az éretségitől meg ne félj, mert tudom, hogy ügyes vagy:) Sokat kell nyelni az életben, de ne bánd, mert csak erősebb leszel:) Puszi:)Szerző válasza:

Tudom, és igazad van, a lánnyal továbbra is tartom a kapcsolatot, de már nem lesz soha olyan a barátságunk, mint volt. Bizalmamat örökre elvesztette. Az érettségitől továbbra is félek, ez nem fog változni XD Köszönöm a kritikát, pusza :)

Dátum: 2010.09.01 12:32

Dátum: 2017.08.19 11:38 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Lion Aláírt

Drága Yuu:)

 

Én mindig melleted állok, és tudom milyen szar az élet - bocsi a csúnya szóért de ez így van. Szal... az élet tartogat majd neked is jókat, nem baj ha érnek rossz dologok, azok is kellenek, mert unalmas lenne az életünk - jó jó tudom, mindenből megárt a sok... még a jóból is:):) Megy a 10-es:)Szerző válasza:

Imádlak téged, és köszi, hogy mellettem állsz :) Szeri

Dátum: 2010.11.29 8:59

Dátum: 2017.08.19 11:37 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Sue Aláírt

Szia Yuu!

Bár az előző kritimre sem írtál és lehet, hogy erre sem fogsz, de azért megpróbálom... Örülök, hogy jól érezted magadat. Amit megjegyeznék mindössze, hogy olyan furcsán írtad le. Mintha a híreket olvasnád. Te beleszoktad magadat élni, de most nem tetted. Mintha fegyvert tartottak volna a fejedhez, hogy írj már valamit, pedig ez nem így van, ugye? Én tényleg szeretném hinni, hogy jól érezted magadat. Remélem a barátnőddel kibékülsz és hamarosan megoldódnak az egyéb jellegű problémáid is. Bárcsak nyár lenne örökre. Szeptembertől nagyon zűrös lesz az életem.Szerző válasza:

Igazából, nem tudok rendesen élményleírást írni, vagy minek nevezzem XD Meg túl akartam esni rajta, ilyen összacsapott szar lett, na mindegy. Naplónak elmegy :D Tényleg jól éreztem magam, mivel bizonyíthatnám?! :) Nemn tartottak fegyvert a fejemhez, ne aggódj. Valamit írnom kellett, mert a történetem sehogy se halad :S ezért gondoltam, hogy leírom az elmúlt időszak eseményeit. Köszi a mindkét kririt :) Chu

Yuu

Dátum: 2010.08.23 2:29 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Sue Aláírt

Szia Yuu!

Nem is tudtam, hogy van oldalad. Valamiért nem említetted :). Az igazán szomorú részhez nem tudok mit hozzászólni. Sajnos sok embernek megvan a saját problémája. Ha ez talán felvidít, van, akinek sokkal rosszabb a helyzete, mert ő nem a pénzért küzd, hanem az életért folytat egy kilátástalan harcot. Sajnos sok olyan dolog van az életben, amit senkinek nem kívánnék, még az ellenségemnek sem. Nem vagyok valami nagyon érzelgős személy, tehát nem tudom mit kéne mondani. Nekem azt tanították, hogy soha ne sajnálj senkit, mert a másiknak annál rosszabb nincs is, na meg a sajnálattal ki vagy segítve... Hát nem. Csak annyit tudok mondani, hogy te számomra egy értékes ember vagy, ha képes vagy rá, maradj önmagad :)

Dátum: 2010.07.02 19:13 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Esmeralda Aláírt

Szia!:)

Én tudlak a legjobban megérteni! Nagyon hasonló az életünk, de az enyémmel most nem akarlak untatni. Annyit mondok (és ezt saját tapasztalatból), hogy SOHA, de SOHA ne éld bele magad a szomorúságba, hiszen a pénztelenség csak átmeneti állapot. Nem olyan, mint egy anyajegy, ami örökké tart(hat). :)

Inkább tanulj szorgalmasan, higgy Istenben, hiszen Ő akkor is ott van és segít, amikor már mindent feladtál. Néha még olyan álmokat is valóra vált, amikre még gondolni se mertél. (:

Remélem, az enyhe eszmefuttatás-beütésű szövegelésemmel némi segítséget s adtam.:)

Küldök neked egy nagy, bordaropogtatós, tesós ölelést és egy eperfagyit! xD

Puszi ^^Nevetés

 Szerző válasza:

:D köszi, tudom,  hogy nem lesz mindig így. Köszi az ölelést és az eperfagyit is elfogadom XD

Dátum: 2010.06.12 21:19 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.