Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.
Cím: Fejezet 2 Kritikus: Ayako Aláírt

Hello!

Nos, hm. Az a beszélgetés Perseus és Petunia között. Muszáj kertelés nélkül kimondanom. Ilyet nem mondunk gyerekek előtt, te nőszemély *Petuniára mutogat* Ott van Perseus és Potter egy szobában, már az első szóváltásukból egyértelmű volt, hogy ezek ketten nem kedvelik egymást, te meg kibököd a nagy világ szemei elé, hogy Perseust verték gyerek korában? Ez egy traumatikus része Perseus életének, amiről LEGFELJEBB bizalmasan és suttogva lehet beszélni, de te elég hangosan mondtad, hogy Londonban is tisztán hallják!

Írói szempontból megértem, hogy ez egy kapocs lesz majd Perseus és Harry között. Viszont így nem viselkedik két felnőtt. Klisésnek számít, de sokkal valósághűbb, ha Petunia először ágyba dugja a gyerekeket, utána pedig az egyik szobában csendben megbeszélik, mi történt. Harry, vagy akár Dudley is véletlenül elcsípik egy részét a beszélgetésnek, mert nem tudtak aludni a Trauma után amit egy fél napja éltek át.

Kérlek ne érezd rosszul magad e miatt, hogy ezt leírtam. Mivel itt ez az első történeted, arra tippelek, hogy ez az egyik első amit írsz. Csak elmondtam, hogy mint író az írónak, én mit csináltam volna másként ^^ Ezeket a tanácsokat nem kötelező megfogadnod, mert ez a TE történeted. Én csak magamból indulok ki, mert én mindig szeretem hallani, hogy ki mit írt volna másként 

Egyébként továbbra is olvasni fogom, szóval már van egy subod! :D

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.12.10 5:06 [Jelentés írása]
Cím: Fejezet 1 Kritikus: Ayako Aláírt

Hello!

Rendben, nem tagadom, bekaptam a horgot XD Érdekes történetnek ígérkezik. Kicsit furcsa nekem a jelen idő. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem jó, csak más ^^ És hogy Hermione igazából Black? Na, azt kérem szépen tejjel és cukorral XD Csak mert látni akarom Draco arcát, amikor kiderül XD

Ha elfogadsz egy csipet építő kritikát: Egy kicsit kevés benne a narráció és a leírás. Ne félj megmutatni nekünk mi jár a karakterek fejében, hova mennek és hogyan. Bár a valóságban nem mindig van így, mi írók használhatjuk a környezetet a hangulat megteremtésére. Ha Perseus a saját szobájába ment, akkor az a hely őt tükrözi. Ne félj bemutatni :)

Megyek is a következő fejezethez :D 

Love ya!

Ayako

Dátum: 2018.12.10 4:40 [Jelentés írása]
Be kell belépés (regisztráció) kritika írásához.