Konoha Reimagined! írta: Ayako
[ - ]
Tartalom:

Az Eyes of Amaterasu történetem sokkal jobban kinőtte magát, mint azt az indításakor gondoltam. Nemrég azon kezdett járni az agyam, mi lenne, ha feltölteném azokat a jeleneteket, amik égül kivágásra kerültek/csak a poén kedvéért íródtak vagy eygszerűen csak utólag születtek meg, amikor a történet már túlhaladt a lehetőségen, DE még mindig beleillik a történetbe! És TÁDÁ! Sorozat let belőle. 

rn

Ha sikeresen megvalósul ez az egész, akkor három spin-off féle sztorival bővül ez az AU, de ha igazán belejövök akkor még többel is. ><

rn

Egyelőre azonban bemutatom az Eyes of Amaterasu kistestvérét, avagy \"Ayako túl fáradt volt, mikor ezeket a jeleneteket írta és a benne lévő humor haldokló maradványa sikoltozva tört a felszínre.\", avagy: Konoha Tizenkettő, amikor a Hokage arcok másfelé néznek.

rn

Jó szórakozást kívánok minden drága olvasómnak!

rn

IMÁDLAK TITEKET!


Kategória: Anime > Naruto
Szereplők: Aburame Shino, Akamaru, Akimichi Choji, Anko, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Maito Gai, Nara Shikamaru, Rock Lee, Saját/más Szereplő, Sarutobi Asuma, Senju Tsunade, Subaku no Gaara, Tenten, Uchiha Itachi, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yuuhi Kurenai
Műfaj: Akció, AU, Fantasy, Humor, Idegen szavak, OOC, Regény, Saga/Hőstörténet
Fő sorozat: Nincs
Történet: 2
Sorozat típusa: Saját

Ayako - Eyes of AmaterasuKorosztály: 16+ starstarstarstarstar [Kritika - 161]
Tartalom:

Gondolkoztatok már azon, hogy mekkora változást idézhet elő egyetlen kis esemény? Például ha egy nap jobbra fordultál volna sétálás közben és nem balra, vagy nem felejtetted volna el a mosogatást?

Uzumaki Naruto életében is történik egy ilyen változás. Öt évesen a Kyuubi fesztiválon egy csapat részeg ember nagyon csúnyán összeveri, és magára hagyják az erdőben. Haldoklik, a sebei túl súlyosak, a róka pedig nem tud elég chakrát kipréselni a pecséten, hogy megmentse. Élet és halál között lebegve találkozik egy nővel.

Hogy ki ez a nő? Nem más, mint Amaterasu a nap istennő.

Az istennő egy szörnyű háború közeledtét jósolja, amelyből kiemelkedik majd két harcos. Amaterasu és Tsukuyomi Követei. A nap istennő úgy dönt, hogy Narutot választja követének és megajándékozza őt egy személyre szabott doujutsuval, a Ryugokugannal és rá bízza a feladatot, hogy összegyűjtse a világban szétszóródott Ryugoki ereklyéket, amik segítségére lesznek majd a harcban.

FIGYELMEZTETÉSEK:

- Egyes karaktereket összevonok, eltörlök vagy OOC-k lesznek.

- A történet AU (Alternativ Unirverzum), tehát ehhez tessék tartani magunkat

- Sakura, Sasuke szégyenítés az elején

- No yaoi

- Naruto x Harem (eddig biztos tagjai: Hinata, Ino, Anko) Kivételek: Shizune, Tsunade, Sakura. Nekik más dolgokat szánok.

- Erős, okos Naruto


Kategória: Anime, Anime > Naruto Szereplők: Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Hinata, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto
Műfaj: Akció, AU, Crossover, Fantasy, Humor, Idegen szavak, Kaland, OOC, Regény, Romantikus, Sötét, Saga/Hőstörténet
Sorozat: Konoha Reimagined!
Fejezet: 44 Tartalomjegyzék
Befejezett: Nem Szavak száma: 181131 Megtekintve: 17595
Beküldve: 2017.09.24 Frissítve: 2019.04.16 [Jelentés írása]
Tartalom:

Leginkább humoros, kimaradt jelenetek, amik nem passzoltak bele a tényleges történetbe, de túl jól szórakoztam rajtuk.

Jó szórakozást!


Kategória: Anime > Naruto Szereplők: Aburame Shino, Akamaru, Akimichi Choji, Haruno Sakura, Hatake Kakashi, Hyuuga Hinata, Hyuuga Neji, Inuzuka Kiba, Jiraiya, Nara Shikamaru, Rock Lee, Sai, Saját/más Szereplő, Sarutobi Asuma, Shimura Danzo, Shizune, Subaku no Gaara, Subaku no Kankuro, Subaku no Temari, Tenten, Uchiha Sasuke, Uzumaki Naruto, Yamanaka Ino, Yamato, Yuuhi Kurenai
Műfaj: Akció, AU, Humor, OOC
Sorozat: Konoha Reimagined!
Fejezet: 1 Tartalomjegyzék
Befejezett: Nem Szavak száma: 3015 Megtekintve: 52
Beküldve: 2018.12.05 Frissítve: 2019.01.02 [Jelentés írása]